KK Partizan

Svaka čast Hrvatima na tituli 👏
Sad Universal Music GIF by Sigrid Bernson

It's coming home. :kpozdrav:

Odlicno odradjena utakmica, nije moglo biti bolje sinoc. Drago mi je da se ova ekipa ovencala trofejem, a pre svega Marinkovic, koji je ostao kratak u vreme kad smo bili najslabiji. Znacice ovo za ovaj tim. Mozda bolji rezultat u EL nismo zasluzili, ali u ABA jesmo - delili smo prvo mesto sa Buducnosti, gubili samo jer smo igrali dupla kola u EL i slicno.

Popljuvah ja Dejvisa posle trece, sinoc odigrao vrlo poeticno. :mrgreen:

Sad da kazemo da smo udarili neki pecat na ovu sezonu, bilo bi lepo i da Zelimir moze da nas vodi u KLS pa da i ovi "slabiji" stranci malo zagrizu i mozda se malo oslobode, ali bukvalno odradjujemo KLS ovako. Nadam se da ostaju svi najvazniji igraci i da dolaze 2 ili 3 da popune to kako treba. Ne znam sta da mislim o Dejvisu, Vasingtonu, Majku, za sledecu sezonu. Dejvis je dobar ali mnogo je njanjav, ova dvojica nedoreceni potpuno iako su pokazivali kvalitet na mahove.

No, sad uzivamo u titulici.

Ne znam sta da mislim o Dejvisu, Vasingtonu, Majku, za sledecu sezonu. Dejvis je dobar ali mnogo je njanjav, ova dvojica nedoreceni potpuno iako su pokazivali kvalitet na mahove.
Meni je Dejvis savršen centar, njegov kvalitet izbija iz svake sekunde kad ima loptu u rukama.
Nije uvek briljirao ali nikako ga se ne bih odrekao sad kad je uklopljen.

Majk mi je i dalje nepoznanica, znaju u klubu šta s njim.

Vašington je divljak, nije igrač za naš sistem.

И поред тога што не знате да се радујете успеху клуба за који навијате а да не поменете ККЦЗв, желим да вам честитам титулу.
Уживајте.

.
Честитке играчима, Жељку и свима који су допринели да се освоји ово првенство.

После дужег времена у Београду одиграна нормална кошаркашка утакмица, без "ПП апарат" тактике у кризним тренуцима.

Аплауз присутних новинара "на отвореној сцени" Жељку Обрадовићу после описа дешавања на прошлогодишњем финалу КЛС је непроцењив.

.

Back