Nebojsa.bg
Veoma poznat
- Poruka
- 13.432
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Boze sacuvaj....Ti kao da lajkuješ na Tinderu pa koji uzvrati.
E moj Sizife ovo mi zvuci bas sizifovski...![]()
Aaaaham, ona kao trci, pa se kao saplete, on slucajno naleti na nju...Битно је да она мала успори, јер хоће да буде уфаћена....![]()

Vide neki.Kao i u slučaju kod muškaraca - zavisi da li ti se onaj ko to izgovara sviđa ili ne. Ako ti se ne sviđa, onda može doći do poigravanja. Samo je razlika što muškarci to ne doživljavaju kao nečiju slabost, poniznost i mizeriju, za razliku od žena.
Uglavnom mi je sve problematicno, samo blefiram da nije.Koji deo ti je problematičan![]()
Aaaaham, ona kao trci, pa se kao saplete, on slucajno naleti na nju...![]()

Uh, sapletoh se...Све знаш, ...,а сад пракса...![]()

Uglavnom mi je sve problematicno, samo blefiram da nije.![]()

Ako mogu nekako da pomognem, recimo da podmetnem nogu tom koji beži, onda ti upadaš u kadarUglavnom mi je sve problematicno, samo blefiram da nije.![]()
A na to misle oni što kažu povatali smo seБитно је да она мала успори, јер хоће да буде уфаћена....![]()
Ili da probam da trcim u mestu.Ako mogu nekako da pomognem, recimo da podmetnem nogu tom koji beži, onda ti upadaš u kadar
Tight
HahahaA na to misle oni što kažu povatali smo se
Ih sad, ispada da svi nekud trcimo...Trčimo. Svi oni koji stignu neku od vas, smatraju se muškarčinama, oni koji ne stignu luzerima, one koje dozvole da ih stignu srećnim udavačama a one koje ne dozvole emancipovanim ženama.
A na to misle oni što kažu povatali smo se
TikTok helanke, majica na bretele, patike, Airpods u ušima i Fitbit na ruci....Ili da probam da trcim u mestu.![]()
A sta ces, stvari ionako nemaju mnogo smisla, pa sami unosimo neku nazovi dinamiku.Да, као он је стигао и уфатио, уствари она се дала уловити.
Дечије игрице у зрелим годинама
TikTok helanke, majica na bretele, patike, Airpods u ušima i Fitbit na ruci....
To je sve od opreme koja ti treba za lov.

Pa jel lovim ili kao bezim?TikTok helanke, majica na bretele, patike, Airpods u ušima i Fitbit na ruci....
To je sve od opreme koja ti treba za lov.
A sta ces, stvari ionako nemaju mnogo smisla, pa sami unosimo neku nazovi dinamiku.
U sustini, svi su negde svesni da je to trla baba lan...

Napusti ovu Web stranicu sa interneta.Smarate za medalju.