Kako prici devojci

Petar_Pan:
Tacno je da roditelji prvi prave sponzoruse... Npr sa pitanjima: Ajel radi taj? A jel ima stan, kola?... I devojka se prosto postidi ako nesto nema, neradi...I normalno je da roditelj brine za svoje dete ali ipak time i gradi sponzorusu u njoj.

E sad recimo da je isto tacno da tipovi dopustaju da glume sponzoruse. Ali aj pretpostavimo slucaj da tip otkacinje sve koje su sponzoruse... I tako otkaci jednu drugu... desetu (pa se onda vec zapita jel sa njim nesto nije u redu) pa dvadesetu... I sta je onda taj pametno uradio... I onda te to tera da ih zloupotrebis i sutnes i onda se tako gradi jedan surovi i zao svet... sto ne valja...

Има истине у овоме, морам да признам...

Petar_Pan:
Tacno je da roditelji prvi prave sponzoruse... Npr sa pitanjima: Ajel radi taj? A jel ima stan, kola?... I devojka se prosto postidi ako nesto nema, neradi...I normalno je da roditelj brine za svoje dete ali ipak time i gradi sponzorusu u njoj.

E sad recimo da je isto tacno da tipovi dopustaju da glume sponzoruse. Ali aj pretpostavimo slucaj da tip otkacinje sve koje su sponzoruse... I tako otkaci jednu drugu... desetu (pa se onda vec zapita jel sa njim nesto nije u redu) pa dvadesetu... I sta je onda taj pametno uradio... I onda te to tera da ih zloupotrebis i sutnes i onda se tako gradi jedan surovi i zao svet... sto ne valja...
vrlo tacno! :sad: video sam sta takav nacin razmisljanja ucini coveku!

@duke : da li si skinuo onu knjigu sa onog linka? mene je zanimalo sta je tamo nasrano, kad ono isto i tamo pise. i tacno je, strasno koliko je tacno :shock:. kad god sam se trudio kao da je zainteresujem, da joj pokazem da sam ja za nju, plj***uo sam :roll:, a kada sam ja bio taj koji bira, plomise se :mrgreen:. go figure! to je ono tvoje "ako nista drugo... prijatelj" i "arogancija+humor":lol: .

Shiwa:
Dodjes do ribe i kazes joj : " Mala daj *****....znam da imas! "
:):):):):)
havarija! samo pazi porodicni nakit kada joj to kazes.

Shiwa:
Owo ljeto se moj drug, koji inace ne zna engleski niti jedan drugi strani jezik,uwaljiwao nekoj strankinji owako: "If you don't want malo,malo......ćao,ćao........ :confused:
Tacno, kod nekih prolazi bilo kakva zvaka... cak i debilna, a kod nekih ne prodje ni najbolja zvaka... Tako da se da zakljuciti da je zvaka totalno sporedna stvar u svemu tome.

Petar_Pan:
Tacno, kod nekih prolazi bilo kakva zvaka... cak i debilna, a kod nekih ne prodje ni najbolja zvaka... Tako da se da zakljuciti da je zvaka totalno sporedna stvar u svemu tome.

Kod njega to nije proslo......riba ga je prwo pogledala ko da nije normalan pa zalila piwom.........drugo nije bilo ni za ocekiwati

Shiwa:
Kod njega to nije proslo......riba ga je prwo pogledala ko da nije normalan pa zalila piwom.........drugo nije bilo ni za ocekiwati
Pa da mu je start debilan jeste... ali pazi ovaj... "Kako bi ti ja slatko polizao picajzle" :lol: I smuvao ju je to vece... Na takve slucajeve sam ja mislio...
Prosula pivo zbog tipa... cccc... :lol:

Petar_Pan:
Pa da mu je start debilan jeste... ali pazi ovaj... "Kako bi ti ja slatko polizao picajzle" :lol: I smuvao ju je to vece... Na takve slucajeve sam ja mislio...
Prosula pivo zbog tipa... cccc... :lol:

I jao....nemogu da wjerujem da je owaj start tipu upalio.......sik........mora da je njen iq -20.......a sto se tice piwa.....pa to je bogata strankinja a ne ko mi balkanci.......samo da se pije i nista drugo nije wazno.........ŽIWJELI MI!
Ti stranci su ponekad ful bahati!!!!!!! :grin:

budi svoj...budi ono sto jesi......prorodan i spontan...opusten...pricaj o lepim stvarima, tu ne msilim da je zaprosis.....ali izbegavaj bedak teme, udeli joj neki kompliment....pruzi paznju....zensko sam i govorim ti ono sto stvarno zna da obori devojke s nogu...a one varijante kola..kajle...puno para i kres kombinacije...koje se ovde vecito spominju.....takav da mi pridje rekla bih..."Pogresna adresa....Strahinjic je malo nize..."..nije foliranje..ali bas ti likovi sam uaaauuuu kolima me abnormalno mnogoooooo nerviraju.....i "to" pali samo i iskljucivo kod sponzorusa.......au dosta od mene!

sinnke:
Ako imas para one ce tebi prilaziti. Ako nemas nemoj se ni truditi.

Griješiš, nije sve u parama, kao ni u fizičkoj ljepoti, meni barem je najbitnije da je dobar u duši, da je pošten, vijeran, a takvih je jako malo. Uglavnom takvi sa puno para gledaju samo kako da iskoriste djevojke(odnosno da sa njom spavaju i da je šutne).

Helen123:
Griješiš, nije sve u parama, kao ni u fizičkoj ljepoti, meni barem je najbitnije da je dobar u duši, da je pošten, vijeran, a takvih je jako malo. Uglavnom takvi sa puno para gledaju samo kako da iskoriste djevojke(odnosno da sa njom spavaju i da je šutne).
Jeste tebi to bitno, posto si verovatno u 4. deceniji zivota, ali ovu temu je postavio neko ko ima 22 godine, a u tom dobu zaista nije lako biti muskarac, i zato i dobija ovakve savete. 10 godina kasnije, situacije ce se promeniti u njegovu korist, ali treba izdrzati do tada. :)

raindog:
:lol: da, da eto odgovaraju ti oni shto su p i c h q videli u mroslom milenijumu :lol:
budesh li njih slushao daleko cesh dogurati :lol:

nego na konto teme, meni nikad nije bilo jasno zashto tip ne mozhe prici odmah devojci koja mu se dopadne, uz osmeh i lagano spushtanje ruke niz ledja (al pristojno ) reci joj da mu se dopada njen osmeh/ochi/ona , bla bla, reci joj to shto misli i produzhiti dalje uz "samo sam hteo to da ti kazhem"

i lepo mamac bachen, odesh na neku pristojnu razdaljinu odakle joj se osmehnesh i odakle mozhesh da posmatrash kako reaguje na tebe i to je to, ako je riba zainteresovana stavice ti to do znanja
i teren za dalju akciju pripremljen :

Koliko ja znam ovakav pristup je suvise ne originalan nasim uzvisenim Srpskim devojkama, zar nase devojke ne traze originalnost kakvu svet do sada nije video?
A uz to ovakav pristup vecina devojaka kod nas smatra jadnim, papucarskim i ofucanim.

Back