Kako se ponasate na casu?

Ja sam uglavnom mirna, i to onda kada ne znam gradivo. Necu dzabe da cackam mecku. Kada nemam sta da radim ja lepo uzmem pa nesto crtam, ili ucim neki drugi predmet. Recimo, geografija, ruski i engleski su casovi na kojima se tootaaalnoooo smorim, tako da ih uglavnom koristim u neke druge svrhe. :)

ahm...(geek kid :lol:)...ahm...
zaebavam se ----^
ja se zaebavam uglavnom :D
mislim na chasu

uh na nekim se smorim ko zmaj,gledam u plafon,na nekim casovima toliko pricam da profesor/ka ne moze da dodje do reci,na nekim spavam(srpski,gradjansko),slusam muziku(bez slusalica)...a na nekim radim(praksa,elektronika vezbe,merenja vezbe,racunari)
UGLAVNOM GLEDAM DA SE ZEZAM

Neozbiljna sam, ali to nastavnicima ne smeta jer sam kandidat za vukovca, pa ignorišu to... A to za telefon, nije mi baš navika da ga koristim na času, možda samo par puta kad momak pošalje poruku,al ovako ne... Najčešće slušam na času...Al nekad se ne mogu koncentrisati, pa "blejim"...

mirna sam, uglavnom..
na času ili pratim, ili čitam neku knjigu..
a kad se okupi društvo oko mene, nastaje opšti haos...:lol:
taj haos se završava u većini slučajeva tako što nas nastavnik izbaci sa časa (onako kolektivno - nas sedmoro, osmoro):lol:

zawisi koji chas je upitanju..na nekima moram da slusham i budem fina slatka dewojchica a na nekima mogu da se zezam do mile wolje...uglawnom su to chasopisi,neizbezna torokanja sa ortakinjama,kucanje poruka,crtanje po papirima i narawno najomiljenija zanimacija-spawanje!!:)

e,da ne bude tradicionala....ja cas pomno pratim i aktivna sam i slusam sta nastavnik prica:D:D:D.....sad tr:-o:-o....bacam svesku na tikamatemi i smejem se i tako prkosim nastavnici zato sto je ne volim,a matish mi lepo ide pa ne mogu dobiti bugera:mrgreen::mrgreen::mrgreen:,i tako,na svim skoro se zajebavam...

Ja na tehnickom moram da budem ozbiljan jer mi uopste ne ide.:sad2::sad2::sad2::sad2::sad2::sad2::sad2::sad2::sad2:
Al' kad dodje matematika slatko se smejem kad prvi uradim zadatak pa pricam sa drugarom.
:lol::lol::lol::lol::lol::lol:
Na srpskom sam ozbiljan
Na likovnom opushten
Na Biologiji ozbiljan
Na fizickom raspushten
Na geografiji ozbiljan
Na muzickom:confused::confused::confused::confused: Skoro svaki put gubimo muzichko
Na istoriji otprilike ozbiljan
Na engleskom sam smoren,raspushten,shaljivdzija,otkacen....
Na fizici ozbiljan
Na gradjanskom :roll::roll::roll::roll::roll::roll::roll::-P:razz:
I na razrednom chasu smoren 100% jer nikad nishta glupo ne napravim pa se o meni ne pricha.
.........................................

ludilo...samo ludilo....ma najludji smo u celoj shkoli,prosto mi je zao shto moram da idem u gimnaziju....
danas okachili na oglasnoj tabli nashe ocene...brooka za sve...dobro ja u 6. imam sve petice,dok u 7 dve trojke i chetvorku....

Spavam uglavnom.. ne bukvalno...
Malo pricam s frendicom, malo vise, ugavno mirna....
Sem na Engleskom gde se sredjujem (jednom sam turpijala nokte, koliko sam pukla i koliko sam se smorila -.-)

Loool...i ja tak' moje nokte isturpijam...inace....streber na casu...
na fizici sam looda, jer ipak nasa nastavnica je takva :lol: :lol: :lol:
kako je dobra, aaa, sve nam dozvoli...
Inace, mirna, povucena ;)

Back