Kako se ponasate na casu?

Kod razredne uvek je mukla tisina, a na srpskom je zezanje 100%. Jadna zena prica samo meni i drugarici, ali i nas dve se nekad zezamo tako da prica prazno. Mnogo mi je zao, dobra je ona zena.... A na matematici obozavam da nesto cavrljam, i nastavnica i meni i drugarici dopusta zato sto sve to znamo; mi sve uradimo dok ostali rade tek prvi zadatak, i onda nas dve pricamo, a ostali racunaju.. :D

Pre neki da na casu istorije ja i moj ortak pricamo ubijamo se...I nastavnica kaze ,,ZADNJA KLUPA NAPOLJE,,!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! I jadni mi sta cemo uzmemo klupu i BAMMMM...kroz prozor...nastavnica pocela da place:sad2: i ode sa casa.A ja i moj ortak mrtvi ladni nismo morali ni da platimo klupu,mada jeDi ga morali smo da dobijemo ,,neki,, ukor...8)

ja se non stop bijem sa tomitzom (tj stefanom al' je fora da je on tomitza iz sela radnitza oO)...i danas me je ishibao da sy mi sve modritze ostale...i stalno mi lypa dangle i ja njemy...
i hteo je glavy y lavabo da mi stavi al' sam se nekako otela...al' ipak ga volim ;p
derishta retardirana -.-

a da...yzeo mi je fon danas za vreme istorije i pritisnyo jedno dygme gde se aytomatski pyshta myzika...i samo odjednom grynyo shaban shaylitj (eeej :lol: ) na sred chasa popadali smo svi :mrgreen:...al' je bio fer i dao je profanki svoj mob,al' to ona samo glymila bajy odma' my je vratila...
i tako ;p

Poslednja izmena:

Back