Јављате ли се на огласе из личних контаката?

Па, тако ти је и овде.
Мислим да је јако тешко лагати зрелог човека.
Ја не верујем у савршене људе.
Ја баш и немам искуства са четом на крстарици али немам нешто негативних искустава на СК.
Тамо сам четовао још као клинац, одмах после Краљевића Марка...:p

ne... nemam tv, nemam mobilini telefon... a i da imam, najevrovatnije ne bih...
necu da budem iskljuciv... ali sam gotovo siguran... cak ni na ovom 4umu nikada nisam zasao u deo koji je posvecen trazenju nje ili njega...
nekako mi sve to odaje utisak ocaja... ocajan nisam... ako naleti, naletelo je
a i ova tema... nekako mi ima prizvuk trazenja onih koji se traze
ako, ako...
puno srece :D

ne... nemam tv, nemam mobilini telefon... a i da imam, najevrovatnije ne bih...
necu da budem iskljuciv... ali sam gotovo siguran... cak ni na ovom 4umu nikada nisam zasao u deo koji je posvecen trazenju nje ili njega...
nekako mi sve to odaje utisak ocaja... ocajan nisam... ako naleti, naletelo je
a i ova tema... nekako mi ima prizvuk trazenja onih koji se traze
ako, ako...
puno srece :D

Ја не тражим ништа, само филозофирам.
Занима ме како људи посматрају нова средства комуникације.
Давних дана сам нашао оно шта ми треба...

To mi je glupo... lepshe je napasti forumasha :lol: :lol: :D :D :D
A taj chat... ma, nije mi zanimljivo... posle nekog kratkog vremema sve se svede na jedno isto... "hocesh vrutj chat" i slichne gluposti... "shta nosish" ... "povredjen sam i treba mi uteha, hocesh da se vidimo?"... "upravo me dechko ostavio, pomozi mi" itd...

У моје време чет се користио да споји земљаке на различитим странама света.
И неко нормално упознавање, као на мору али без путовања...

Ја не тражим ништа, само филозофирам.
Занима ме како људи посматрају нова средства комуникације.
Давних дана сам нашао оно шта ми треба...

cini mi se da si na prvoj strani rekao da si probao par puta... filozofski, predpostavljam
a nova sredsva komunikacije mi se i ne dopadaju previse... lepse je bilo nekada, kada je pismo putovalo duze
ako si nasao... drago mi je zbog tebe... steta, vidis teta heleni nedostaje neko na msn-u :D

cini mi se da si na prvoj strani rekao da si probao par puta... filozofski, predpostavljam
a nova sredsva komunikacije mi se i ne dopadaju previse... lepse je bilo nekada, kada je pismo putovalo duze
ako si nasao... drago mi je zbog tebe... steta, vidis teta heleni nedostaje neko na msn-u :D

naravno, a taj neko sam ja... ja, tamo... razumesh? :D mislim, ima njih vishe tamo s kojima volim da pishem i mnogo je brze, jednostavnije to raditi tamo nego recimo preko pp i sl.

Back