Vučić baba roga a narod stado bez pastira

xxxgnxxx

Početnik
Poruka
15
Jel može neko da mi objasni zašto blokaderi mrze Vučića toliko da se totalno ignoriše to što su zapadnjački interesi da se on sruši? Kako je moguće da narod ne vidi i ne istraži malo ko stoji iza portala poput N1, Nova s, Direktno.rs itd i zašto ignoriše to kada Putin kaže da su zapadnjačke službe iza protesta? Ja nikada nisam bio simpatizer niti jedne stranke ali znam da sve što kolektivni zapad radi to je da našteti našim interesima. Zar to nije svima očigledno, kako to da narod odjednom veruje onima koji su nas doveli do bede?
Drugo, ja pratim sve ove napade na SNS i Vučića i mene kao čoveka koji barata nekom logikom zgražava sve to da moram da se postavim skoro kao da branim vladajuću ekipu. Jer me nerviraju gluposti poput Vučić dizao dronove pa palio ppžare, Vučić je zapravo šiptar, Vučić ovo Vučić ono a koliko sam ja video od svih njegovih prethodnika on se pokazao najmanje štetan po Srbiju. Njegova spoljna politika je veoma logična s obzirom u kakvoj smo situaciji i okruženju. Da je neko drugi bio na vlasti mi bi mozda vec bili u ratu. On je održao mir a usput održao i strateško partnerstvo sa Rusijom i u isto vreme održao kakve takve odnose sa EU bez da bude sankcionisan a koliko se sećam ako ne grešim mislim da su naši gradjani ppd njim dobili slobodu da putuju po Evropskoj uniji. On je prvi koji je ušao u borbu sa belom kugom plaćajući svote novca za drugo, treće, četvrto...dete, da bi motivisao mlade da imaju više dece itd
Korupcija i afere naravno postoje ali postojale su i ranije i to u mnogo većem obimu.

Narod sve to zna, pa svako sa iq>80 je svestan da je N1 regionalna ispostava CNN-a, ni oni sami ne kriju.

O nama

Pa zašto onda dele slepo svakakve (dez)informacije pokupljene sa tih portala? N1 i Nova S imaju usaglašenu politiku sa CNNom (deo su United Media grupe nad kojom su većinski vlasnici BC Partners iz Londona, znači možeš slobodno da kažeš Britanski Mi 6)
Kako ljudi mogu da veruju takvim izvorima informacija? Ja u inat ne bih gutao šta oni serviraju pa makar iznosili istinu danas.

Screenshot_20251018_164411_Samsung Internet.jpg

Pa zašto onda dele slepo svakakve (dez)informacije pokupljene sa tih portala? N1 i Nova S imaju usaglašenu politiku sa CNNom (deo su United Media grupe nad kojom su većinski vlasnici BC Partners iz Londona, znači možeš slobodno da kažeš Britanski Mi 6)
Kako ljudi mogu da veruju takvim izvorima informacija? Ja u inat ne bih gutao šta oni serviraju pa makar iznosili istinu danas.
Aleksandar-Vucic.jpg

Mislim da ima veze sa kontrolom uma, od kako su 2020. telefoni počeli da čitaju misli nema više nekog jasnog misaonog procesa kod prosečnog korisnika istih

Jel može neko da mi objasni zašto blokaderi mrze Vučića toliko da se totalno ignoriše to što su zapadnjački interesi da se on sruši?
довољна је само ова прва уводна реченица да тисве буде јасно и да читав пост одмах промућкаш и проспеш!

запдњачки интерес да се вучић сруши? ај да видимо и ту твоју пар ехеланс глупост

- ЕВРОПСКА комисија је закључила да је ЈАДАР стратешки пројекат зе ЕУ и њену привреду!. Ок , србија ниј дала званичну дозволу и формално о копању али ЕВРОПСКА КОМИСИЈА НЕЋЕ нити један пројекат означити са СТРАТЕШКИМ ако немају зелено светло до власти у тој земљи :rtfm:

и сад ће они да руше вучића јел ? :mazi:

- ПЛАТОНСКА ЉУБАВ СА МАКРОНОМ ИЛИ ТИ РАФАЛНА ЕМОЦИЈА...

- србија има потписан уговор око 12 РАФАЛА који ће стићи тек 2028 године (они рафали са војне параде су позајмљени од француза то суњихови авиони и њихови пилоти)

посао кошта око 2700 Е
плус ће коштати минимум дупло толко ако не и више за обуку пилота техничког особња и трошкове одржавања

све то се плаћа преко КРЕДИТА ФРАНЦУСКИХ БАНАКА

е сад, французи нам увале своје канте, које би ускоро бацили, и то нам папрено наплате и ти мсилиш да то тек тако може а да се неко од наших у власти не омасти опасно са великим процентом ?

онда си много наиван јел...

-ЋУТАЊЕ ЗАПАДА одемонстрацијама у србији и никада званично нису подржали СТУДЕНТЕ
али је зато МАКРОН у сред вожње бициклова до стразбура када су му студенти написали писмо ИЗНЕНАДА ПРИМИО ЛИЧНО ВУЧИЋА , ГРЛИО СЕ СА ЊИМ чиме је пренета поруак студентима...

тема је типичан покушај снс картелске мантре - обојена револуција са ѕапада

а у ствари је запад управ отај који има у србији све механиѕме којим држи ову власт у својим рукама...

и наравно да западу ниакко не одговара да ова власт падне...

