buudala
Stara legenda
- Poruka
- 84.384
5+95%
Podnosim sve.
Podnosim sve.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
pa okej, onda sam dobro odgovorila, u proteklih 10 godina sam 50% vremena bila sama, moglo je da prođe i po više od godinu dana od seksa do seksaОдноси се на м-ж интимне односе у било ком облику - у вези, браку, комбинацији како год
naravnoJel se drkanje računa u sex?
Ondak 100%naravno
i to jedan od boljih
Од кад сте спознали свет м-ж односа колико времена у процентима сте провели сами, а колико сте провели у односу са неким ?
Од времена које сте провели сами колики проценат времена вас је самоћа оптерећивала, а колико вам је пријала ?
Kažu da se čovek rađa i umire sam?Од кад сте спознали свет м-ж односа колико времена у процентима сте провели сами, а колико сте провели у односу са неким ?
Од времена које сте провели сами колики проценат времена вас је самоћа оптерећивала, а колико вам је пријала ?

Prija itekakopa dobro brate al ipak prija dobra topla cupi i po koji smeh.![]()
nego sta, dobar pus brate pa se uzbudite pa krene ona poplava dole pa je dohvatis a ona ti se da i radi sve sto hoces ko poklon i jos nju to uzbudjuje da se upiskiPrija itekako
Mmmmmmm

ffffff ddddda
Msm ffff
Jelte
Hvala brateuuzgred znao sam da ces to da prokomentarises pa sam pripremio snimak za tebe.
Сами се не рађамо сигурно, а да ли сами умиремо и то је питање.Kažu da se čovek rađa i umire sam?
Bez obzira na odnos - nije isključivo samo na m/ž?
Ne opterećuje me.
Svi mi živimo unutar sopstva, koje drugi samo nagađaju.
Sebe jedino, i najbolje, razumem... uglavnom.
Kada sam sam imam više vremna da se osluškujem.
Prija mi.