Sećate li se prve prevare?

Pa ja nikada nisam imala izlete hahahahha
Nisi čitao šta pišem.
Izvinjavam se. Delovalo je kao da si pisala da jesi.
Ali ne, ispada kao da je meni potrebno ko zna koga da menjam i to - uopšte se ne radi o tome. Već o slobodi koju dajemo i tražimo za sebe.

Ako bi mi neko rekao ti si sad moja i ni sa kim drugim ne želim da budeš, ja iako nemam sklonost menjanju partnera shvatila bih to ograničavanje vrlo tragično i ne bih pristala na to.
Ako pak ništa ne kaže, spontano ću biti samo sa njim ako mi je dobar. 🐱

Ali i ako budem još sa nekim on će biti prva osoba koja će to da čuje. Pre svih.
Ko ne može da se nosi sa istinom generalno u životu ne bih ga birala za partnera. Ili jesi, ili nisi LAV. ;)

Imala sam zaista takve partnere u životu kojima sam uvek mogla da kažem.. doduše i nisam imala mnogo šta, ali je bitan taj osećaj da to MOGU.
Ovde mi deluje tako.
Nego ono... na primer voliš nekog zaista. I onda se desi da ta voljena osoba (ili ja) upoznamo nekog sa kim bismo želeli biti.. jako. Jednostavno nas privlači, volela bismo to, bilo bi nam drago. ali onda kao ne sme jer onom drugom smeta.
Šta mu smeta? Radost i sreća onog drugog?

Naravno da nije prijatno da imaš pored sebe nekog ko skače iz kreveta u krevet, to je za mene nehigijensko i neprihvatljivo. Ali ako se nekome omakne u životu i sretne tako nekog.. zar nije prirodno da se ne sputavamo? Svakom se to može desiti i to je život i to je lepo. Ali volimo ovog partnera i ne želimo da ga napustimo. Zašto ljudi nemaju kapacitet da vole uprkos?
Malo i ovde. Kao ako se omakne itd. 😆 Verovatno sam ja pogrešno shvatio.

Izvinjavam se. Delovalo je kao da si pisala da jesi.

Ovde mi deluje tako.

Malo i ovde. Kao ako se omakne itd. 😆 Verovatno sam ja pogrešno shvatio.

To ti je sve u načelu. Kada osećaš da imaš slobodu, to je poenta, onda ti i ne treba da je iskoristiš. Obrnuta psihologija.

Ako je neko posesivan onda bežiš od njega, ako te neko skroz pusti onda se približavaš, ništa čudno. Osećaš se voljeno i slobodno. "Sve mi je slobodno, ali mi nije sve na korist", apostol Pavle ;)

To ti je sve u načelu. Kada osećaš da imaš slobodu, to je poenta, onda ti i ne treba da je iskoristiš. Obrnuta psihologija.

Ako je neko posesivan onda bežiš od njega, ako te neko skroz pusti onda se približavaš, ništa čudno. Osećaš se voljeno i slobodno. "Sve mi je slobodno, ali mi nije sve na korist", apostol Pavle ;)
Ma ako ti sve slobodno moze i da ti se omakne.😁

Ali ne, ispada kao da je meni potrebno ko zna koga da menjam i to - uopšte se ne radi o tome. Već o slobodi koju dajemo i tražimo za sebe.

Ako bi mi neko rekao ti si sad moja i ni sa kim drugim ne želim da budeš, ja iako nemam sklonost menjanju partnera shvatila bih to ograničavanje vrlo tragično i ne bih pristala na to.
Ako pak ništa ne kaže, spontano ću biti samo sa
Mozda ti se niko nije svidjao dovoljno.

Nadam se da sam se dovoljno usrrala u temu ;)

Uopšte ne mogu da skapiram kako ljudi mogu da lažu svoje najvoljenije.

A ako im nisu najvoljeniji .. što su tu ??
Laz je ako te pita ili sazna, ako to nije slucaj onda se nije desilo. Ko zeli da bude veran ima apsolutno pravo na to, ali nema pravo da nekog osudjuje ko to radi. Da se razumemo, lepota i telo su prolazni, neki ljudi zele da to iskoriste pa se seksaju sa strane dok jos mogu i to je sasvim legitimna stvar.

Laz je ako te pita ili sazna, ako to nije slucaj onda se nije desilo. Ko zeli da bude veran ima apsolutno pravo na to, ali nema pravo da nekog osudjuje ko to radi. Da se razumemo, lepota i telo su prolazni, neki ljudi zele da to iskoriste pa se seksaju sa strane dok jos mogu i to je sasvim legitimna stvar.
Zabole me da osuđujem
Samo ne znam kako mogu takve stvari da prećute
naprosto ja se predajem sasvim. Ili on ili off. Ne mogu ući u tuđe glave

Back