Kako prici devojci

Moze li neko da mi nadje neki strani forum van podrucija bivse SFRJ gde se toliko filozofira kako prici devojci?
Ljudi napolju pridju, zdravo zdravo, bla bla bla pa krene neki razgovor sasvim normanlo i opsteno, bez fori, specijalnih recenica, izliva originalnosti i ostalih sranja.
Mi napravisno citavu filozofiju oko usranog prilaska.

AcaBg82:
Moze li neko da mi nadje neki strani forum van podrucija bivse SFRJ gde se toliko filozofira kako prici devojci?
Ljudi napolju pridju, zdravo zdravo, bla bla bla pa krene neki razgovor sasvim normanlo i opsteno, bez fori, specijalnih recenica, izliva originalnosti i ostalih sranja.
aco, koji put ti kazhem... ne seri

livija:
aco, koji put ti kazhem... ne seri

Sta serem, ne seri ti. Napravile ste citavu filozofiju oko prilaska. Sto covek ne moze normalno da vam pridje. AAAA to nije originalno. Nego treba pola sata da smislja neku sekspirovsku originalnu recenicu, koji ce do izgovori ko vrhunski glumac, a da je doticna nikad do sada nije cula. Ma idi bre.

AcaBg82:

Није истина! Због чега на Западу има мали милион дејтинг ајџнсис и дејтинг сајтова, објасни ти нама? Истина је да су ове наше балканке мало чудне, али ни на Западу није боље. Поготово у САД где је ситуација катастрофа. Оно што гледаш тв је виртуелна стварност и ништа више.

DukeofSerbia:
Није истина! Због чега на Западу има мали милион дејтинг ајџнсис и дејтинг сајтова, објасни ти нама? Истина је да су ове наше балканке мало чудне, али ни на Западу није боље. Поготово у САД где је ситуација катастрофа. Оно што гледаш тв је виртуелна стварност и ништа више.

Jesi li ti bio na tom zapadu? Ja sam otiso i pokuso da ostanem, i verovao ili ne, u autobusu mi je u najvecem bedaku, tamo negde u pickoj materini u Kenjadi prisla veoma slatka devojka da se upozna samnom a licio sam ne veoma depresivnu i izbedacenu osobu negde u pickoj materini od kuce. I onda prisla da se upoznamo. I to mrtva ladna. A meni na celu pisalo: "U bedaku sam drma me nostalgija"

Da vidim ovde tako neka cura da ti pridje?

Napravili ste od pitanja "Kako prici devojci" citavu filozofiju. Jedino sam do sada video kod nas u Srbiji a najvise u Beogradu da se od toga pravi fama, filozofija, i ne znam ja sta. Citava razrada. Ne vidim po cemu su nase devojke zasluzile da se njima prilazi na neki specijalan nacin. Posle se svi cude sto nasi momci na prilaze. Pa dok jadnik smisli originalnu recenicu smori se toliko posle mu nije vise ni do prilazenja.

AcaBg82:
Jesi li ti bio na tom zapadu? Ja sam otiso i pokuso da ostanem, i verovao ili ne, u autobusu mi je u najvecem bedaku, tamo negde u pickoj materini u Kenjadi prisla veoma slatka devojka da se upozna samnom a licio sam ne veoma depresivnu i izbedacenu osobu negde u pickoj materini od kuce. I onda prisla da se upoznamo. I to mrtva ladna. A meni na celu pisalo: "U bedaku sam drma me nostalgija"

Da vidim ovde tako neka cura da ti pridje?
Aco, kondukterki imas i kod nas, a to sto je trazila da ti vidi kartu ne znaci da te muva... :-D :-D :-D ;-)

neki_dr._mr.:
devojke i zene teba tretirati kao stoku (ali onako mangupski) dok te ne zavole, a posle to odrzavati.
to je jedini recept. i verujte uspeva. jer cim je pustis da se razmashe, da istera svoje, nista od toga!

?????????? Sta je ovo? Kontradiktornost ili mazohizam?
Pa kako ocekujes da te zavoli neko koga ti tretiras kao stoku?

neki_dr._mr.:
one vole to ali na fin nacin, uvijeno!!!
zene vole mangupe,prevarante, budale, marginaalne tipove, i to im treba pruziti, makar i lazno
Otkud ti tako glupa ideja?Žene vole pamet jer je i same poseduju,u obilnoj količini.
A mislim da je prirodni pristup devojci najbolji.I one mrze folirante i prevarante,i to se namiriše na kilometar.Ako vredite ,budite ono što jeste,pa će dotična da se zainteresuje.
A pogled govori više od reči,zato pazite kako gledate.

Back