Kako prici devojci

STa ga ja znam, ja sam tako cesti izvisio...

Znaci malo neke neobavezne price, i onda malo direktnije, znaci poziv na kafu, i to je to. Sta da gubimo vreme jer zelimo isto.

Ali kako samo mali budem dirktniji nailazim na firewall sto neko rece....

Pri tome nisam bio ni seljak ni napadan ni pijan .... I opet nista.

Aleksej_BASO:
STa ga ja znam, ja sam tako cesti izvisio...

Znaci malo neke neobavezne price, i onda malo direktnije, znaci poziv na kafu, i to je to. Sta da gubimo vreme jer zelimo isto.

Ali kako samo mali budem dirktniji nailazim na firewall sto neko rece....

Pri tome nisam bio ni seljak ni napadan ni pijan .... I opet nista.
i pravo na temu zasto?:wink:

Ова тема се стално врти на врху из неког разлога...па сам коначно смогао снаге да је отворим.

Ало бре људи...шта би ви мислили о риби која приђе и проспе нешто што се из авиона види да је научено? :shock: Или женско подвлађивање као прилаз, сигнал (не кажем да не треба дати комплимент...ако стварно мислиш да је то истина)? Млад сам да се кајем, али ми је ипак жао због неких лепих пропуштених примерака, али опет јбт...није то то.:roll:

Спонтаност је мајка...или имати пријатеља који познаје Њу у ком случају увек можеш да уђеш у неку опуштену причу. То значи и да не можеш имати харем или сваку која ти се свиди, осим ако је она тако феноменална да си спреман да извучеш све из себе и да ништа није важно. Бити оно што јеси...без притиска, усиљености, лажног представљања...тад све излази на видело...шарм, интелигенција, темперамент, ментални склоп, па и физички изглед...

...опет can't make horse from a donkey...сви ми имамо лимит.

Па и ако не успе :arrow: ако ти се неко стварно свиђа (још боље...волиш је/га)...фер је пустити је/га да оде ако жели нешто друго.

Хехе...одлутао нешто...:)

EH to je drugo.

Neke devojke ne zasluzuju bolji tretman. Ako bi se upoznao na ulici sa devojkom koja bi odma pocela da iznosi svoje fem. stavove kako su muskarci generalno ni za sta, i kako ovo ono...

Reko bih joj da ide u 3 p m...

Aleksej_BASO:
Eh ali to da budes bez protiska obicno pravi veci pritisak....

Narocito ako mislis da je ta ribba jako dobra, ili ne daj Boze predobra za tebe... :(

Како то мислиш још већи притисак, не разумем? Опуштена прича само (то је лако...где год да одеш ти упадаш у неку причу. Па нек их буде 5 за месец дана...једна је ОК)...не мора бити увек старт...зато и кажем да не можеш имати сваку која ти се свиди (осим ако си за ту спреман да употребиш сву харизму, шарм, енергију...пошаљеш јој 101-ну ружу (ОК код нас је доста и 11:lol: :wink: ), ма све...а за то ти опет треба време да је упознаш...мислим немогуће да је тако савршена и вредна тога после 5 минута). Мислим...немам тај проблем, зато што не могу да карам ако ми се не свиди и овако (немој погрешно мислити...не морам да се баш заљубим, волим, али мора да има нешто)...једноставно не могу, пре бих гулио десанку годину дана (а јесам у пар наврата, последњи пут пре две године :roll: ). А и има оног...то је баш симптоматично...када си у некој вези...риба колико хоћеш (мало кајање у сваком случају, али ипак је фер не преварити, или не наставити стару причу ако урадиш то), кад ниси...ништа...

А брате ово друго за предобру рибу што спомињеш су већ комплекси неки, најдобродушније ти кажем. Улетео си у неке црне мисли.

