...Rising...
Zainteresovan član
- Poruka
- 478
Ma kome to treba, ljubav je vaznija!!!!! ZIVELA LJUBAV!!![]()
![]()
![]()
Treba ti samo da bi se upisao na fax i da bi se zaposlio, ali kao da je to bitno, od ljubavi se zivi...

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ma kome to treba, ljubav je vaznija!!!!! ZIVELA LJUBAV!!![]()
![]()
![]()
Dakle kako se ponasate na casu.
Ja priznajem nisam mirna...wolim da pricam da se zezam......sa mobom ziwkam druga on mene.Jednom nam se desilo da smo zaboravili da iskljucimo zvono i ono se culo.Pa mi jednom nastawnica uzela mob...
Da was cujem...
Mi smo sa time prestali još pre dve godine. Postalo je svakodnevnica, više nije imalo potrebe da se snima.Ja cu da vam snimim i stavim ovde da vidite nasu atmosferu na casu
mi na casu uglavnom pravimo nesto nastavnicima kao npr
jednom smo stavili iglu nastavniku i svasta tako da ne pocinjem
Ma bre..svuda je to isto O_o zna se koje profesore mozhesh da drkash,a koje neuostalom..shto je prof. bolji prema djacima,to su oni gori..tako da...neka profesori reshe to....u suprotnom..ko ih ...
![]()
Ovo sada mi je najbolji period u školi. Kraj četvrte. Profesora kao da nema.
Ako mi je dosadno, ustanem malo da prošetam po učionici i protegnem noge. Sednem kod ovog ili onog, da čujem šta se priča.
Ako i dalje nema ničeg zanimljivog, spustim se u dvorište. Tamo bleja, neko se obavezno nadje da pušta muziku iz kola. Prošetam se do prodavnice kad hoću.
Odgovaranje može i ne mora, i to se da dogovoriti sa profesorom.
Uh, šteta što traje još samo ovu nedelju...![]()
Nemoj. Veruj mi.Zavidim ti iz dubine duse![]()
ovako 'slusam' da ne bih kuci morala da ucim![]()
Nemoj. Veruj mi.![]()
Treba ti samo da bi se upisao na fax i da bi se zaposlio, ali kao da je to bitno, od ljubavi se zivi...![]()