Kako se ponasate na casu?

isti si ko moj drug!
treba za to imati hrabrost,lik si keve mi!boli te uvo sto imas 3 ili 1 vazno je samo da na kraju popravis da ti ne skodi kasnije,a ovako cool (neke rebi se na to loze)

Наравно да треба имати храбрости. Ја сам једини у мом оделењу који сме да се успротиви наставнику, да му одговори на замерку. Често се посвађам са наставником, што је узроковало и то да будем предложен за укор (иначе ми је успех 5,00 и доста наставника ме сматра ђаком генерације). Ипак, и тај проблем је решен, само неко од куће оде у школу, направи хаос у управи (знају они да мени не могу ништа) и укор је избрисан. Иначе, на часовима сам миран, поштујем час и наставника, волим да причам са другом из клупе, али тако да не ометам друге у раду

Наравно да треба имати храбрости. Ја сам једини у мом оделењу који сме да се успротиви наставнику, да му одговори на замерку. Често се посвађам са наставником, што је узроковало и то да будем предложен за укор (иначе ми је успех 5,00 и доста наставника ме сматра ђаком генерације). Ипак, и тај проблем је решен, само неко од куће оде у школу, направи хаос у управи (знају они да мени не могу ништа) и укор је избрисан. Иначе, на часовима сам миран, поштујем час и наставника, волим да причам са другом из клупе, али тако да не ометам друге у раду

Sad si ti nesto mnogo zajeban?? Stvar je da ima dosta ljudi koji to smatraju puno opasnim,tebi nastavnik ne sme nista zakonom i sta si sad ti neki baja da udaras onog ko ne moze da ti vrati a verujem da si jos u osnovnoj a osnovna je obavezna!! Zato ne zanosi se puno!! To sto ti mama i tata cuvaju ledja jednoga dana ce ti se obiti o glavu!!

zavisi od casa do casa i od nastavnika.... na istoriji u inat nastavniku necu nista da pazim, vec stalno pricam, sapcem drugima kada odgovaraju i igram ix-ox sa nikolom... na matisu sam mirna, a na ostalim casovima se smaram i javljam se sa vremena na vreme.... ponekad... nista posebno...

Sad si ti nesto mnogo zajeban?? Stvar je da ima dosta ljudi koji to smatraju puno opasnim,tebi nastavnik ne sme nista zakonom i sta si sad ti neki baja da udaras onog ko ne moze da ti vrati a verujem da si jos u osnovnoj a osnovna je obavezna!! Zato ne zanosi se puno!! To sto ti mama i tata cuvaju ledja jednoga dana ce ti se obiti o glavu!!

Наравно да нисам заје.бан али нико не сме да се бори за правду осим мене у мом оделењу, ја о томе причам.

Наставник не сме ништа законом, али већина њих не поштује закон тако да сме. Има родитеља будала који не реагују ако им наставник малтретира дете у школи тако да наставник може много тога.

Нисам баја нити тражим то да будем. Не интересује ме много шта други мисле о мени, само најужи круг пријатеља. Важно је да сам ја задовољан самим собом, а не да други мисле да сам "баја".

Не чувају ми "мама и тата" леђа него одреагују када је нешто неправедно учињено. Нису мене хтели да казне само због тога што се расправљам са наставницима, него због другог разлога који је на политичкој основи и са којим ја немам везе. Нормално је да неко од куће оде и не дозволи тако нешто. Ти ако мислиш да ђацима треба делити укоре како се коме ћефне, кад буде твоје дете ишло у школу нека му дају укор ни кривом ни дужном, а ти пођи у школу и реци им како они савршено обављају свој посао.

Узгред, није мени циљ да се свађам са наставником, већ само браним своје интересе као ђак које тај наставник крши. Надам се да си ме сада боље разумео и да не мислиш да желим да испаднем "баја"

Uglavnom pratim nastavu....lakše mi kod kuće jer imam ne baš lep običaj da ništa ne učim....onda bolje ćuti i slušaj....mada sam na nekim časovima dosta opuštenija nego na drugim.....Mrzim da pričam na času jer sedim sa devojkom čiji bi titl mogao biti i debil.....tako da sam i povodom tog pitanja stvarno uzoran učenik....kada profesor pita ili me lekcija smori najčešće uzmem nešto da crtam....

Zavisi od casa...

AKo imam ruski,engleski,ili knjizevnost,istopriju,uglavnom pazim,jer me to sve zanima.Ali,eto,nekad mi samo od raspolozenja zavisi.

tako sam par puta za matu pomislila da je super zanimljiv predmet...Al to je trajalo samo taj cas...:p

Ako me predmet ne zanima,crtkam,pisem stihove neke pesme ,ili brbljam sa dugaricom...

Back