Kako prici devojci

lara#1:
Samo ti prevrci ocima. Ne moram nikoga ovde ubedjivati. Budi zauvek u sumnji i neverici da su ama bas sve zene sponzoruse (a ja bas navela da poznajem suprotan slucaj)! To ti je jako pametno, kao uostalom i svaka generalizacija.

EJ! No-no!

Pazi ja nisam nikad reako da su SVE sponzoruse, ali mnogo vise njih je nego sto tvrdi, u manjoj ili vecoj meri....

PA i ovde na forumu.

lara#1:
Kakav rejting? Pokusavam dati koristan savet. Uspeva - ja sam zivi primer, al sad kad znam za to malo sam opreznija:) I devojke ce biti srecnije, ako su muskarci odvazni, a ne nesigurni svaki iz svog razloga, a predrasude su glavni uzrok tome. Npr. ti vecito spominjes taj neki kesh kao jedini uslov koja zena postavlja. Ne samo da to nije jedini uslov, vec kod mene,recimo, taj faktor ne igra nikakvu ulogu. Medjutim, ukoliko muskarac ne studira, ili je zavrsio studije, a izdrzavaju ga roditelji, ili cak devojka (npr. moja drugarica sponzorise svog decka), ili u prevodu on je lenstina i/ili nesposoban da nesto stvori i zaradi, s takvim ne zelim imati nikakvog posla!

Sta ti mislis da ja kao musko to ne gledam. npr. sutra se ozenim i vozim kamion po 20 sati i zaradjujem 1000 eura i budem konstantno syeban i zivcan i neispavan ali imam lovu. Sta mislis da cu dozvoliti zeni da se bavi laganim poslom i i zaradjuje 200 eura? Ne, toliki papak nisam. Ja sam po struci VKV trgovac i isto mogu glumatati gospodina u odelu koji prodaje muda pod bubrege i imati platu 200 eura i kukati kako mi je zena nesposobna sto nemamo novaca.

Zato ja i nisam za balkan, meni treba neka iz skandinavskih zemalja koja je sposobna zaraditi platu, a ne ove nase pijavice.

A sta si ti stvorila kad si tako jako sposobna?

JOSH UVEK
Aleksej_BASO:
EJ! No-no!

Pazi ja nisam nikad reako da su SVE sponzoruse, ali mnogo vise njih je nego sto tvrdi, u manjoj ili vecoj meri....

PA i ovde na forumu.

Chovek kako to mislish? Moramo biti kavaljeri i platjati netjesh valjda dozvoliti da one pored
nas to chine? Mi ih zovemo zponzorushe jer im to mi dozvoljavamo...Plati pa klati...

sinnke:
Sta ti mislis da ja kao musko to ne gledam. npr. sutra se ozenim i vozim kamion po 20 sati i zaradjujem 1000 eura i budem konstantno syeban i zivcan i neispavan ali imam lovu. Sta mislis da cu dozvoliti zeni da se bavi laganim poslom i i zaradjuje 200 eura? Ne, toliki papak nisam. Ja sam po struci VKV trgovac i isto mogu glumatati gospodina u odelu koji prodaje muda pod bubrege i imati platu 200 eura i kukati kako mi je zena nesposobna sto nemamo novaca.

Zato ja i nisam za balkan, meni treba neka iz skandinavskih zemalja koja je sposobna zaraditi platu, a ne ove nase pijavice.

A sta si ti stvorila kad si tako jako sposobna?

AKO TI NE BUDESH SKUPLJAO AUTOSTOPERKE JA SAM BATA ZIVOJINOVITJ !!!

@sinnke
Odakle ti ideja da su zene s nekih drugih podrucja (Skandinavke) sposobnije da zarade? Mozda one imaju neke druge kvalitete koje ti preferiras (ako ti je fetis ogromno stopalo npr:)).
Student- apsolvent sam. Moja struka obecava lepe prihode, a moja snalazljivost i sposobnost ce tek doci do izrazaja, u skorijoj buducnosti, nadam se. Malo mi nije jasna stavka, ti zaradjujes 1000 evra, a zena mora tu negde oko te cifre, nikako tricavih 200. Sta ako ona ne moze naci bolje placen posao? Sta ako ona ne vozi kamion? Sta ako ona nema visoke kvalifikacije za neki dobar posao (da li je visoka kvalifikacija uopste dovoljna za to u nasoj zemlji)?

lara#1:
@sinnke
Odakle ti ideja da su zene s nekih drugih podrucja (Skandinavke) sposobnije da zarade? Mozda one imaju neke druge kvalitete koje ti preferiras (ako ti je fetis ogromno stopalo npr:)).
Student- apsolvent sam. Moja struka obecava lepe prihode, a moja snalazljivost i sposobnost ce tek doci do izrazaja, u skorijoj buducnosti, nadam se. Malo mi nije jasna stavka, ti zaradjujes 1000 evra, a zena mora tu negde oko te cifre, nikako tricavih 200. Sta ako ona ne moze naci bolje placen posao? Sta ako ona ne vozi kamion? Sta ako ona nema visoke kvalifikacije za neki dobar posao (da li je visoka kvalifikacija uopste dovoljna za to u nasoj zemlji)?

