lmihajlo
Aktivan član
- Poruka
- 1.363
Pa ima ovde takvih zena....udate...muz...deca....a traze ljubavnika....
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
znaci, ako ikad dodje do toga... poslednja nada... postavis temu ''ocu kod cika Rokija' i ja te odvedem... moras da posedujes sledece:
1... hm...
u stvari, nista ne moras da posedujes... kad odemo tamo... pa sednemo za muzicki sto... pa, najlepsi karirani stolnjak... jedna dobra ljuta... i onda... kad vec sve dodje pred kraj... i kad nam se oci zamagle i gledaju u mrak, kao u bioskopsko platno... kad je sve zadimljeno... kad ostanu samo pravi ljudi... nasmejani... i kad zasviraju onu nasu... svaki covek ima dragu... i kad se i mi nasmejemo setno... i kad kazemo da nas boli uvo za sve sto ne valja... i kad zviznemo jos po jednu, poslednju.. tad ce on doci sam... il' mozda i nece... al' ce nas tad, ionako, boleti uvo za sve sto nije kako treba...
Ajd nek nadje i meni, kad je već čovek iskusan
!Резултат је пола-пола
pola si kesnuo iz oglasa?...........a što, mislim, je l moraš tako....preko oglasa je valjda baš kad moraš jer nemaš droogog izbora......
pola si kesnuo iz oglasa?...........a što, mislim, je l moraš tako....preko oglasa je valjda baš kad moraš jer nemaš droogog izbora......
Мислио сам пола позитивних пола негативних искустава, односно оних који су се мени допали и којима сам се ја допао, а са овим другим нисам био на истој таласној дужини.
О томе је управо и реч - да ли су огласи или СМС, или чет само средство као што су некад били плесови у домовима културе...

ja bih bila odlican provodadzija... mislim bila sam.
jel to : imam drugaricu, markantnu, zrelu, emancipovanu... ponude slati na 068-121212?
gle coveka... ma joook. nego ako znam dvoje ljudi za koje mi se cini da bi se svideli jedno drugom ja ih lepo upoznam. i obicno ne pogresim

mene moja srEca nasla sama.Eeeeh srce moje... svakom srecu delis ali sebi JOK....
Ja postovao dva-tri puta al me nisu ebali ni za trulu šljivu. Valjda su mislili da se zaebajem. Ne znam zašto. Verovatno zato što sam se zaebavao.