KK Partizan

Mislim se nešto, kakav bi šamar opalili Ćoravom, Vučiću i celom ovom smeću od lige kad bi večeras pobedili a onaj naš trener što menja Žoca da izjavi na konferneciji:
Čestitam Spartaku na osvojenoj tituli, mi idemo na odmor.
Nažalost, Esenes Ostoja je garant da je nemoguće da se tako nešto desi.

U salu se ušlo 1968/69. Tada onaj klub ima ukupno 2 titule. I to do raspada te iste države. Kao što rekoh, šampioni Rolan Garosa.
.
Тачно.

У време када су они били шампиони у низу, кошарка се играла на отвореном, на теренима покривеним шљаком и (ако падне) по киши, па су се играчи осим са противником борили и са барицама по терену.

Није било временског ограничења напада, па су неке утакмице завршавале резултатом 2:2

То је било неподношљиво за гледање и утакмицама су присуствовали углавном родбина и пријатељи играча.

Тек је са уласком у дворане и ограничењем времена напада кошарка код нас постала атрактиван спорт.

.

Ahahah, osurili smo pantere dva i bez Pokua i bez Vosa.:hahaha:
Toliko su jadni da smo morali da odemo sa parketa da bi izgubili. Kvota na pocetku utakmice bila fazon 2.7 na nas.

Nista sladje od ovog razvaljivanja krimosa i ispadanja njegovih klubova. Sad nek opale kaznu Zelimiru jos 4-5 utakmica zbog skandiranja navijaca, bednici.

Партизан је учинио не мало изненађење побједом против ФМП-а који је у овом мечу био фаворит. Из разлога што је Партизан у овом мечу имао у ротацији само тројицу сениора и четворицу јуниора.
Профитирала је српска кошарка. Балша Копривица који је свих ових сезона маргинализован, није добијао превише минута поред двојице потентних Амера, показао је да је играч који ће када му дате слободу одиграти на врхунском нивоу. Видјећемо какву ће сезону имати код Бараћа у турској лиги, у амбициозном пројекту Бахчесехир. Овим партијама наметнуо се и селектору Пешићу, поред Јокића, Милутинова и Петрушева тешко ће се изборити за мјесто међу 12 на ЕП али биће у широј конкуренцији.
Митар Бошњаковић је добио велику улогу, у дефанзивно и офензивно, мучио се са шутом, али потенцијал је несумњив. На жалост, пропустиће свјетско првенство у Лозани и наши ће без Митра бити не мало ослабљени.
Ђорђе Шекуларац и Урош Даниловић су одиграли против селектора У-18 националне селекције Никитовића и добрим партијама су врло вјероватно "капарисали" мјесто у националној селелкцији на ЕП у Београду.
Млади Урош Мијаиловић је откровење овог меча, добра рука али показао је и спортску дрскост. Занимљиво да се прошле године није изборио за мјесто у националној селекцији У-16, додуше на његовој позицији је баш жестока конкуренција, но овом партијом је потврдио потенцијал.
Завршницом КЛС на добитку је Партизан, али више српска кошарка.

Poslednja izmena:
Svaka čast za naše momke..
Sa 7 igrača od toga 3 juniora pobedili smo Čovićev tim u Čovićevoj ligi..
Mijailović i Šekularac odlični šuteri
Al kako da ih jbg ubaciš u tim sl sezone? Plaši me da će da odu

Screenshot_20250619-225045_Facebook.jpg

Завршницом КЛС на добитку је Партизан, али више српска кошарка.
.
Откуд сада то, када у Партизану нема Срба??

Зајебавам се, наравно. Одлична утакмица коју су "клинци" савршено одиграли.

Не могу да се отмем утиску да су Покушевски и Вашингтон склоњени да би се неким "стручњацима" и "зналцима" показало где им је место.

Напред Партизан!

.

O tome što su „grobari“ uzvikivali njegovo ime, Karaičić je rekao sledeće:

„Ne smem da se stavljam u isti koš sa pojedinim ljudima u Partizanu. Ja sam 10 života iza njih – Željka Obradovića, Duška Vujoševića, Aleksandra Džikića, Vlade Jovanovića, čak i Ace Matovića, tako da biće sto pohvala i sto pokuda u trenerskom životu. Ovo su pet dana, možda se pokazuje neki potencijal, ali ne bih sebi dao za pravo da poletim i da se izjednačavam sa nekim od tih imena. Zamolio bih navijače da budu umereniji za mene. Što bi Amerikanci rekli, ovo je „one hit wonder“ (pojedinačno čudo, prim. aut.). Naravno da mi prija, hvala Željku i Matoviću za sugestije, kao i predsedniku kluba koji je to odobrio. Doći do ovde, naročito kad se zna gde sam pre radio kao trener i doći do ovde je dugačak pređen put, pa ne mogu sebi da kačim lovorike“, podvukao je Karaičić

:heart:

u nedelju prva sa Spartakom
e sad jbg posle ovog malog čuda od sinoć očekujem bar 5 000 ljudi u Pioniru da podrži našu decu
inače, malo ispod radara prošla je odlična partija Balše Koprivice.. borba, poeni, skokovi... neki šutevi koje je uzimao sa distance u bitnim momentima i pogađao ih

.
Тачно.

У време када су они били шампиони у низу, кошарка се играла на отвореном, на теренима покривеним шљаком и (ако падне) по киши, па су се играчи осим са противником борили и са барицама по терену.

Није било временског ограничења напада, па су неке утакмице завршавале резултатом 2:2

То је било неподношљиво за гледање и утакмицама су присуствовали углавном родбина и пријатељи играча.

Тек је са уласком у дворане и ограничењем времена напада кошарка код нас постала атрактиван спорт.

.
To je opšte poznata stvar. Samo kada se ušlo u salu, dotični su uspeli da uzmu 2 titule za 21 godinu. Toliko su bili dobar i organizovan klub.

Balsa se oprasta od Partizana partijom iz snova, kao Brendon Dejvis. Doduse, Balsa ima da odigra jos dve ili mozda tri. Sa uzivanjem cu ispratiti, iako zvuci kao da ce nas raskantati, ali pozitivan duh i zdrav tim su nas i doveli u finale iako uopste nismo bili favorizovani. Tako da, mozda nas opet iznenade.

Back