Ljuba82:
Како то мислиш још већи притисак, не разумем? Опуштена прича само (то је лако...где год да одеш ти упадаш у неку причу. Па нек их буде 5 за месец дана...једна је ОК)...не мора бити увек старт...зато и кажем да не можеш имати сваку која ти се свиди (осим ако си за ту спреман да употребиш сву харизму, шарм, енергију...пошаљеш јој 101-ну ружу (ОК код нас је доста и 11:lol: :wink: ), ма све...а за то ти опет треба време да је упознаш...мислим немогуће да је тако савршена и вредна тога после 5 минута). Мислим...немам тај проблем, зато што не могу да карам ако ми се не свиди и овако (немој погрешно мислити...не морам да се баш заљубим, волим, али мора да има нешто)...једноставно не могу, пре бих гулио десанку годину дана (а јесам у пар наврата, последњи пут пре две године :roll: ). А и има оног...то је баш симптоматично...када си у некој вези...риба колико хоћеш (мало кајање у сваком случају, али ипак је фер не преварити, или не наставити стару причу ако урадиш то), кад ниси...ништа...

А брате ово друго за предобру рибу што спомињеш су већ комплекси неки, најдобродушније ти кажем. Улетео си у неке црне мисли.

Brate naravno da su kompleksi, necu ti to nikako uzeti za zlo, sto kazes... Ako me ribe ispaljuju, pa i one prosecne stalno, a ja "sve radim kako treba" ipak nismo deca znam i ja fore i znam kako se radi... Onda naravno pomislim da nesto nije u redu samnom...

I onda ... Yebi ga...

Znam....

Sta mogu....

Nisam ja kriv, ja sam imnao i dobru volju, i bio pazljiv i sve i to ne prolazi.... :-( :-?

To је бар лако - ароганција+хумор су КЉУЧ успеха. Све зависи од ситуације. Играти на карту женске несигурности - УВЕК. За пет минута увек ми је циљ да дођем до броја мобилног и то је лакши део посла. У 90% успевам без проблема. Обично 5 мин. разговарамо, а онда ко из ведра неба мртав хладан:"Враћам се пријатељима". Девојке у већини ситуација не знају како да одреагују (фактор изненађења, обично оне кажу:"Идем до пријатељице." да те откачи). Окренем се, кренем, али се вратим и питам за #. Постоји и још боља варијанта за праве чикс, али то је тајна...
Права игранка почиње после тога.
Моја омиљена ПРВА реченица на састанку:"Драго ми је што смо се упознали. Ако ништа друго, бићемо бар пријатељи!" Опет изненађење на које девојке немају одговор - никада!

Ma ja vise nista ne pricam, samo capim dve cure u diskoteci i pocnu da se utrkuju, jel ne znaju koju cu da muvam i naravno samo cutim, a one mi postavljaju licna pitanja, to je dobra taktika, jel im delujes misticno. Govor tela je 90 posto komunikacije, pogotvo se ribe loze na pantomimu i saputanje.
Duke, ovo ti je extra strategija za nagomilavanje kruga poznanica, ali kad ih akumuliras vreme je da predjes na konkretne korake #P. Takodje, je dobra fora da joj pricas kako imas curu, koja je po izgledu u njenom rangu, ali kako je ona zanimljivija i ima interesantniju licnost.

IGRAC 22:
Interesuju me vasa misljenja i iskustva.
Mislim kako ostvariti prvi kontakt,sta reci ! ! !

Ako je devojka prosecna treba da joj pridjes kao slucajno,na primer,kao da pozajmis pikslu sa stola u tom fazonu,kao,ti nisi zainteresovan za nju,nesto bez veze je pitas,na primer kao,pitas je da li ona pusi i kazes joj jos nesto o pusenju,mozes da je pitas i gde je ovaj konobar,da li redovno izlazi ovde kad ce da promene muziku,uglavnom ni slucajno:NEMOJ DA JOJ SE KEZIS U FACU,DA JOJ KAZES DA JE LEPA,DA JE PITAS MOZEMO LI DA SE UPOZNAMO I NISTA SLICNO DIREKTNO,zato sto ce u tom slucaju da se napravi riba pa ce da te vuce za nos.
Idemo dalje,kad si uzeo pikslu,vrati joj kasnije i lepo se zahvali.Sledeci put pozajmi stolicu,na primer.A kad budes imao priliku pitaj je nesto ubitacno ozbiljno i poverljivo na primer,izvini onaj decko malopre koji je stajao sa vama onaj koji......smisli nesto.Budi joj neka vrsta druga,kao,dok ne pomisli jao kako bi bilo super da nismo samo drugovi.Nadam se da ces imati srece.

