Da li biste se razveli ukoliko?

Propagiras nasilje.
Cak i na drugim temama.

Taj clan koji si naveo nije odgovarajuci za ovaj slucaj.
Taj član može da se odnosi i na to.....a postoji dovodjenja lica u zabludu radi ostvarenja materijalne ili nematerijalne koristi.Znam ja priličan broj kuraveli koje su se time bavile....A što se tiče one stoke Dragana J. Vučićevića,za njega nije nasilje,za njega je nešto gore od nasilja

Taj član može da se odnosi i na to.....a postoji dovodjenja lica u zabludu radi ostvarenja materijalne ili nematerijalne koristi.Znam ja priličan broj kuraveli koje su se time bavile....A što se tiče one stoke Dragana J. Vučićevića,za njega nije nasilje,za njega je nešto gore od nasilja

Od pocetka govoris da je problem nastao zbog snimaka za koje mu je rekla da ih nema. Govorio si o razvodu, pa o ponistenju braka, a sad u pricu uvodis i dovodjenje lica u zabludu radi ostvarenja materijalne koristi.
Ne znam zasto je tvoja (!) zelja za osvetom tolika, a radi se o tvom poznaniku, prijatelju.
Nemoj ga vise trovati pricama o Zabeli. Dozvoli tom nesretnom coveku da iz svega toga izadje sa bar mrvicom dostojanstva.

Ovo pisem, jer se plasim neke tragije.

Od pocetka govoris da je problem nastao zbog snimaka za koje mu je rekla da ih nema. Govorio si o razvodu, pa o ponistenju braka, a sad u pricu uvodis i dovodjenje lica u zabludu radi ostvarenja materijalne koristi.
Ne znam zasto je tvoja (!) zelja za osvetom tolika, a radi se o tvom poznaniku, prijatelju.
Nemoj ga vise trovati pricama o Zabeli. Dozvoli tom nesretnom coveku da iz svega toga izadje sa bar mrvicom dostojanstva.

Dostojanstvo...pa kuravela mu je slomila dostojanstvo...prodavala mu priču,nagovarala da joj kuću prepiše (hvala Bogu da to nije uradio),bilo je samo pitanje vremena,a da je to uspela,smestila bi mu porodično nasilje,pa bi ga izbacila,a onda bi dovodila ko zna koga da je drnda u njegovoj kući...

Pa vidi,žena ako se mrka,ne mora da šravi slike i snimke sa mnogo mladjim,a uz to i problematičnim čovekom....Jer šta očekuješ od tog mladjeg,a uz to i problematičnog?Da će tu "tajnu" odneti u grob ili da će pre ili kasnije sa društvom u kafiću da pokazuje "E vidite,šta sam radio matorki" (recimo jedan od očekivanih scenarija zdravorazumne osobe,koja recimo iz tih nekih razloga ne bi to radila....Dakle,ako se već upustila sa tim dosta mladjim likom,a kod kuće ima 2 muška deteta,pitanje je morala te osobe i ne samo morala,nego i zdravog razuma....Posle setve ide žetva,a šetva se sastoji u tome šta si požnjeo....Ako neko hoće iz zle namere da ti pusti takve slike ili snimke,može da kaže da je izgubio telefon ili da je prodao telefon,a to snimanje bilo davno i zaboravio da to ima na telefonu i ne možeš mu ništa...Ona nije bila MAJKE I BUDUĆE MAJKE,pazite šta radite,ako ne zbog vas same,onda zbog vaše dece
Pravdaš krivično delo i to vrlo gnusno i bolesno krivično delo. Svaka punoletna osoba zakonom ima pravo uz obostrani pristanak da se "mrka" sa kim hoće i niko nema pravo pa ni drugi učesnik tog "mrkanja" da objavljuje seksualni sadržaj. Žetva se sastoji i u tome da tu celu tvoju okolinu treba malo da MRKA tužilaštvo za VTK i da vam se imena nadju na dnevnuku RTS-a pa da vas vidim onda kakve ste moralne gromade. Imate sreće što živite u ovoj selendri od države.

