Da li iko kaže sviđaš mi se?

• Začetnik teme Začetnik teme Paula
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Danas je vreme kada mnogi u odnosu na suprotan pol žele da izgrade sliku da su kul, nezavisni, da im nije puno stalo, da nisu paćenici.
Pričam sa 2 devojke negde 2000. godište i pričaju mi kako se žene prave da im nije stalo,onda se oni prave da im nije stalo, i većina su tako sami

Što je teško nekome reći da ga voliš ili blaže da ti se mnogo sviđa i da li te takva izjava automatski dovodi da si u poziciji onoga ko gubi moć u odnosu? Da te mogu uzeti zdravo za gotovo?

Da li vam se čini da tu postoji neki bag?
ako dama sama ne primeti da mi se svidja, ta nije za mene.

Danas je vreme kada mnogi u odnosu na suprotan pol žele da izgrade sliku da su kul, nezavisni, da im nije puno stalo, da nisu paćenici.
Pričam sa 2 devojke negde 2000. godište i pričaju mi kako se žene prave da im nije stalo,onda se oni prave da im nije stalo, i većina su tako sami

Što je teško nekome reći da ga voliš ili blaže da ti se mnogo sviđa i da li te takva izjava automatski dovodi da si u poziciji onoga ko gubi moć u odnosu? Da te mogu uzeti zdravo za gotovo?

Ја кажем.

Ali čekaj sam pišeš da nikad nisi bio sa ženom. I sad diskutuješ sa čovekom koji ima i decu i puno iskustva. Ne kapiram po čemu si relevantan za mišljenje o ženama ako ih gledaš samo sa strane?
Ја знам какав сам и да као такав немам шансе код девојака, а имам и јако пуно искуства на љубавном тржишту па видим какве су жене по местима за упознавање док неко ко је већ у вези њега не занима шта жене траже нити се бави тражењем девојке. Далеко више сам ја наилазио на зидове од већине.

Ja uvijek znam kada se nekom svidjam kada je neko zaljubljen u mene,kada me neko ne voli itd

Ne mora to neko da mi kaze da mu se svidjam,znam to lako

- Kada je neko zaljubljen u mene to odmah po tome da kada kazem bilo sta, npr kazem nebo je plavo i ta zena mi se smije na to sto sam rekao nebo je plavo a nista nisam smijesno rekao,ili ispricam neki najgluplji vic na koji se niko zivi ne smije i ta osoba nasmijesi onda znam da je zaljubljena u mene,uvijek nepogresiv nacin da znam da je neko zaljubljen u mene,je kada se neko nasmijesi na svaku moju rijec ma koliko glupo ili monotono bilo to sto ja kazem

- Kada me neko ne voli ili je ljubomoran na mene,znam po tome sto takva osoba ima konstantnu potrebu da se takmici samnom,iako ja npr nista ne pricam ili ako uopste me provociram tu osobu da udjemo u neku vrstu takmicenja,ili posebno to znam kada mi ta neka osoba prica o vrijednosti svoje porodice tipa svakog clana porodice jako hvali kada mi ih opisuje ovaj genije za ovo,onaj za ono,po tome jasno znam da mi neko zavidi i gleda me iznad sebe i zeli da mi dokaze da je bolji od mene u bilo cemu i da su njegovi bolji od mojih itd

Onaj koji vas voli nikada se nece takmiciti sa vama a posebno nece inicirati to takmicenje a bice mu simpaticno i smijesno sta god da kazete jednostavno taj neko vas toliko voli da ti osmjesi su izjava ljubavi podsvjesna

Ja uvijek znam kada se nekom svidjam kada je neko zaljubljen u mene,kada me neko ne voli itd

Ne mora to neko da mi kaze da mu se svidjam,znam to lako

- Kada je neko zaljubljen u mene to odmah po tome da kada kazem bilo sta, npr kazem nebo je plavo i ta zena mi se smije na to sto sam rekao nebo je plavo a nista nisam smijesno rekao,ili ispricam neki najgluplji vic na koji se niko zivi ne smije i ta osoba nasmijesi onda znam da je zaljubljena u mene,uvijek nepogresiv nacin da znam da je neko zaljubljen u mene,je kada se neko nasmijesi na svaku moju rijec ma koliko glupo ili monotono bilo to sto ja kazem

- Kada me neko ne voli ili je ljubomoran na mene,znam po tome sto takva osoba ima konstantnu potrebu da se takmici samnom,iako ja npr nista ne pricam ili ako uopste me provociram tu osobu da udjemo u neku vrstu takmicenja,ili posebno to znam kada mi ta neka osoba prica o vrijednosti svoje porodice tipa svakog clana porodice jako hvali kada mi ih opisuje ovaj genije za ovo,onaj za ono,po tome jasno znam da mi neko zavidi i gleda me iznad sebe i zeli da mi dokaze da je bolji od mene u bilo cemu i da su njegovi bolji od mojih itd

