Како подносите самоћу ?

Односи се на м-ж интимне односе у било ком облику - у вези, браку, комбинацији како год
pa okej, onda sam dobro odgovorila, u proteklih 10 godina sam 50% vremena bila sama, moglo je da prođe i po više od godinu dana od seksa do seksa
i dobro to podnosim, jer nije moranje, već svesna odluka
kad je život ispunjen nekim drugim stvarima partner nije neophodan da bih se osećala dobro

Sve zavisi da li imaš sa čim da porediš. Jedno vreme sam bio sam i bilo je ok ali sada kada imam suprugu i sina i skladan brak i super odnos sa sinom, teško podnosim.
Pre neku godinu, njih dvoje otišli sami na godišnji u Srbiju, ja imao neke obaveze pa ostao .
Tih singl mesec dana mi je bllo odvratno, odvratno.

Од кад сте спознали свет м-ж односа колико времена у процентима сте провели сами, а колико сте провели у односу са неким ?
Од времена које сте провели сами колики проценат времена вас је самоћа оптерећивала, а колико вам је пријала ?

Možda sam u nekim vezama proveo 3-4 godine života. Znači to je nekih do 10% ali neću baš računati period do 20 godine.
Samoća, nije da me opterećuje, često i prija. Pogotovo posle nekog vremena kada uđeš u godine. Ali uopšte nije dobra ni zdrava.

Од кад сте спознали свет м-ж односа колико времена у процентима сте провели сами, а колико сте провели у односу са неким ?
Од времена које сте провели сами колики проценат времена вас је самоћа оптерећивала, а колико вам је пријала ?
Kažu da se čovek rađa i umire sam?
Bez obzira na odnos - nije isključivo samo na m/ž?
Ne opterećuje me.
Svi mi živimo unutar sopstva, koje drugi samo nagađaju.
Sebe jedino, i najbolje, razumem... uglavnom. :)
Kada sam sam imam više vremna da se osluškujem.
Prija mi.

Kažu da se čovek rađa i umire sam?
Bez obzira na odnos - nije isključivo samo na m/ž?
Ne opterećuje me.
Svi mi živimo unutar sopstva, koje drugi samo nagađaju.
Sebe jedino, i najbolje, razumem... uglavnom. :)
Kada sam sam imam više vremna da se osluškujem.
Prija mi.
Сами се не рађамо сигурно, а да ли сами умиремо и то је питање.

Самоћа може да прија ако долази после дужег или краћег периода блискости али сама по себи није баш пријатна ако има неко трајање током којег није било ничега осим ње. Кад се неко засити односа он самоћу доживи можда ослобађајуће али кад је неко гладан односа онда је самоћа мало тежа прича. Тако да одувек је било оно - "сит гладноме не верује"....

Back