Како подносите самоћу ?

imao sam i dobra i losa, kao i sa priljateljima, kolegama, komsijama... zivot je borba, a ne linija manjeg otpora
Мени није пружена шанса за лепа искуства, ја само имам лоша искуства са женама. Систем награде и казне ми је уништен само казнама и недостатком награда, само трауме сам добио борбом.

Stalno kukaš, meni moji ništa obezbedili nisu, a mogli su, i šta je trebalo ja kao ti da kukam iz maminig podruma, jadan ja, moji drugari su vozili dobra kola, a sta sam ja uradio ositsso sam kao klinac u svet, zaradio sebi za kola..najlakse je jadan ja. Budi muško, trgni se, a za zene necu ni da pricam, dopadne ti se scepas, a ne mene ni jedna nece.
Socijalna fobija kme, uvredice me, nek mene neko proba da uvredi, samar je najmanje sto ce mu se desiti, razmazen si. Život ti je dao jednu priliku, na tebi je da iskoristis, stegni jajca. Kezem ti kao bratu.
Обезбедили су ти самопоуздање и слободу. Мени ни они и нико други ништа није обезбедио, никад ме нико није прихватио, ниједна девојка никад није хтела да буде са мном, нико није хтео секс са мном кад сам имао 20. Ја социјалну фобију имам јер сам трпео лоше људе око себе, значи трпео сам све и свашта, ти ниси толико трпео лоших ствари да би упао у то, ниси био злостављан и без икакве подршке, имао си друштво и други су те подржавали и волели. Цео живот сам у режиму "бори се или бежи", докле више и због чега?

Обезбедили су ти самопоуздање и слободу. Мени ни они и нико други ништа није обезбедио, никад ме нико није прихватио, ниједна девојка никад није хтела да буде са мном, нико није хтео секс са мном кад сам имао 20. Ја социјалну фобију имам јер сам трпео лоше људе око себе, значи трпео сам све и свашта, ти ниси толико трпео лоших ствари да би упао у то, ниси био злостављан и без икакве подршке, имао си друштво и други су те подржавали и волели. Цео живот сам у режиму "бори се или бежи", докле више и због чега?
Razumem te, i verujem da je tesko, ali verujem u tebe, biće sve ok.

Kad god te čitam, kao da sam ja pisao :(

Ali opet ako smem da ti predložim

Probaj da vidiš koje su ti šanse da odeš u inostranstvo
Tamo te niko ne zna, sloboda, nema poznatih ljudi ni šablona
Moram da priznam da imamo iste autodestrukrivne motive sa sličnim poreklom, i sebe doživljavamo maltene na isti način

Ali

Da si u inostranstvu, bilo kom, bila bi verovatno sasvim druga priča

Probaj da vidiš koje opcije imaš za napolje, makar na godinu dana

Back