Ako je devojka dobra riba sve mora da ide spontano ne moze ti niko pomoci,ne moze niko da ti kaze sta treba da kazes.

mare34:
Ma ja vise nista ne pricam, samo capim dve cure u diskoteci i pocnu da se utrkuju, jel ne znaju koju cu da muvam i naravno samo cutim, a one mi postavljaju licna pitanja, to je dobra taktika, jel im delujes misticno. Govor tela je 90 posto komunikacije, pogotvo se ribe loze na pantomimu i saputanje.
Duke, ovo ti je extra strategija za nagomilavanje kruga poznanica, ali kad ih akumuliras vreme je da predjes na konkretne korake #P. Takodje, je dobra fora da joj pricas kako imas curu, koja je po izgledu u njenom rangu, ali kako je ona zanimljivija i ima interesantniju licnost.

Моја истраживања кажу:
1) бар 50% је говор тела
2) до 40% како говориш
3) бедних 5% је битно шта говориш

А погоди шта већина мушкараца прво и једино научи - оно под 3!

Зашто круг познаница - ово разбија.

Да цитирам Takodje, je dobra fora da joj pricas kako imas curu, koja je po izgledu u njenom rangu, ali kako je ona zanimljivija i ima interesantniju licnost.

Не, то није добра фора - управо ТРЕБА УРАДИТИ СУПРОТНО! Или ја нисам добро схватио на коју мислиш да је боља. А истина је да су жене љубоморне и врло конкурентне...

luckastalutkica:
Ako je devojka prosecna treba da joj pridjes kao slucajno,na primer,kao da pozajmis pikslu sa stola u tom fazonu,kao,ti nisi zainteresovan za nju,nesto bez veze je pitas,na primer kao,pitas je da li ona pusi i kazes joj jos nesto o pusenju,mozes da je pitas i gde je ovaj konobar,da li redovno izlazi ovde kad ce da promene muziku,uglavnom ni slucajno:NEMOJ DA JOJ SE KEZIS U FACU,DA JOJ KAZES DA JE LEPA,DA JE PITAS MOZEMO LI DA SE UPOZNAMO I NISTA SLICNO DIREKTNO,zato sto ce u tom slucaju da se napravi riba pa ce da te vuce za nos.
Idemo dalje,kad si uzeo pikslu,vrati joj kasnije i lepo se zahvali.Sledeci put pozajmi stolicu,na primer.A kad budes imao priliku pitaj je nesto ubitacno ozbiljno i poverljivo na primer,izvini onaj decko malopre koji je stajao sa vama onaj koji......smisli nesto.Budi joj neka vrsta druga,kao,dok ne pomisli jao kako bi bilo super da nismo samo drugovi.Nadam se da ces imati srece.

Ako je devojka dobra riba sve mora da ide spontano ne moze ti niko pomoci,ne moze niko da ti kaze sta treba da kazes.

Успех загарантован 100%.

Ma u pravu je luckasta....

Ako je devojka prosecne lepote onda tu dolaze price i fazoni a ako je bas dobra riba... Tu onda mora biti i kesha i svega i svacega jer je ona navikla na drugaciji tretman...

Da ali drustvo od dobrih riba uglavnom napravi manje ili vise sponzoruse...

Nisam mislio na kesh, kesh, ali... Treba da budes faca, a da bi bio faca po njenim kriterijumima, treba ti kesh...

Back