Kako prici ovde

I Love You Heart GIF by nobodies.

Evo ja dajem oglas za sebe pa neka se neka javi. A ako se neka ne javi, neka je neka. Hahaha
"hahah" moras izbaciti, deluje neozbiljno.
mislim da je tu greska. A i ne daje se oglas za sebe... dajes valjda oglas za druge, da vide, ti sebe dajes na ili u oglasu. ;)
Inteligentan sam koliko i visok, u brojevima, haha, da ne ispadne prosek, znači oko 180 iQcm, haha, a pazi sad, i lep koliko i inteligentan.
haha, ne ... ovo je turn off... usta moja hvalite me, a i jos iq, ne 🙅 krindž sto bi mladi rekli
Hehe Može? Gde ćeš bolje? Osim ako neko ima one neke pare...što zovu, hahaha.
ko da prodajes auto, i napises, de ces bolje, osim sto je rdjav, amortizeri losi, plivajuci otisao.a neko nudi jeftine... hahaha

Pomoci cu ti,
ChatGPT i ja.

💌 KLASIČNI LJUBAVNI OGLAS:
Muškarac, ** godina, stabilan, zaposlen, voli prirodu, duge šetnje i dobar humor, traži iskrenu, vedru i emotivnu ženu za ozbiljnu vezu i zajedničku budućnost. Ako si spremna za ljubav i podršku, javi se.

😄 DUHOVITA VERZIJA:
Muškarac, ** godine, diplomirani mazilac i profesionalni delilac čokolade, traži saputnicu za večernje filmove, jutarnje kafe i povremeno preživljavanje ponedeljaka. Nudim dobar smeh, toplu ruku i pun frižider.

❤️ ROMANTIČNA VERZIJA:
Usamljeno srce traži drugu polovinu duše. Imam 42 godine, umetnički duh, volim muziku, knjige i iskrene razgovore do kasno u noć. Ako i ti sanjaš o ljubavi koja ne bledi, možda smo mi ta priča.

👀 MISTERIOZNA VERZIJA:
Ponekad je dovoljno samo jedno "zdravo" da sve krene. Ako ti broj 7 nešto znači, ako te privlače tišina i pogledi koji govore više od reči... možda se već znamo. Piši.

E sad, je bih preporucuo drugi broj, 7 moze da se protumači kao 7 cm, i zamenis neke aktivnosti voznjom bicikla

Poslednja izmena:
Ovde se cesto pominje od odredjenih forumasa kako devojke vole pare i kako devojke padaju na kola, a zasto devojke ne padaju na kombajn? Kombajn je skuplji.

Pitam ako bih ja odlucio ovde da pridjem nekom ili nekoj, da li da slazem da imam kombajn boje ljubavi sa dovoljno prostora u kabini?

Back