Kako se ponasate na casu?

Kroz osmi sam prosla prilicno, ali bas, buntovno, ali posto sam vukovac ( danas sam isla po 6 svedocanstva i vukovu) ne obracaju nastavnici toliko paznje na mene.... To uopste nije pravedno ( mislim za druge), meni odgovara....
Sad ne smem ni da pomislim kako cu u srednjoj.....
:thumbdown:

Moram da budem mirna,sta cu(((((:
I na kontrolnom,dok svi paze na poslednje redove,jeca se s uzivanjem ..podseca gradiva...i niko ne sumnja,uhuuu.

xaxaxa to sam i ja provalio...posto sam mnogo nemiran a uvek sedim u predzadnjoj klupi razredni mi rekao da sedim u prvoj na njegovim casovima i kad imamo kontrolni ja ladnije od leda prepisujem iz sveske dok on pazi na zadnje redove...:hahaha:koji je to ret brateeeee......:mrgreen:

xaxaxa to sam i ja provalio...posto sam mnogo nemiran a uvek sedim u predzadnjoj klupi razredni mi rekao da sedim u prvoj na njegovim casovima i kad imamo kontrolni ja ladnije od leda prepisujem iz sveske dok on pazi na zadnje redove...:hahaha:koji je to ret brateeeee......:mrgreen:

uhhhhh ja još od kraja osnovne furam prve klupe - po mogućstvu ona ispred katedre...:)
sad u srednjoj, klupe su nam spojene u redove..pa sam sa obe strane opkoljena štreberima...par puta nisam znala da imamo kontrolni, i dobra mica mi uradila ceo kontiš i petaje pale :D ....

uhhhhh ja još od kraja osnovne furam prve klupe - po mogućstvu ona ispred katedre...:)
sad u srednjoj, klupe su nam spojene u redove..pa sam sa obe strane opkoljena štreberima...par puta nisam znala da imamo kontrolni, i dobra mica mi uradila ceo kontiš i petaje pale :D ....

blago vama!!! nama su razdvojene pa je tesko prepisati...ali ja strucnjak se uvek snadjem nekako....:mrgreen:

Back