BIG PEOPLE
Poznat
- Poruka
- 9.741
pa kako kad.... kad sedim sa drugom onda se zaebavamo jer on stalno neshto lupa, ako ako sedim sa drugaricom onda prichamo&ogovaramo nekoga ceo chas....

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
isti si ko moj drug!
treba za to imati hrabrost,lik si keve mi!boli te uvo sto imas 3 ili 1 vazno je samo da na kraju popravis da ti ne skodi kasnije,a ovako cool (neke rebi se na to loze)
Наравно да треба имати храбрости. Ја сам једини у мом оделењу који сме да се успротиви наставнику, да му одговори на замерку. Често се посвађам са наставником, што је узроковало и то да будем предложен за укор (иначе ми је успех 5,00 и доста наставника ме сматра ђаком генерације). Ипак, и тај проблем је решен, само неко од куће оде у школу, направи хаос у управи (знају они да мени не могу ништа) и укор је избрисан. Иначе, на часовима сам миран, поштујем час и наставника, волим да причам са другом из клупе, али тако да не ометам друге у раду

Sad si ti nesto mnogo zajeban?? Stvar je da ima dosta ljudi koji to smatraju puno opasnim,tebi nastavnik ne sme nista zakonom i sta si sad ti neki baja da udaras onog ko ne moze da ti vrati a verujem da si jos u osnovnoj a osnovna je obavezna!! Zato ne zanosi se puno!! To sto ti mama i tata cuvaju ledja jednoga dana ce ti se obiti o glavu!!
 nie se znalo ko je u kom odeljenju
 nie se znalo ko je u kom odeljenju
Pa ako neko prati nastavu ne znaci da je streber

Blago tebi meni će da smanje ocenu iz vladanja zbog toga....moram da nađem dva opravdanja kako znam i umem....
Normalno, sedim dok mi jedna recenica non-stop prolazi kroz glavu "Kad ce da zvoni?"
Inace retko kad da pricam ili da pravim problema. Cak sam jedini bez neopravdanog casa.

Meni ce da daju keca iz vladanja zbog toga imacu negde oko 20 neopravdanih a u najboljem slucaju 14!!
 xD
 xDMeni ce da daju keca iz vladanja zbog toga imacu negde oko 20 neopravdanih a u najboljem slucaju 14!!