Ma to je bar lako,samo stisni petlju,a prave šeme nema.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
IGRAC 22:Interesuju me vasa misljenja i iskustva.
Mislim kako ostvariti prvi kontakt,sta reci ! ! !
Nevenchica:Jedno podpitanje:
Da li je dobra riba i lepa riba koja se lose oblaci, ili je dobra riba samo ona koja se atraktivno oblaci?
Milsim da je bitno da se ovo razgranici, jer atraktivno obucena lepa devojka je cesce sponzorusa nego isto lepa ali neupadljivo obucena...
Aleksej_BASO:E pa na to i mislism!
Konacno neko ovde ko razmislja....
Ako je lepa a nije lepo obucena, onda verovatno ima duuugu vezu i nece da vara decka.....
Tako da njih odbacimo.
Neki tipovi to gledaju... bas imam jednog druga... cim je u minicu i cizmicama to je za njega bomba riba... Meni je to bas glupavo...Nevenchica:Jedno podpitanje:
Da li je dobra riba i lepa riba koja se lose oblaci, ili je dobra riba samo ona koja se atraktivno oblaci?
Milsim da je bitno da se ovo razgranici, jer atraktivno obucena lepa devojka je cesce sponzorusa nego isto lepa ali neupadljivo obucena...
Nevenchica:Jedno podpitanje:
Hahhaha, interesantno zapazanje... Imam i ja slicno: svaki tip koji mi se ucini normalnim, je zauzet... Ponekad se pitam gde sam ja bila u to 'pravo vreme'Aleksej_BASO:E pa na to i mislism!
Konacno neko ovde ko razmislja....
Ako je lepa a nije lepo obucena, onda verovatno ima duuugu vezu i nece da vara decka.....
Tako da njih odbacimo.
Petar_Pan:Neki tipovi to gledaju... bas imam jednog druga... cim je u minicu i cizmicama to je za njega bomba riba... Meni je to bas glupavo...
Ja odelo uopste ne gledam i pokusam da zamislim kakav bi mi filing bio da sam zagrljen sa njom... Tako cenim devojke... na prvi pogled... Imas onih koje nesto dizu nos i te odmh zamislim kao ja je grlim ona nesto dize nos... i to bre neide nikako... I imas one koje bi se samo lepo opustile i uzivale u zagrljaju... e te su Bombe.
Quote: Ja odelo uopste ne gledam i pokusam da zamislim kako izgleda gola![]()
Tipovi retko tako razmisljaju po mom misljenju, ipak je prvi utisak vama najvazniji...Retko ko zapazi lepu devojku koja nije atraktivno obucena![]()
E momci, ovo ja zovem isqstvomistrazivach:Dobra riba je bre ona koja i obuchena i svuchena i kako god obuchena vredi i ne samo po izgledu...
XS777:HAHAHAHAH
TI SI BRE NEVIDJEN LIK![]()
tebe bi stvarno trebalo proucavati![]()
(nemoj ovo da shvatis kao zlonamerno )
pozdrav
Petar_Pan:Neki tipovi to gledaju... bas imam jednog druga... cim je u minicu i cizmicama to je za njega bomba riba... Meni je to bas glupavo...
Ja odelo uopste ne gledam i pokusam da zamislim kakav bi mi filing bio da sam zagrljen sa njom... Tako cenim devojke... na prvi pogled... Imas onih koje nesto dizu nos i te odmh zamislim kao ja je grlim ona nesto dize nos... i to bre neide nikako... I imas one koje bi se samo lepo opustile i uzivale u zagrljaju... e te su Bombe...
A sponzoruse su na zalost manje ili vise sve...
Aleksej_BASO:Ma brate, mora da me napali,. da kad je vidim pozelim da joj stavim....
A to mnogo lakse ide u minicu, nego ako nosi trendzu....
Haha ... pa bolje i da je gledam kao golu nego da joj gledam odelo...Nevenchica:Quote: Ja odelo uopste ne gledam i pokusam da zamislim kako izgleda gola![]()
Tipovi retko tako razmisljaju po mom misljenju, ipak je prvi utisak vama najvazniji...Retko ko zapazi lepu devojku koja nije atraktivno obucena![]()
hmmm ne znam bas... trendze uglavno super prijanjaju uz njihove guze....Aleksej_BASO:Ma brate, mora da me napali,. da kad je vidim pozelim da joj stavim....
A to mnogo lakse ide u minicu, nego ako nosi trendzu....
Aleksej_BASO:Da ali drustvo od dobrih riba uglavnom napravi manje ili vise sponzoruse...
Nisam mislio na kesh, kesh, ali... Treba da budes faca, a da bi bio faca po njenim kriterijumima, treba ti kesh...
Nevenchica:Tipovi retko tako razmisljaju po mom misljenju, ipak je prvi utisak vama najvazniji...Retko ko zapazi lepu devojku koja nije atraktivno obucena![]()
DukeofSerbia:Nesposobni muskarci po Srbiji prave sponzoruse, mahom...
Ja i dalje tvrdim da novac ne treba. Potpuno je nebitno sta devojke preferiraju. Kad bi tako bilo samo bi tipovi kao Bred Pit imali prodju. Ali mi znamo da nije tako. 8-)
Aleksej_BASO:Yebi ga to se pokazao kao pouzdan nacin da se dopre do ribe...
Ali ne slazem se, sponzoruse se prve KOD KUCE< kucno vaspitanje napravi sponzoruse, verovao ti ili ne...
A i zasto mislis da se na faxu ne montirau ribe? :wink:
Petar_Pan:Tacno je da roditelji prvi prave sponzoruse... Npr sa pitanjima: Ajel radi taj? A jel ima stan, kola?... I devojka se prosto postidi ako nesto nema, neradi...I normalno je da roditelj brine za svoje dete ali ipak time i gradi sponzorusu u njoj.
E sad recimo da je isto tacno da tipovi dopustaju da glume sponzoruse. Ali aj pretpostavimo slucaj da tip otkacinje sve koje su sponzoruse... I tako otkaci jednu drugu... desetu (pa se onda vec zapita jel sa njim nesto nije u redu) pa dvadesetu... I sta je onda taj pametno uradio... I onda te to tera da ih zloupotrebis i sutnes i onda se tako gradi jedan surovi i zao svet... sto ne valja...