Kako se ponasate na casu?

ma ja sam toliko luda kad sam s drustvom da nikad nema dobre zabave bez mene ali u skoli sam pravo malo nevinasce osim sto volim da se svadjam jako s razrednom uuuuuuuuuuuuuuuuuuuu sto volim da je provociram ali sva sreca ona to ne uzima za zlo znate kako ona kaze ''vi ste deco u pubertetu,to je normalno i ja sam kroz to prolazila''mislim dodje mi da joj kazem aj umukni zeno i nastavi da blebeces francuski!!!:-)

29ncm13.gif

Zavisi koji cas, koja lekcija. Da li ce da pita tu lekciju ili ne. Ja obicno pazim na casu, ali kad se zapricam ne mogu da stanem. Nisam nikakav streber (taman posla), ali volim da budem aktivna, naravno kad znam, i da nabijam dobre oceme. Mada streber nije neka negativna rec.

Dakle kako se ponasate na casu.

Ja priznajem nisam mirna...wolim da pricam da se zezam......sa mobom ziwkam druga on mene.Jednom nam se desilo da smo zaboravili da iskljucimo zvono i ono se culo.Pa mi jednom nastawnica uzela mob...:lol:

Da was cujem...

sta da cujes>>>nemas sta da cujes....ono moje se ne zove ponasanje tako da.........sta reci,!!wooow cuo ti se mobilni PA STA ******??ko da je smak sveta ,meni morali da dolaze po njega pa nista....to je ono kao CIME SE PAMETAN STIDI,GLUP SE PONOSI....***

izvinite na ponasanju!!!
ali ono na mojim casovima je sve samo ne ponasanje,,,,cast izuzecima kad sam ponekad normalna ..tamo gde moram

Poslednja izmena:
pa zawisi kako kod kog nastawnika....i to je jako smesno,zato sto na predmetima na kojima bi trebalo da budemo mirni(matish,srpski,fizika....)mi se ponasamo k'o kreteni,a na recimo muzichkom se zna uwek mora da bude tishina.......hehehehe...opasna nastawnica.......:D

sta da cujes>>>nemas sta da cujes....ono moje se ne zove ponasanje tako da.........sta reci,!!wooow cuo ti se mobilni PA STA ******??ko da je smak sveta ,meni morali da dolaze po njega pa nista....to je ono kao CIME SE PAMETAN STIDI,GLUP SE PONOSI....***

izvinite na ponasanju!!!
ali ono na mojim casovima je sve samo ne ponasanje,,,,cast izuzecima kad sam ponekad normalna ..tamo gde moram

ispravka, cega se pametan stidi,budala/glup se ponosi

Dakle kako se ponasate na casu.

Ja priznajem nisam mirna...wolim da pricam da se zezam......sa mobom ziwkam druga on mene.Jednom nam se desilo da smo zaboravili da iskljucimo zvono i ono se culo.Pa mi jednom nastawnica uzela mob...:lol:

Da was cujem...

Chudno... Zaprawo nikako...
Caskam sa drugaricama ili neshto crtam, pewam, zawisi...
Swe u swemu nenormalno...:whistling:
Nastawnici oce da me::banovati:

ne idem u school ima 2 godine i gledam moje vrshnjake idu u skolu nose one torbe kisa blato ja poroletim brzo kolima pored njih nagazim na baru namerno i poprskam ih i cujem onda kako mi y e bu kevu i psuju alo majmune jedan je ba cu ti ke v u sta se pravis bu dala a ja im izvadim srednji prst kroz shiber i mashem im heeheh:P heheh

Back