Da li iko kaže sviđaš mi se?

• Začetnik teme Začetnik teme Paula
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

Paula

Wignerova Prijateljica
VIP
Poruka
44.951
Danas je vreme kada mnogi u odnosu na suprotan pol žele da izgrade sliku da su kul, nezavisni, da im nije puno stalo, da nisu paćenici.
Pričam sa 2 devojke negde 2000. godište i pričaju mi kako se žene prave da im nije stalo,onda se oni prave da im nije stalo, i većina su tako sami

Što je teško nekome reći da ga voliš ili blaže da ti se mnogo sviđa i da li te takva izjava automatski dovodi da si u poziciji onoga ko gubi moć u odnosu? Da te mogu uzeti zdravo za gotovo?

Da li vam se čini da tu postoji neki bag?

Zavisi sta znaci to volim te.
Jel zaci da volim to tvoje bice i da sam srean sto sam s tobom i delimo to vreme gde se kapiramo ili
Volim te, i time ti obecavam da cu da ti ispunjavam egzistencijalna ocekivanja i eksluzivno samo za tebe iako ti tu imas slobodu da kazes ne, da, mozda i sve to forever end ever?

Ili moje omiljeno. Pod volim te se podrazumeva da nikada, ni u kom momentu i trenutku necu uraditi nesto zbog cega bi se ti osetila iznervirana, razocarana, isprovocirana, trigerovana iako mozda nisi u opste u pravu, niti nisi ni u okviru te relacija (u pravu sam, nisam u pravu) vec gruvam svojim emocijama bla bla bla?

Danas je vreme kada mnogi u odnosu na suprotan pol žele da izgrade sliku da su kul, nezavisni, da im nije puno stalo, da nisu paćenici.
Pričam sa 2 devojke negde 2000. godište i pričaju mi kako se žene prave da im nije stalo,onda se oni prave da im nije stalo, i većina su tako sami

Što je teško nekome reći da ga voliš ili blaže da ti se mnogo sviđa i da li te takva izjava automatski dovodi da si u poziciji onoga ko gubi moć u odnosu? Da te mogu uzeti zdravo za gotovo?

uvek kažem kada mi se neko baš jako sviđa, kažem da sam zaljubljena, ali volim te... od toga sam uvek daleko

ne vidim to kao gubitak moći, volim da igram sa otvorenim kartama, a ako neko to vidi kao moju slabost, onda ćao, koj će mi takav
I posle tog razgovora u kafani sa tim devojkama, kada sam ukapirala da su već dugo same ali se jednoj dopao neki momak tu iz gripe, kada smo krenuli iz autobusa on im prišao ali su se one uhvatile pod ruku i ponašale kao da su apsolutno nezainteresovane.

I posle tog razgovora u kafani sa tim devojkama, kada sam ukapirala da su već dugo same ali se jednoj dopao neki momak tu iz gripe, kada smo krenuli iz autobusa on im prišao ali su se one uhvatile pod ruku i ponašale kao da su apsolutno nezainteresovane.
net je pun saveta kako treba glumiti ludilo kada ti se neko sviđa, znaš ono kao ništa ne privlači tako jako kao odbijanje
i pazi, možda to upali, ali to garantovano prerasta u toksičan odnos
valjda današnja omladina misli da ako nije toksično onda nije dovoljno pravo i dovoljno jako
ne znam kakva je to patologija, ali jeste rasprostranjeno

Msm da neću pogrešiti ako slazem da nisi u pravu .
Ne znam sta recenica iznad znaci ,zbunjuju me duple negacije

Msm da nije stvar u gubljenju moći ,nego prosto taj neko to nesto ne oseca ,pa zato ne govori,dok druga strana ima očekivanja veća i dublju emciju

Ја бих девојци то говорио да је имам а и показивао бих јој на делу. Али девојкама је битније да је мушкарац богаташ који уме да удари шаком о сто.
Izvini ali to je stav tipičnih luzera.

Odakle ti to uopšte?

Nikad u životu nisam lupao šakom o sto i radio slične budalaštine.

Izvini ali to je stav tipičnih luzera.

Odakle ti to uopšte?

Nikad u životu nisam lupao šakom o sto i radio slične budalaštine.
Па жене траже добар материјални статус од мушкараца, да је богаташ, а то што он може да пружи љубав и секс то им је небитно, оне кажу "од љубави се не живи".

Па жене траже добар материјални статус од мушкараца, да је богаташ, а то што он може да пружи љубав и секс то им је небитно, оне кажу "од љубави се не живи".
Ih sad, ipak je malo preterano kada se ovako formulise.
Mada, ima logike u ovome " od ljubavi se ne zivi":p

Zavisi od tipa odnosa.
Negde jeste u pitanju odmeravanje snaga a negde se stvari prirodno odvijaju, bez da neko oseca prednost jer je druga strana pokazala emocije.

Kakve ima veze "od ljubavi se ne živi" sa lupanjem šakom o sto

Back