Frederick_
Elita
- Poruka
- 18.679
To majke uvek bolje znaju od oceva.
Zasto bi majke to bolje znale od očeva?
Jel misliš da su očevi nesposobni da se edukuju o toj problematici?
A ako je otac lekar, na primer?

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
To majke uvek bolje znaju od oceva.
Ne mora da znači. Mokar kupaći je u takvim slučajevima kada dete već ima probleme sa urinarnom traktom obavezno zameniti suvim. Mokar kupaći pospešuje već postojeću infekciju. Ovo je samo moje iskustvo, da se razumemo.To se dobija od mokrog kupaćeg, ne od sedenja golom guzzicom na pesku![]()
Uuuu, vrhunsko dostignuće civilizacije je sopstvena tela smatramo nepristojnim, sramotnim i nemoralnim. Bravo!A ti si ziveo pre milion godina i sad ti tesko da budes civilizovan?
Ne, naprotiv. Majcinski osecaj je uvek jaciZasto bi majke to bolje znale od očeva?
Jel misliš da su očevi nesposobni da se edukuju o toj problematici?
A ako je otac lekar, na primer?![]()
Nisam to rekla nikad.Uuuu, vrhunsko dostignuće civilizacije je sopstvena tela smatramo nepristojnim, sramotnim i nemoralnim. Bravo!![]()
Then, where is the problem?Nisam to rekla nikad.
Ne mora da znači. Mokar kupaći je u takvim slučajevima kada dete već ima probleme sa urinarnom traktom obavezno zameniti suvim. Mokar kupaći pospešuje već postojeću infekciju. Ovo je samo moje iskustvo, da se razumemo.
Nema ga.Then, where is the problem?![]()
Tamo gde je to dozvoljeno. Zakonski regulisano. Na nudistickim je u redu.Otac lekar, majka stomatolog, sestra lekar/molekuklarni biolog, zena lekar, tetka lekar, ujak mi je lekar
Znaci jedno pola porodice u medicini, a tema nudizma je u mojoj siroj i uzoj porodici prežvakana jedno 100 puta, i jednoglasni su svi u tome da je biti go na plazi daleko zdravije od biti u kupacem.
sto se ne vratis u valjanje u blatu?Da, ovo mi je tek trip. Milionima godina smo se valjali u blatu goli i sad je odjednom nezdravo. Rano detinjstvo sam proveo go i ne vidim da mi nesto fali. I ne samo ja.
Ne, naprotiv. Majcinski osecaj je uvek jaci
koliko god se tata trudio.
Priroda.
Prehlade bešike su takođe moguće. Zbog mokrih gaćica. Jednostavno neka im roditelji menjaju mokre gaćice za suve i neće im biti ništa.Često dobijaju urinarne infekcije posebno devojčice. Naravno, zavisi i od čistoće plaže i nije pravilo ali je činjenica da se dešava.
A ova konstatacija je bitna zbog...?To majke uvek bolje znaju od oceva.
Pisem o bioloskoj povezanosti detata i majke.Ne bih da ti rusim sneska ali, ne stoje stvari bas tako.
Osecaj je samo osecaj, i ne mora da ima ikakve veze sa realnim zivotom.
Pogotovo ne u proceni sta je zdravije a sta nije.
Ipak je nauka tu maaalkice pametnija![]()
a sto mu ne bi promenio kupaci?To se dobija od mokrog kupaćeg, ne od sedenja golom guzzicom na pesku![]()
Tamo gde je to dozvoljeno. Zakonski regulisano. Na nudistickim je u redu.
Bioloske povezanosti deteta sa majkomA ova konstatacija je bitna zbog...?
a sto mu ne bi promenio kupaci?
Zapravo, imam fotke sa Ozora festivala gde se valjamo u blatusto se ne vratis u valjanje u blatu?
i samo nemoj reci da bi to radio jer ne bi..ne valjas se u blatu.
ako smo kao drustvo napredovali, napredujemo u raznim smerovima a ne samo u odabranim.
S tim vec nemam iskustva, hvala dragom bogu..To nije bila dikusija vec infekcija.
Nadovezala si se na tvrdnju da majke bolje znaju da li je nesto zdravije ili ne.Pisem o bioloskoj povezanosti detata i majke.
Na taj post sam se nadovezala.
od sedenja golom goozicom u pesku se moze dobiti posekotina, mozes da sednes u ko zna sta u pesku.. od usranih pelena do opusaka cigara..zaista neko zeli da mu se dete "valja" u tome?Prehlade bešike su takođe moguće. Zbog mokrih gaćica. Jednostavno neka im roditelji menjaju mokre gaćice za suve i neće im biti ništa.
Mada se urinarne infekcije ne dobijaju od sedenja na pesku, da smo sad u sudnici uložila bih prigovor, "sudijo, prigovor! Špekuliše! Porota neka zanemari ovu izjavu!"
![]()
Jer osecaju deteNadovezala si se na tvrdnju da majke bolje znaju da li je nesto zdravije ili ne.
O bože..od sedenja golom goozicom u pesku se moze dobiti posekotina, mozes da sednes u ko zna sta u pesku.. od usranih pelena do opusaka cigara..zaista neko zeli da mu se dete "valja" u tome?
Nemam ni ja, na nudistickim plazama nema infekcija, bar za svojih 47 godina koliko sam nudista, nisam video niti cuo da je neko pokupio tamo.S tim vec nemam iskustva, hvala dragom bogu..