Visoka kvalifikacija je sve vise bitna, ali ne presudna. Da bi se zaradile pare u stranoj zemlji moras raditi ko konj i ne trebas imati kvalifikaciju. Da napomenem ne govorim o zivotu u dvoje u Yugi jer je neizvodljivo osim ako ne zelimo da nam deca do 18-te godine imaju dosije u policiji itd. jer nemaju sta drugo raditi nego obijati trafike.
A zasto ona ne bi polozila kategoriju i vozila kamion? Ja sam po svabiji vidjao jako mladih cura koje voze slepere, jer su samostalne ne mastaju ko ove nase da crpe muza. Ni ne cudi me da se lose zivi jer jedna plata i u najboljoj zemlji nije dovoljna. Te cure tamo ne lakiraju nokte i kad dodju u kafic ne guze se da bi im se videle tange nego zive skromnim zivotom i jako puno rade.

Ma ne vredi objasnjavati. Nasa omladina je rasla po uzorima kriminalaca i narodnjaka. Sto je u svetu primer za zgrazavanje i usudu, a nasi idioti se s tim ponose.

Psihologue:
A shta te cure rade po kafitjima? Sinnke nemo da si dete...Kamion im je samo paravan..

Daj bar bi ti trebao razumeti sta sam napisao. Kad odu na kafu, popiju kulturno i plate svojim novcima. I ne gledaju okolo da li neko gleda u njih ili njihove sise i guzicu nego razmisljaju o poslu i kako da zarade svoj dinar, a ne da ocekuju od muza i pri tome jos kenjaju kako je malo zaradio.

Aleksej_BASO:
Eh da je sudeci po forumu, ni jednoj nije bitan kesh... :roll:
nemoj tako.. kada bi sirotinja poput tebe i mene kresala da su svima njima najbitniji debeli budjelari? tvrdim da kvaliteti isplivaju pre ke$a, osim ako riba nije totalna sponzoru$a!

vecini njih ke$ nije u prvom planu, ali kada krenu da se presabiraju i razmi$ljaju o duzhim vezama ili udajama onda sirotinja popu$i, $to je istina logichno i ochekivano ma koliko bilo nepravedno :lol:

cLick - OR - Die:
nemoj tako.. kada bi sirotinja poput tebe i mene kresala da su svima njima najbitniji debeli budjelari? tvrdim da kvaliteti isplivaju pre ke$a, osim ako riba nije totalna sponzoru$a!

vecini njih ke$ nije u prvom planu, ali kada krenu da se presabiraju i razmi$ljaju o duzhim vezama ili udajama onda sirotinja popu$i, $to je istina logichno i ochekivano ma koliko bilo nepravedno :lol:

Tacno! Ali dobru ribu kresnuti.... Tesko da tako lako ide. E sad sta je po mojim kriterijumima dobra riba... Obicno bude sponka bar pomalo....

pazi sad, zapazis i okomis se! vidis je u klubu ili kaficu, na zurci kod ortaka ili u supermarketu, krenes kao macho, stanes ispred nje i ... zanemis! ona skroz zbunjena, a ti se okrenes i odes. sacekas malo, kao da prikupis muda, i opet isto, samo ovaj put kazes: izvini za ono od malocas, ali sa druge strane prostorije, sve sto sam ti hteo reci, sve sto sam smislio, cinilo mi se super.a kada sam ti prisao, pomislio sam da si sve to vec cula milon puta, i zanemeo sam. u stvari, ma sta da sam ti hteo reci, svodi se na ovo: da li bi volela da odemo nekad na kafu, cisto da se upoznamo?

jinxy:
pazi sad, zapazis i okomis se! vidis je u klubu ili kaficu, na zurci kod ortaka ili u supermarketu, krenes kao macho, stanes ispred nje i ... zanemis! ona skroz zbunjena, a ti se okrenes i odes. sacekas malo, kao da prikupis muda, i opet isto, samo ovaj put kazes: izvini za ono od malocas, ali sa druge strane prostorije, sve sto sam ti hteo reci, sve sto sam smislio, cinilo mi se super.a kada sam ti prisao, pomislio sam da si sve to vec cula milon puta, i zanemeo sam. u stvari, ma sta da sam ti hteo reci, svodi se na ovo: da li bi volela da odemo nekad na kafu, cisto da se upoznamo?

Ovakvi fazoni tesko da prolaze.

Neke ribe ce te u startu odbiti, cak i ako deluju OK, a ovo moze da radi ali ako si bas bas bas faca, a tada radi bilo sta.

Back