Kako prici devojci

Mislim.. u sustini nije glupa tema. Komentari (oko 90% komentara) su veoma gluplji. Komentari koji nemaju uopste neke veze sa temom, 5 strana beskorisnih stvari.
Jer ako neko ne zna i ima problem sa ovim, smatram da je izvanredna stvar PITATI. Slozices se samnom da nemamo prava da sudimo nekog po tome.

Kljuc i jeste prici toliko puta, da se naviknes na to (iako strah nikada nece prestati), i da jednostavno budes drustvena osoba. A ne da "pridjes" da "smuvas" devojku. Jer kad budes drustvena osoba, i izgradis neke kvalitete, podrzis ih sa super pricama, prirodno ces privlaciti devojke (hteo to ili ne).

pa zato sam i stavio ono ''glupava'' pod navodnike... ;) i nije toliko glupava, koliko ce na kraju ispasti beskorisna... ma moraju bre, posto pretp da ovo pitaju neki klinci, event likovi moje godiste, da je kljuc normalnog odnosa sa devojkama normalno i opusteno ponasanje u njihovom drustvu, tj. treba biti druzeljubiv, komunikativan, stupiti u interakciju s njima itd... i kako neko moze tek tako da ocekuje da ce na zurci u diskoteci naci devojku za vezu ili zenu svog zivota?? pa da li je on svestan kolika je sansa za to??

pa zato sam i stavio ono ''glupava'' pod navodnike... ;) i nije toliko glupava, koliko ce na kraju ispasti beskorisna... ma moraju bre, posto pretp da ovo pitaju neki klinci, event likovi moje godiste, da je kljuc normalnog odnosa sa devojkama normalno i opusteno ponasanje u njihovom drustvu, tj. treba biti druzeljubiv, komunikativan, stupiti u interakciju s njima itd... i kako neko moze tek tako da ocekuje da ce na zurci u diskoteci naci devojku za vezu ili zenu svog zivota?? pa da li je on svestan kolika je sansa za to??

Ma da.. budi prirodan, normalan, druzeljubljiv, komunikativan... to je sustina. Nije lako kao sto zvuci, ali vremenom postaje lakse :)

Back