Kako prici devojci

Jedno podpitanje:
Da li je dobra riba i lepa riba koja se lose oblaci, ili je dobra riba samo ona koja se atraktivno oblaci?

Milsim da je bitno da se ovo razgranici, jer atraktivno obucena lepa devojka je cesce sponzorusa nego isto lepa ali neupadljivo obucena...

Nevenchica:
Jedno podpitanje:
Da li je dobra riba i lepa riba koja se lose oblaci, ili je dobra riba samo ona koja se atraktivno oblaci?

Milsim da je bitno da se ovo razgranici, jer atraktivno obucena lepa devojka je cesce sponzorusa nego isto lepa ali neupadljivo obucena...

E pa na to i mislism!

Konacno neko ovde ko razmislja....

Ako je lepa a nije lepo obucena, onda verovatno ima duuugu vezu i nece da vara decka.....

Tako da njih odbacimo.

Nevenchica:
Jedno podpitanje:

Neki tipovi to gledaju... bas imam jednog druga... cim je u minicu i cizmicama to je za njega bomba riba... Meni je to bas glupavo...
Ja odelo uopste ne gledam i pokusam da zamislim kakav bi mi filing bio da sam zagrljen sa njom... Tako cenim devojke... na prvi pogled... Imas onih koje nesto dizu nos i te odmh zamislim kao ja je grlim ona nesto dize nos... i to bre neide nikako... I imas one koje bi se samo lepo opustile i uzivale u zagrljaju... e te su Bombe...

A sponzoruse su na zalost manje ili vise sve...

Nevenchica:
Jedno podpitanje:

Dobra riba je bre ona koja i obuchena i svuchena i kako god obuchena vredi i ne samo po izgledu...

Aleksej_BASO:
E pa na to i mislism!

Konacno neko ovde ko razmislja....

Ako je lepa a nije lepo obucena, onda verovatno ima duuugu vezu i nece da vara decka.....

Tako da njih odbacimo.
Hahhaha, interesantno zapazanje... Imam i ja slicno: svaki tip koji mi se ucini normalnim, je zauzet... Ponekad se pitam gde sam ja bila u to 'pravo vreme' :)

Petar_Pan:
Neki tipovi to gledaju... bas imam jednog druga... cim je u minicu i cizmicama to je za njega bomba riba... Meni je to bas glupavo...
Ja odelo uopste ne gledam i pokusam da zamislim kakav bi mi filing bio da sam zagrljen sa njom... Tako cenim devojke... na prvi pogled... Imas onih koje nesto dizu nos i te odmh zamislim kao ja je grlim ona nesto dize nos... i to bre neide nikako... I imas one koje bi se samo lepo opustile i uzivale u zagrljaju... e te su Bombe.
Quote: Ja odelo uopste ne gledam i pokusam da zamislim kako izgleda gola :lol: :lol:

Tipovi retko tako razmisljaju po mom misljenju, ipak je prvi utisak vama najvazniji...Retko ko zapazi lepu devojku koja nije atraktivno obucena ;)

istrazivach:
Dobra riba je bre ona koja i obuchena i svuchena i kako god obuchena vredi i ne samo po izgledu...
E momci, ovo ja zovem isqstvom :D
Slazem se, samo ponekad treba doobro otvoriti ochi ;) Mislim da su takve devojke ujedno i najpametnije, jer ne koriste odecu i provokaciju kao oruzje, te samim tim odbiju neizivljene likove koji traze sponzoruse a ujedno ih i preziru... ;) (ovde ne mislim ni na koga sa foruma, da se razumemo)

Petar_Pan:
Ja odelo uopste ne gledam i pokusam da zamislim kakav bi mi filing bio da sam zagrljen sa njom... Tako cenim devojke... na prvi pogled... Imas onih koje nesto dizu nos i te odmh zamislim kao ja je grlim ona nesto dize nos... i to bre neide nikako... I imas one koje bi se samo lepo opustile i uzivale u zagrljaju... e te su Bombe...

A sponzoruse su na zalost manje ili vise sve...

Ma brate, mora da me napali,. da kad je vidim pozelim da joj stavim....

A to mnogo lakse ide u minicu, nego ako nosi trendzu....

Nevenchica:
Quote: Ja odelo uopste ne gledam i pokusam da zamislim kako izgleda gola :lol: :lol:

Tipovi retko tako razmisljaju po mom misljenju, ipak je prvi utisak vama najvazniji...Retko ko zapazi lepu devojku koja nije atraktivno obucena ;)
Haha ... pa bolje i da je gledam kao golu nego da joj gledam odelo...
Odelo ne cini civeka... ono bez odela ga cini... a najvise ga cini njegova psiha...

Mmm... znas mozda negde gde ima 5 miliona ljudi... pa ti neso narandzasto florescentno privlaci oko... :lol: Ja vec imam istancan njuh... i eto recimo sinoc u kaficu samo jedan pogled... i zakljucak... dve dolaze u obzir... jedna za vezu jedna za kres... Ebaga... predrasude sta li... :lol: Ni nesecam se sta su imale obuceno... Jedna farke i crvenu majicu... jedna neki bolji dzemper... dole se nesecam... Al svakako pri onoj mojoj odluci nisam sigurno ni gledao u odelo jer se sve odigralo za 2,5 sekunde... :wink:

Aleksej_BASO:
Ma brate, mora da me napali,. da kad je vidim pozelim da joj stavim....