Imam utisak da bi je bukvalno spalio na lomaci da moze. Vec je pominjao Zabelu.
U njihovom iskrivljenom svetu je i ubistvo moralno.
Nejebica i zavist je mnogo zajebana stvar kod muškaraca. Kad se to pomeša onda se dobije neko krivično delo. U ovom slučaju moralne seljačine iz te kasabe su činile i još uvek čine krivično delo tako da je bolje da ne morališu mnogo po internetu da im ne bi policija zakucala na vrata.

Propagiras nasilje.
Cak i na drugim temama.

Taj clan koji si naveo nije odgovarajuci za ovaj slucaj.
Zato što apsolutno ni jedna osoba nije zakonom obavezna da bilo kome odgovara na pitanja da li se i sa kim mrkala i da li se snimala dok se mrkala. Sad mi je jasno što su svi u tom društvu razvedeni, bez žena ili u usranim brakovima.

Poslednja izmena:

Priča o Zabeli jer izgleda doziva policiju da ih malo pretrese i nadje neki sadržaj da su delili okolo. Inače vrlo lako se to utvrđuje jer ljudi nisu svesni izgleda kakve tragove ostavlja korišćenje interneta, sim kartice i bilo koje aplikacije. Jako bi voleo da ova priča dobije takav epilog da pola selendre dobije krivičnu prijavu.

Priča o Zabeli jer izgleda doziva policiju da ih malo pretrese i nadje neki sadržaj da su delili okolo. Inače vrlo lako se to utvrđuje jer ljudi nisu svesni izgleda kakve tragove ostavlja korišćenje interneta, sim kartice i bilo koje aplikacije. Jako bi voleo da ova priča dobije takav epilog da pola selendre dobije krivičnu prijavu.
smiri se,ti kao da je tvoja zena :mrgreen:

tebe pogodilo vise nego ucesnike :mrgreen:
Ne, nego ovde gomila "moralista" pravda krivično delo. Lepo je rekao jedan moj kolega "Takvi bi sutra i Isusa ponovo razapeli". Mislim ta žena i da je najgora osoba na svetu niko nema pravo da prema njoj vrši krivično delo. Objavljivanjem i deljenjem snimka mnogi su se tu ogrešili o zakon i mogu biti gonjeni i trebalo bi biti gonjeni po službenoj dužnosti. Takodje ima materijala i za privatnu tužbu zbog "iznošenja ličnih i porodičnih prilika".

Nedavno se desilo mom prijatelju sledeće.Oženio se po drugi put,a i ta žena se koja se udala za njega se udala po drugi put.Imaju decu iz prethodnih brakova,odraslu,samostalnu.Nakon prvog razvoda,imali su veze,e sad tu nastaje problem.Nakon venčanja,svega nekoliko meseci,do njega su dospele njene "slobodne fotografije" iz prethodne veze.On je popizdeo i odlučio je da se razvede.Da li je to ispravan korak?Da napomenem,te fotografije je videlo mnogo očiju.Žive u jednom manjem gradiću u Srbiji,gde svako zna svakog
...oženio se
iz razloga koji zavredjuje ženidbu
i sve što se dešavalo prije
nevažno je
važno je što će brzo izaći na vidjelo
ko je Ona
to o selu i šta će reći Selo
ako je važno
ne treba njemu ni Ona niti ženidba...

Nedavno se desilo mom prijatelju sledeće.Oženio se po drugi put,a i ta žena se koja se udala za njega se udala po drugi put.Imaju decu iz prethodnih brakova,odraslu,samostalnu.Nakon prvog razvoda,imali su veze,e sad tu nastaje problem.Nakon venčanja,svega nekoliko meseci,do njega su dospele njene "slobodne fotografije" iz prethodne veze.On je popizdeo i odlučio je da se razvede.Da li je to ispravan korak?Da napomenem,te fotografije je videlo mnogo očiju.Žive u jednom manjem gradiću u Srbiji,gde svako zna svakog
bitno je samo da ne budes prvi a ni poslednji..sve izmedju je ok.

Back