Kako se ponasate na casu?

Dakle kako se ponasate na casu.

Ja priznajem nisam mirna...wolim da pricam da se zezam......sa mobom ziwkam druga on mene.Jednom nam se desilo da smo zaboravili da iskljucimo zvono i ono se culo.Pa mi jednom nastawnica uzela mob...:lol:

Da was cujem...

Ja sam u skoli nenormalan stalno zezam nastavnike i svadjam se sa njima pa pustam neke pesme na fonu itd...da napomenem imam 1 iz vladanja:grin:...hoce razredni sad da me izbaci iz skole zato sto sam previse zezao neku nastavnicu ali ne samo mene nego i jos dva druga...sledeci cas ima da ga zamolim da nas ne izbaci da kazem kako cu se smiriti...a ako to ne uspe onda ima da mu se naj.ebem keve kao nenormalan!!! I njemu i svim nastavnicima(osim nastavniku fizickog)!:dash::dash::dash:

ја слушам музику, спавам или читам новине или неку књигу... у тој гимназији ни не можете радити нешто друго... ако ометате час, одмах добијате неоправдани...

Jooj.. Mi smo naj nemirniji u generaciji! Nastawnici nas mrze..bar tako misle.ROFL Kraljevi u prozivanju!
Obichno se potpisujemo..neki mrve kredu (znate na sta ciljam!) (to je samo fora u svakom slucaju)..Bezimo kroz prozor kad nastavnici idu do zbornice.. Imam na 1000 snimaka. Telefoni su ZAKON jer su resenja svih problema sa smaranjem! Zna se koje nastavnije mozes da za.ebawash a koje ne! I tako! :DDD

Ovo sada mi je najbolji period u školi. Kraj četvrte. Profesora kao da nema.
Ako mi je dosadno, ustanem malo da prošetam po učionici i protegnem noge. Sednem kod ovog ili onog, da čujem šta se priča.
Ako i dalje nema ničeg zanimljivog, spustim se u dvorište. Tamo bleja, neko se obavezno nadje da pušta muziku iz kola. Prošetam se do prodavnice kad hoću.
Odgovaranje može i ne mora, i to se da dogovoriti sa profesorom.
Uh, šteta što traje još samo ovu nedelju... :cry:

Ovo sada mi je najbolji period u školi. Kraj četvrte. Profesora kao da nema.
Ako mi je dosadno, ustanem malo da prošetam po učionici i protegnem noge. Sednem kod ovog ili onog, da čujem šta se priča.
Ako i dalje nema ničeg zanimljivog, spustim se u dvorište. Tamo bleja, neko se obavezno nadje da pušta muziku iz kola. Prošetam se do prodavnice kad hoću.
Odgovaranje može i ne mora, i to se da dogovoriti sa profesorom.
Uh, šteta što traje još samo ovu nedelju... :cry:

Zavidim ti iz dubine duse ;)

Back