- Poruka
- 637
Čekam da čujem šta treba, a šta ne i još više čekam razlog.Nije potreban chatgpt da bi neko ukapirao sta treba a sta ne, i zbog cega…
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Čekam da čujem šta treba, a šta ne i još više čekam razlog.Nije potreban chatgpt da bi neko ukapirao sta treba a sta ne, i zbog cega…
Srećo, ti bi da me strpas u zatvor zbog mog golog tela i onda ja tražim kavgu?Ma nema on “razlog”, trazi kavgu
![]()
ja jer smatram nepristojnim.Ne znam ko je pokrenuo temu...
Pogledaj moj prvi post...ja jer smatram nepristojnim.
na kraju, da li imas problem da se slike tvog golog deteta nalaze na fotografijama drugih koje ce se objavljivati na drustvenim mrezama i pri ovome ne pricam o pedofiliji nego o klasicnim fotkama u kojima golo dete upada u pozadinski kadar.
Nisam ti ja sreca nesreco nijednaSrećo, ti bi da me strpas u zatvor zbog mog golog tela i onda ja tražim kavgu?![]()
impotentni.Inače, jedan apsurd iz iskustva sa nudističke plaže. Tamo niko ne priča o seksu, nikome se ne diže ku...
Ma neeeee.. jesi li bio na nudistickoj nekad?impotentni.
Jasno. Ali kada su svi oko tebe goli ti jednog momenta prestanes to da primetis…meni lepa gola devojka nikad ne moze postati navika i nereakcija
![]()
zato i ne idem tamo.. zelim da vidim devojku koja zeli da se skine predamnom a ne koja se skida pred svimaJasno. Ali kada su svi oko tebe goli ti jednog momenta prestanes to da primetis…
Postane normalno.
E to je nesto drugo.zato i ne idem tamo.. zelim da vidim devojku koja zeli da se skine predamnom a ne koja se skida pred svima![]()
a jaka stvar, neće ti na slavu doći ti što su pravili fotkeja jer smatram nepristojnim.
na kraju, da li imas problem da se slike tvog golog deteta nalaze na fotografijama drugih koje ce se objavljivati na drustvenim mrezama i pri ovome ne pricam o pedofiliji nego o klasicnim fotkama u kojima golo dete upada u pozadinski kadar.
Niko ti ni ne brani da tražiš takvu devojku, ali nemoj ni ti da braniš drugim devojkama da se skinu ako žele.zato i ne idem tamo.. zelim da vidim devojku koja zeli da se skine predamnom a ne koja se skida pred svima![]()
I opet, pogledaj moj prvi post...ali odlutasmo od teme..nina ima temu o nudistickoj plazi..ovde je fokus na drugom.
Nije samo to problem već i zdravlje dece. Nikako ne bi smelo da se dozvoli da sede u pesku tako svučeni.
ni ne branim..odakle ti to?Niko ti ni ne brani da tražiš takvu devojku, ali nemoj ni ti da braniš drugim devojkama da se skinu ako žele.
Npr. ja sam voleo da ja i cura budemo goli na plaži.
Da, ovo mi je tek trip. Milionima godina smo se valjali u blatu goli i sad je odjednom nezdravo. Rano detinjstvo sam proveo go i ne vidim da mi nesto fali. I ne samo ja.Zašto, šta će da im se desi?
Često dobijaju urinarne infekcije posebno devojčice. Naravno, zavisi i od čistoće plaže i nije pravilo ali je činjenica da se dešava.Zašto, šta će da im se desi?
Neko ne voli da se eksponira i uslikava po drustvenim mrezama. Ne volim ni ja.a jaka stvar, neće ti na slavu doći ti što su pravili fotke
To majke uvek bolje znaju od oceva.Često dobijaju urinarne infekcije posebno devojčice. Naravno, zavisi i od čistoće plaže i nije pravilo ali je činjenica da se dešava.
To se dobija od mokrog kupaćeg, ne od sedenja golom guzzicom na peskuČesto dobijaju urinarne infekcije posebno devojčice. Naravno, zavisi i od čistoće plaže i nije pravilo ali je činjenica da se dešava.
A ti si ziveo pre milion godina i sad ti tesko da budes civilizovan?Da, ovo mi je tek trip. Milionima godina smo se valjali u blatu goli i sad je odjednom nezdravo. Rano detinjstvo sam proveo go i ne vidim da mi nesto fali. I ne samo ja.