Onaj koji vas voli nikada se nece takmiciti sa vama a posebno nece inicirati to takmicenje a bice mu simpaticno i smijesno sta god da kazete jednostavno taj neko vas toliko voli da ti osmjesi su izjava ljubavi podsvjesna
ako ovako sve njoj izbiflujes sa vec spremljenog a4 pamfleta, pa ako te zavoli, ja cu se ozenim zagorkom dolovac

ako ovako sve njoj izbiflujes sa vec spremljenog a4 pamfleta, pa ako te zavoli, ja cu se ozenim zagorkom dolovac

Ovo ako sve kazem toj nekoj zeni,osmjeh ne bi skidala sa lica nebitno sta ja kazem to nije vazno.Zena kada je zaljubljena ponasa se nelogicno,reci joj neki vic najgluplji i idi namjerno na to da nista tu ne bude smijesno.I ako ti se nasmije jednom,ispricaj jos jedan glup vic i ako ti se opet nasmije znas odmah da je zaljubljena u tebe

Vic ovakav

Cao Ivice,Cao Marice kako si,evo me idem sada na posao,ona kaze pa idem i ja sa tobom,ok idemo zajedno

To ti je vic,na ovo se niko zivi ne smije,ako ti se na ovo nasmjesi,znaj da te voli,vic je super dosadan i glup

Ovo ako sve kazem toj nekoj zeni,osmjeh ne bi skidala sa lica nebitno sta ja kazem to nije vazno.Zena kada je zaljubljena ponasa se nelogicno,reci joj neki vic najgluplji i idi namjerno na to da nista tu ne bude smijesno.I ako ti se nasmije jednom,ispricaj jos jedan glup vic i ako ti se opet nasmije znas odmah da je zaljubljena u tebe

Vic ovakav

Cao Ivice,Cao Marice kako si,evo me idem sada na posao,ona kaze pa idem ja,ok idemo zajedno

To ti je vic,na ovo se niko zivi ne smije,ako ti se na ovo nasmjesi,znaj da te voli,vic je super dosadan i glup
zene osmeh ne skidaju s lica ne na filozofiju ili psihoanalitiku, jer na ovo potonje su jako ozbiljne i ako dirnes u zivac poznavanja karaktera, sto znaci da imas zenski princip u sebi poprilican, ne ide smeh vec obicno suza koja kaze...kud te ne upoznah ranije

zene osmah ne skidaju s lice na na filozofiju ili psihoanalitiku jer na ovo potonje su jako ozbiljne i ako dirnes u zivac poznavanja karaktera sto znaci da imas zenski princip, ne ide smeh vec obicno suza koja kaze...kud te ne upoznah ranije

Zena kada te voli ti si za nju idol, brani te pred drugima,kaze prijateljicama jeste li cule sta je rekao,kakva fora sve hvali a one prijateljice je gledaju cudno,sta je sa ovom zenom,nije im jasno to ponasanje,msm neki tamo obican lik sta prica ova kao da je Al Pacino u pitanju.Onda i posumnjaju da se nije zaljubila

Zena kada te voli ti si za nju idol, brani te pred drugima,kaze prijateljicama jeste li cule sta je rekao,kakva fora sve hvali a one prijateljice je gledaju cudno,sta je sa ovom zenom,nije im jasno to ponasanje,msm neki tamo obican lik sta prica ova kao da je Al Pacino u pitanju.Onda i posumnjaju da se nije zaljubila
decko... treba prvo da te zavoli.

o tome pricam..kada te zavoli moz i sa noskirom na glavi punim gowana da banes kod nje, bices joj zanimljiv i nesputano sarmantan.

Pa jeste malo... Jer, kako sam čula to je bitan faktor što su mnogi sami. Jednostavno nije više kul reći šta osećaš. Ili barem pokazati simpatije
S obzirom na činjenicu da sam ko devojčurak bežala i to bukvalno od osobe koja mi se sviđa sad sam prilično jasna. :D
U te svrhe izmislila sam ipak bekap- danas da a za neki dan - ko zna, ništa nije konačno i slične ezoterije

decko... treba prvo da te zavoli.

o tome pricam..kada te zavoli moz i sa noskirom na glavi punim gowana da banes kod nje, bices joj zanimljiv i nesputano sarmantan.

Ne znas ti nikad momenat kada ona tebe zavoli,ali njeno nelogicno ponasanje ce ti to jasno reci

Evo tipa odjednom neka zena pocne da se zanima za fudbal pita te koji ti je omiljeni fudbaler a nju fudbal ne zanima,zna da tebe zanima voli te zeli da ti pridje

Jos jedan primjer kada zena ne moze tebe da pogleda u oci a druge muskarce u tvom drustvu moze,to je ponasanje logicno ako je ona po prirodi stidljiva ili ako ima neka losa iskustva sa tobom tipa bio si neuljidan prema njoj pa joj neprijatno kada je pored tebe.Ako nisi strasilo,ako nisi nikada nista lose uradio toj nekoj osobi a znas za tu osobu da nije stidljiva a vidis je komunikativnu, punu samopozdanja i osmjeha pred drugim muskarcima,a pred tobom se uozbilji spusta glavu sto je nelogicno za takvu Osobu,onda ti i to jasno govori da se ta zena zaljubila u tebe

Uvijek prati ta nelogicna ponasanja,zene su nelogicne kada te vole i kada se zaljube

Back