Јављате ли се на огласе из личних контаката?

znaci, ako ikad dodje do toga... poslednja nada... postavis temu ''ocu kod cika Rokija' i ja te odvedem... moras da posedujes sledece:
1... hm...
u stvari, nista ne moras da posedujes... kad odemo tamo... pa sednemo za muzicki sto... pa, najlepsi karirani stolnjak... jedna dobra ljuta... i onda... kad vec sve dodje pred kraj... i kad nam se oci zamagle i gledaju u mrak, kao u bioskopsko platno... kad je sve zadimljeno... kad ostanu samo pravi ljudi... nasmejani... i kad zasviraju onu nasu... svaki covek ima dragu... i kad se i mi nasmejemo setno... i kad kazemo da nas boli uvo za sve sto ne valja... i kad zviznemo jos po jednu, poslednju.. tad ce on doci sam... il' mozda i nece... al' ce nas tad, ionako, boleti uvo za sve sto nije kako treba...

ja bih te zenila...prosto se svaki put odushevim tvojim postovima

pola si kesnuo iz oglasa?...........a što, mislim, je l moraš tako....preko oglasa je valjda baš kad moraš jer nemaš droogog izbora......

Мислио сам пола позитивних пола негативних искустава, односно оних који су се мени допали и којима сам се ја допао, а са овим другим нисам био на истој таласној дужини.
О томе је управо и реч - да ли су огласи или СМС, или чет само средство као што су некад били плесови у домовима културе...

То и ја питам, зашто би то било нормалније ако је средство, а требало би да буде, од секундарног значаја?
Навео сам пример мог брата који је упознао девојку на чету давне 2000-те.
Тешко да би се икад срели у граду...

Мислио сам пола позитивних пола негативних искустава, односно оних који су се мени допали и којима сам се ја допао, а са овим другим нисам био на истој таласној дужини.
О томе је управо и реч - да ли су огласи или СМС, или чет само средство као што су некад били плесови у домовима културе...

pa nekako su mi grozni ti tv oglasi....i ti kajroni....sa porookama....tipa....." traži se mlad, zgodan, slobodan za parenje....nek zove odmah".........uvek stvaraju neku sliku ne baš normalnih ljoodi........recimo net...on je drookčiji malo.....jer tu se sa nekim dopisooješ...pa ti se dopadne...pa onda šta boode...to mogu da razoomem......a tv oglase ili čak ove preko mobilnih...i tako....to stvarno ne razoomem...........

baby kate....pa ako si ti navikla da ti prilaze....sa pričom koja ide na takvim oglasima...u redu je.......mislim na start...

Зависи каква је порука, наравно.
Свако бира према својим афинитетима.
Моја другарица се јавила на поруку типа - студенту медицине треба колегиница да би учили анатомију.
Она је стварно мислила да ће да уче анатомију...:lol::lol:
Ја сам и на чету упознао људи који једно пишу, а на крају буде нешто друго.
Упознаш некога преко другарице, друга који има лепо мишљење о љему, а на крају се покаже другачије.
Поента је у томе да човек увек ризикује кад се отвара према другом човеку.
Све ово су само средства, а ја се питам да ли их треба сматрати ненормалима зато што их користи мање људи.

gle coveka... ma joook. nego ako znam dvoje ljudi za koje mi se cini da bi se svideli jedno drugom ja ih lepo upoznam. i obicno ne pogresim

Ја сам тако удао неколико бивших девојака за другове...:grin::grin::p
А онда ми се двоје једном тако пофајтало да је мало недостајало да и ја добијем батина јер сам их упознао и престао сам да се бавим тим занимањем.

Back