Jel može neko da mi objasni zašto blokaderi mrze Vučića toliko da se totalno ignoriše to što su zapadnjački interesi da se on sruši? Kako je moguće da narod ne vidi i ne istraži malo ko stoji iza portala poput N1, Nova s, Direktno.rs itd i zašto ignoriše to kada Putin kaže da su zapadnjačke službe iza protesta? Ja nikada nisam bio simpatizer niti jedne stranke ali znam da sve što kolektivni zapad radi to je da našteti našim interesima. Zar to nije svima očigledno, kako to da narod odjednom veruje onima koji su nas doveli do bede?
Drugo, ja pratim sve ove napade na SNS i Vučića i mene kao čoveka koji barata nekom logikom zgražava sve to da moram da se postavim skoro kao da branim vladajuću ekipu. Jer me nerviraju gluposti poput Vučić dizao dronove pa palio ppžare, Vučić je zapravo šiptar, Vučić ovo Vučić ono a koliko sam ja video od svih njegovih prethodnika on se pokazao najmanje štetan po Srbiju. Njegova spoljna politika je veoma logična s obzirom u kakvoj smo situaciji i okruženju. Da je neko drugi bio na vlasti mi bi mozda vec bili u ratu. On je održao mir a usput održao i strateško partnerstvo sa Rusijom i u isto vreme održao kakve takve odnose sa EU bez da bude sankcionisan a koliko se sećam ako ne grešim mislim da su naši gradjani ppd njim dobili slobodu da putuju po Evropskoj uniji. On je prvi koji je ušao u borbu sa belom kugom plaćajući svote novca za drugo, treće, četvrto...dete, da bi motivisao mlade da imaju više dece itd
Korupcija i afere naravno postoje ali postojale su i ranije i to u mnogo većem obimu.
To je zato jer ne živiš u Srbiji, vodiš se samo onime što pročitaš ili vidiš na tv kanalima. Trenutno, u Srbiji ne postoji objektivno izveštavanje, narod je besan zvog očiglednih laži koje sluša svakodnevno jer je realnost dijametralno suprotna propagandi koju sns decenijama uspešno prosipa. Zato i ne čude izlivi besa i revolta kod velikog broja ljudi u Srbiji. Naravno da su afere postojale i pre, verovatno će i posle postojati, ali neki su uspevali bar da prikriju ili da ponešto učine dobro za ovu državu. SNS afere su javne, neprikrivene, bahato nabijene na nos običnim ljudima koje smatraju nesposbnima jer nisu uspeli da se ''snađu''. Pod ''snađu'' podrazumeva se učlanjenje u sns i gaženje svih mogućih zakona. Da živiš ovde, pa da ti dete pregazi sin istaknutog snsovca a za taj zločin dobije samo nanogicu, shvatio bi o čemu pišem.

To je zato jer ne živiš u Srbiji, vodiš se samo onime što pročitaš ili vidiš na tv kanalima.
Ako ne zivi u Srbiji, onda se vodi internetom, a ne tv kanalima
Zato i ne čude izlivi besa i revolta kod velikog broja ljudi u Srbiji.
Revolt u Srbiji je zanemarljiv u odnosu na onaj u najrazvijenijim zemljama. Na primer pogledajmo scene samo u Briselu pre neki dan - okupilo se ljudi kao kod nas 15. marta i plus organizovan generalni strajk. A povod je nezadovoljstvo ekonomskom situacijom, ne zeleznickim nesrecama ili neslobodom spaljivanja Kurana.

Generalni štrajk u Briselu; policija napala narod

Tako da sve to te jasno demantuje

Ako ne zivi u Srbiji, onda se vodi internetom, a ne tv kanalima

Revolt u Srbiji je zanemarljiv u odnosu na onaj u najrazvijenijim zemljama. Na primer pogledajmo scene samo u Briselu pre neki dan - okupilo se ljudi kao kod nas 15. marta i plus organizovan generalni strajk. A povod je nezadovoljstvo ekonomskom situacijom, ne zeleznickim nesrecama ili neslobodom spaljivanja Kurana.

Generalni štrajk u Briselu; policija napala narod

Tako da sve to te jasno demantuje
Je l ubila državna korupcija nekoga u tim državama a da nisu odgovarali pred zakonom? I to bi bilo sve, dalje s tobom nema svrhe jer je smešno i tužno tvoje spinovanje i pravdanje neodbranjivog...

Je l ubila državna korupcija nekoga u tim državama a da nisu odgovarali pred zakonom? I to bi bilo sve, dalje s tobom nema svrhe jer je smešno i tužno tvoje spinovanje i pravdanje neodbranjivog...
Naravno da jeste, ako narko karteli kontrolisu politicare u Briselu, zamisli kako je u ostalim gradovima. Koza nostra caruje

Свака четири дана пуцњава у Бриселу

Бриселски јавни тужилац је напоменуо да је од почетка лета Брисел потресло двадесет пуцњава.
Моинил је уперио прстом у белгијске политичаре, истичући њихов недостатак подршке борби против организованог криминала.
Окружен телохранитељима, и након што је сваки присутни новинар претресен, Моинил је упозорио да „свако, сваки становник Брисела и сваки грађанин, може постати жртва“.
„Тражио сам додатне ресурсе и особље. Али још нисам видео ни пенија“, рекао је.

Ne sviđa mi se ovo tvoje izrugivanje UČITELJICE

Tokom čitave 98me i delom 99te je ta uniforma krvarila gaće i ratovala na kosmetu

Nemoj da ja počnem o prosveti neće ti se dopasti pa ces koristi moderatorske moći jel...

Ovo smatram provokacijom i uvredom za sve koji su nosili tu uniformu teget boje ❤️

Ali tebi se moze da provociras jel...

Nije to pristojno!

Back