- Poruka
- 27.558
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
како не написа тај медији да је Желимир се сликавао са Дачићем са врене изборне кампање а да не уклапа се прича о "опозиционом" Желимиру ондаOčito se nešto dešava. Znamo čiji je Ostoja čovek. Ti i ja ne znamo koliko je info tačna. Tačna isto kao što se Zvezdi sve namešta u fudbalu u domaćoj ligi. Samo je ove sezone nešto zapelo.вау каква тема на основу истаграм поста неког монтенегринског "медија"како не написа тај медији да је Желимир се сликавао са Дачићем са врене изборне кампање а да не уклапа се прича о "опозиционом" Желимиру онда
која инфо колико је тачнаTi i ja ne znamo koliko je info tačna.
Ova o temi.која инфо колико је тачна
U Turskoj uživa ogroman ugled.A realna cinjenica je da je Zeljko Obradovic potpuno takticki podbacio dosta puta u raznim utakmicama....
Ma on je legenda, nema sta, ne umanjujem za 1% ono sto je napravio. Ali u poslednje vreme baguje, ocigledne poteze ne radi, pogresne poteze vuce, dal ga je stiglo vreme ili je to njegovo prevazidjeno, j*ebem li ga....U Turskoj uživa ogroman ugled.
Zato je i napravljena ova sapunica po ugledu na turske.U Turskoj uživa ogroman ugled.
Ali zato je mogao sa bratom po babine linije BoTo-om da se kandiduje na izborima a od ovih što su mu iskazivali ljubav dobio 1% glasovaOteran je Dule Vujosevic,stim da u Srbiji ne moze da radi. Ovom su sabotirali dolazak Mirotica,cak su angazovali i crkvu,da ga ubedi da nije dobro da dodje u Partizan.
On je zeleo da pomogne i pomogao im,dosli sponzori i navijaci,najvise zbog njega. I menadzer Misko Raznjatovic.mu uzeo pleja Madara. Nije mogao protiv drzave.

Krk u bulju!286 tema na Krstarici za plakanje i "misterije" ranga Moldera i Skali.
Ostalo je još samo da nam se jave iz dalekog kosmosa da li i tamo postoje oni koji su mu "radili o glavi".
Pa niko nije večan mada, ima tu svega...Ma on je legenda, nema sta, ne umanjujem za 1% ono sto je napravio. Ali u poslednje vreme baguje, ocigledne poteze ne radi, pogresne poteze vuce, dal ga je stiglo vreme ili je to njegovo prevazidjeno, j*ebem li ga....
Jesam Zvezdaš ali Obradoviću svaka čast za sve do sadaZato je i napravljena ova sapunica po ugledu na turske.
Šta,ne veruješParanoja. Vučić je platio crncima iz Amerike da maše zicere, bacaju lopte iz auta protivnicima u ruke, igraju odbranu ko babe.
Svet crnobelih bajki i fantazija.

Za šta meni kao Zvezdašu? Možda za ovo:Jesam Zvezdaš ali Obradoviću svaka čast za sve do sada
Mi smo malo preterano nezahvalan narod
to nema veze. vucic je kriv i tackaA realna cinjenica je da je Zeljko Obradovic potpuno takticki podbacio dosta puta u raznim utakmicama....

Zeljko je veliki trener ali pregazilo ga je vreme i to nije nista cudno,stalno se to desava pa i najboljima.A realna cinjenica je da je Zeljko Obradovic potpuno takticki podbacio dosta puta u raznim utakmicama....