BIG PEOPLE
Poznat
- Poruka
- 9.741
pa kako kad.... kad sedim sa drugom onda se zaebavamo jer on stalno neshto lupa, ako ako sedim sa drugaricom onda prichamo&ogovaramo nekoga ceo chas....
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
isti si ko moj drug!
treba za to imati hrabrost,lik si keve mi!boli te uvo sto imas 3 ili 1 vazno je samo da na kraju popravis da ti ne skodi kasnije,a ovako cool (neke rebi se na to loze)
Наравно да треба имати храбрости. Ја сам једини у мом оделењу који сме да се успротиви наставнику, да му одговори на замерку. Често се посвађам са наставником, што је узроковало и то да будем предложен за укор (иначе ми је успех 5,00 и доста наставника ме сматра ђаком генерације). Ипак, и тај проблем је решен, само неко од куће оде у школу, направи хаос у управи (знају они да мени не могу ништа) и укор је избрисан. Иначе, на часовима сам миран, поштујем час и наставника, волим да причам са другом из клупе, али тако да не ометам друге у раду
Sad si ti nesto mnogo zajeban?? Stvar je da ima dosta ljudi koji to smatraju puno opasnim,tebi nastavnik ne sme nista zakonom i sta si sad ti neki baja da udaras onog ko ne moze da ti vrati a verujem da si jos u osnovnoj a osnovna je obavezna!! Zato ne zanosi se puno!! To sto ti mama i tata cuvaju ledja jednoga dana ce ti se obiti o glavu!!
Pa ako neko prati nastavu ne znaci da je streber![]()
Blago tebi meni će da smanje ocenu iz vladanja zbog toga....moram da nađem dva opravdanja kako znam i umem....
Normalno, sedim dok mi jedna recenica non-stop prolazi kroz glavu "Kad ce da zvoni?"
Inace retko kad da pricam ili da pravim problema. Cak sam jedini bez neopravdanog casa.![]()
Meni ce da daju keca iz vladanja zbog toga imacu negde oko 20 neopravdanih a u najboljem slucaju 14!!
Meni ce da daju keca iz vladanja zbog toga imacu negde oko 20 neopravdanih a u najboljem slucaju 14!!