KK Partizan

Први део поста да, али сети се њихова два промашаја за редом за тројку док им се лопта одбија у руке , и трећи пут погодак. Имао сам утисак да ће им се лопта одбијати док не погоде. Иначе се генерално слажем да играмо прилично дивљу кошарку, али ебг, ваљда су такви трендови...
.
Како се нисам сетио, још док је трајала утакмица, помислио сам ето враћа се.

Јбт, два пута се лопта одбија од обруча по неколико метара, право њима у руке.

Јбг, то је кошарка.

.

Шта би било тек да је био гори.
Screenshot_2025-12-14-01-16-45-118_com.facebook.katana-edit.jpg

.
Уопште ми се ово не допада.

Бојим се да ће у наставку сезоне играчи да буду изнад тренера и да ће нас то дивљаштво жестоко коштати.

У сваком случају мислим да је сезона пропала и да Оцокољића не треба мењати док се не отера Остоја који једноставно нема више шта да тражи у Партизану. Своју улогу тројанског коња је одиграо.

Изабрати нормалну управу, без консултација са браћом Вучић, Анђусом, Житком и сличним карикатурама и наставити где се стало.

.

Naravno, misljenja sam da nema smisla traziti i trositi nekog dobrog trenera, neka radi Ocokolja pa ako se stvarno ispostavi da je dobar, sto da ne. Mada sve je to tako, on je covek pomocni trener, radi zajedno sa ostalim pomocnicima, nije sakrio ni zasluge svojih kolega, tako da nas prakticno vodi jedan dobar kolegijum pomocnih trenera.

Ukoliko ne bude SNS-a, nece biti ni novaca za EL, ma ni za Evrokup, samo za FIBA ligu sampiona, i tu ne trebamo imati iluzije. Moramo da trpimo da nas izresetuju sada, pa da od naredne sezone krecemo opet nesto u nadi da ce se ovo naprednjacko-pantersko maltretiranje drzave i svega u njoj napokon zavrsiti.

Aj mislim da cu probati da pogledam sad protiv FMP2.

Koji su ovo indijanci majko mila, tehnicke kako ko stigne, naravno uvek isti likovi koje mi je tesko vise i videti. Banda. Ali bitno da vise niko ne vice na igrace.

.
И онда реални гробари у бедаку, зашто Жељку виче на играче.

Да се нешто појавио током 4/4 мислим да би их тукао.

Ајде, можда ова утакмица није репер, после онако добијеног дербија у амбијенту школске дворане.

Али без обзира, игра се такмичарска утакмица и нема ту места ревијалном понашању за тим какав је Партизан.

Срећада су пантери вечерас били распад...

Судије су са своје стране дале све од себе, делили су нам фаулове и техничке ко бомбоне.

Замишљам две ситуације након тајрикове техничке на крају:

Жељко: Па да ли си ти нормалан??? Па није ти ово двориште у којем играш баскет са другарима!!! итд.

Оцокољић: Види Тајриче, ја те потпуно разумем. Није лако играње у овом темпу, али ипак морамо сви да имамо стрпљења, итд.

Нема озбиљних резултата без жестоке дисциплине.

.

Back