A to mnogo lakse ide u minicu, nego ako nosi trendzu....
hmmm ne znam bas... trendze uglavno super prijanjaju uz njihove guze....
Ma te na stklama i u minicama su ti "pokondirane tikve". Obukla seljanka stikle stavila 5 kila karmina, prosula po sebi litru parfema i sad misli da je neka riba... To mi je asocijacija na stikle... dobro sad i ono kao rupe na plafonu kola :lol:
A trendza me asocira na neku sportiskinju sa dobrom guzom...ne neku kucnu varijantu... na neko valjanje po krevetu... :wink:
Vise volim patike nego stikle...

Sve to stoji, lai mene trendza asocira na nemarnu devojku kojoj nije bitno kako izgleda... Znaci moze da bude da se tako odnosi skroz prema svom telu pa kad je skines a ono shuma, i sl... ili ima sto je najcesce slucaj viska kila pa ih "krije" trenerkom.... A one sa trenerkicama uz telo, pa odma vidis tu sportsku aerobik guzu, mmmmm to je drugo!

A stikle me asociraju na nicepor, a kao sto rekoh ne trazim devojku da bih sa njom pisao diplomski, nego za *******! :D

Aleksej_BASO:
Da ali drustvo od dobrih riba uglavnom napravi manje ili vise sponzoruse...

Nisam mislio na kesh, kesh, ali... Treba da budes faca, a da bi bio faca po njenim kriterijumima, treba ti kesh...

Nesposobni muskarci po Srbiji prave sponzoruse, mahom...

Ja i dalje tvrdim da novac ne treba. Potpuno je nebitno sta devojke preferiraju. Kad bi tako bilo samo bi tipovi kao Bred Pit imali prodju. Ali mi znamo da nije tako. 8-)

Nevenchica:

Evo ja na fakultetu i raznim drugim mestima "lovim" devojke gde nisu "namontirane" za izlazke. Tu prava (fizicka) lepota dolazi do izrazaja. I prvi utisak nije najvaznije za muskarce - pre bih rekao da je to devojkama...

DukeofSerbia:
Nesposobni muskarci po Srbiji prave sponzoruse, mahom...

Ja i dalje tvrdim da novac ne treba. Potpuno je nebitno sta devojke preferiraju. Kad bi tako bilo samo bi tipovi kao Bred Pit imali prodju. Ali mi znamo da nije tako. 8-)

Yebi ga to se pokazao kao pouzdan nacin da se dopre do ribe...

Ali ne slazem se, sponzoruse se prve KOD KUCE< kucno vaspitanje napravi sponzoruse, verovao ti ili ne...

A i zasto mislis da se na faxu ne montirau ribe? :wink:

Mozda bi ovde moglo da se doda josh neshto

Kako prici devojci i ZASHTO?
nije isti filing kada je vidish i kazesh u sebi jbte to ja ONA riba mog zivota ili koja cool riba ovde ce biti zestokog sksa a mozda bez obzira da li se znamo ili ne ali pogledi se sretnu i bez neke priche oboje znamo da cemo se nocas naci u opushtenoj strasti jer nam oboma to treba...da ne pricam o josh nekim varijantama tipa mozda nesto preko neta

Aleksej_BASO:
Yebi ga to se pokazao kao pouzdan nacin da se dopre do ribe...

Ali ne slazem se, sponzoruse se prve KOD KUCE< kucno vaspitanje napravi sponzoruse, verovao ti ili ne...

A i zasto mislis da se na faxu ne montirau ribe? :wink:

Истина је да се код куће праве спонзоруше, али валидацију добијају кад изаћу у град. И мушкарци им дају валидацију.

На факултету - не мислим, већ знам. Бар је тако код мене у Суботици. Наравно да долазе монтиране, али на испит код професора код којих то пролази... 8-)

Tacno je da roditelji prvi prave sponzoruse... Npr sa pitanjima: Ajel radi taj? A jel ima stan, kola?... I devojka se prosto postidi ako nesto nema, neradi...I normalno je da roditelj brine za svoje dete ali ipak time i gradi sponzorusu u njoj.

E sad recimo da je isto tacno da tipovi dopustaju da glume sponzoruse. Ali aj pretpostavimo slucaj da tip otkacinje sve koje su sponzoruse... I tako otkaci jednu drugu... desetu (pa se onda vec zapita jel sa njim nesto nije u redu) pa dvadesetu... I sta je onda taj pametno uradio... I onda te to tera da ih zloupotrebis i sutnes i onda se tako gradi jedan surovi i zao svet... sto ne valja...

Petar_Pan:
Tacno je da roditelji prvi prave sponzoruse... Npr sa pitanjima: Ajel radi taj? A jel ima stan, kola?... I devojka se prosto postidi ako nesto nema, neradi...I normalno je da roditelj brine za svoje dete ali ipak time i gradi sponzorusu u njoj.

E sad recimo da je isto tacno da tipovi dopustaju da glume sponzoruse. Ali aj pretpostavimo slucaj da tip otkacinje sve koje su sponzoruse... I tako otkaci jednu drugu... desetu (pa se onda vec zapita jel sa njim nesto nije u redu) pa dvadesetu... I sta je onda taj pametno uradio... I onda te to tera da ih zloupotrebis i sutnes i onda se tako gradi jedan surovi i zao svet... sto ne valja...

totalno se slazem sa tobom!!!!

Back