Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb strane. Trebalo bi da ga nadogradite ili koristite alternativni pregledač.
jer si odgovoran roditelj.
bar bi trebao biti...
jel sednes u kafic na plazi golom goozicom u stolicu u kojoj je ko zna ko sedeo go pre tebe i prdeo i smrdeo u njoj?
jer si odgovoran roditelj.
bar bi trebao biti...
jel sednes u kafic na plazi golom goozicom u stolicu u kojoj je ko zna ko sedeo go pre tebe i prdeo i smrdeo u njoj?
Ne sedim u kaficu na plazi.
Plaze koje posecujem su nudisticke, divlje, ciste, prirodne.
Tamo nema kafića.
Posecuju ih ljudi slicnog mindseta kao.i ja.
Sedim na sopstvenom peskiru ili pesku.
Ne sedim u kaficu na plazi.
Plaze koje posecujem su nudisticke, divlje, ciste, prirodne.
Tamo nema kafića.
Posecuju ih ljudi slicnog mindseta kao.i ja.
Sedim na sopstvenom peskiru ili pesku.
Druže, ovo je pokušaj da odbrane neodbranjivo nekim kvazi argumentima. Ali im nikada nije palo na pamet da dovedu u pitanje svoj osećaj da je golo telo nepristojno.
Prehlade bešike su takođe moguće. Zbog mokrih gaćica. Jednostavno neka im roditelji menjaju mokre gaćice za suve i neće im biti ništa.
Mada se urinarne infekcije ne dobijaju od sedenja na pesku, da smo sad u sudnici uložila bih prigovor, "sudijo, prigovor! Špekuliše! Porota neka zanemari ovu izjavu!"
Da sam napisala "tvrdim" može tužba navela sam svoje iskustvo sa svojim ženskim detetom i rekla da nije pravilo ali nefrolog nam je rekao da se dešava.
Ne nego da su tekstilne plaze odvratne. Ljudi sede jedni drugima na glavi, smeća koliko hoćeš, galama, buka, gomila odvratnih mirisa, vecito neka tuc-tuc muzika....
Na nudističkoj plaži i te kako ima druženja, prirodnog, normalnog, zdravog druženja, a opet, ujedno, svako poštuje tuđ prostor, čuva se priroda, čisto, lepo, tiho je (nema nesnosne buke jer majndset nudista je uzivati u prirodi i sto manje je remetiti).
Ne branim ja nikome da ide na tekstilne, ali meni su odvratne i ne bih isao tamo ni da mi plaćaju.