- Poruka
- 73.058
jadna deca, realno ona je tad trebala da pokupi stvari i beganija iz gradica fargo-a. i nikad ne pominjati mestokoje pocinjati na f.Teško da oni to.mogu....Sa jedne strane mi ih je žao
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
jadna deca, realno ona je tad trebala da pokupi stvari i beganija iz gradica fargo-a. i nikad ne pominjati mestokoje pocinjati na f.Teško da oni to.mogu....Sa jedne strane mi ih je žao
brate jel ti mene sarmiras sarkazmom ili ti samo dosadno? da znam kako da se postavim?Meni to slabije ide...
U sustini mi je dosadno a ovo oko sarmiranja se odvija usput, nije da se trudim.brate jel ti mene sarmiras sarkazmom ili ti samo dosadno? da znam kako da se postavim?![]()

E, a ovo ti nije lose.jadna deca, realno ona je tad trebala da pokupi stvari i beganija iz gradica fargo-a. i nikad ne pominjati mestokoje pocinjati na f.

Ne nego sta je trebala da uradi? Da ostane u gradicu fargo-u i nosi automatsku pod suknjom i kad god se neko zakaslje da izvuce i ratatata ja sam borac ratataa!E, a ovo ti nije lose.
Bezati cim naidjemo na neku neprijatnost.
Povlacenje i lagano u kontra smeru.![]()
Trebala je apsolutno nista.Ne nego sta je trebala da uradi? Da ostane u gradicu fargo-u i nosi automatsku pod suknjom i kad god se neko zakaslje da izvuce i ratatata ja sam borac ratataa!
E ovo je tek zajebancija, jedino da se preseli u neki afrički rezervatIn a shocking and emotional revelation, retired adult film star Lana Rhoades has pleaded with every adult site to permanently delete all of her videos, more than 400+ scenes in total, saying she was "19 years old, broke and groomed" when she entered the industry.
bro ili da nadje nekog magarca i laze ga da samo lici na nju i da joj imponuje.E ovo je tek zajebancija, jedino da se preseli u neki afrički rezervat![]()
Ona to valjda zbog klinca, mislim da se ne cima oko momka.bro ili da nadje nekog magarca i laze ga da samo lici na nju i da joj imponuje.
Pa vidi,žena ako se mrka,ne mora da šravi slike i snimke sa mnogo mladjim,a uz to i problematičnim čovekom....Jer šta očekuješ od tog mladjeg,a uz to i problematičnog?Da će tu "tajnu" odneti u grob ili da će pre ili kasnije sa društvom u kafiću da pokazuje "E vidite,šta sam radio matorki" (recimo jedan od očekivanih scenarija zdravorazumne osobe,koja recimo iz tih nekih razloga ne bi to radila....Dakle,ako se već upustila sa tim dosta mladjim likom,a kod kuće ima 2 muška deteta,pitanje je morala te osobe i ne samo morala,nego i zdravog razuma....Posle setve ide žetva,a šetva se sastoji u tome šta si požnjeo....Ako neko hoće iz zle namere da ti pusti takve slike ili snimke,može da kaže da je izgubio telefon ili da je prodao telefon,a to snimanje bilo davno i zaboravio da to ima na telefonu i ne možeš mu ništa...Ona nije bila MAJKE I BUDUĆE MAJKE,pazite šta radite,ako ne zbog vas same,onda zbog vaše deceUopšte nije čudo što su žene i devojke pobegle sa sela i iz manjih mesta pa je moralistima ostalo samo da tuku pivo ispred prodavnice. Pošto žene ne smeju i ne mogu više fizički i psihički da tuku. U ovom slučaju samo nedostaje dobar advokat i da se ode u tužilaštvo da se zakonski najebe majke ovom što delio okolo i celoj toj ekipi manijaka. Da im se objave javno imena u dnevniku na RTS i da cela ta okolina okolo bude upoznata da bi sutra opet tako delili slike bilo koje sugradjanke. Mnogo zajebano krivično delo. Da je to uradio neko mojoj ženi svi bi u zatvor završili brzo. Pa bi dizali kredite i prodavali imovinu da isplate štetu. Pa da vidim koliko bi im život postao dobar posle toga. Još bi dobili takvu etiketu bolesnika da verujem da bi njih žene ostavile, kćeri ne bi htele da pričaju sa njima a svoje majke ne bi smeli u oči da pogledaju bolesnici bolesni.
Preterujes.Pa vidi,žena ako se mrka,ne mora da šravi slike i snimke sa mnogo mladjim,a uz to i problematičnim čovekom....Jer šta očekuješ od tog mladjeg,a uz to i problematičnog?Da će tu "tajnu" odneti u grob ili da će pre ili kasnije sa društvom u kafiću da pokazuje "E vidite,šta sam radio matorki" (recimo jedan od očekivanih scenarija zdravorazumne osobe,koja recimo iz tih nekih razloga ne bi to radila....Dakle,ako se već upustila sa tim dosta mladjim likom,a kod kuće ima 2 muška deteta,pitanje je morala te osobe i ne samo morala,nego i zdravog razuma....Posle setve ide žetva,a šetva se sastoji u tome šta si požnjeo....Ako neko hoće iz zle namere da ti pusti takve slike ili snimke,može da kaže da je izgubio telefon ili da je prodao telefon,a to snimanje bilo davno i zaboravio da to ima na telefonu i ne možeš mu ništa...Ona nije bila MAJKE I BUDUĆE MAJKE,pazite šta radite,ako ne zbog vas same,onda zbog vaše dece
Apsolutno ne...Svi koji znaju tu situaciju i tu ženu slično gledaju...Majka dva sina se drpa sa balavcem koji je mladji 16 godina od nje,uz to još i sitan krimos i problematičan....Ajd i sve to i nekako,a što se jadnica snima i slika.Šta može da očekuje od krimogenog balavandera?Dok se snimala zar nije pomislila na svoja dva sina kod kuće.Meni je jako žao,ali sam primetio da ovde ne poseduju moralnu vertikalu,koja je neophodna da bi se razumeloPreterujes.
Prestrogo sudis.Apsolutno ne...Svi koji znaju tu situaciju i tu ženu slično gledaju...Majka dva sina se drpa sa balavcem koji je mladji 16 godina od nje,uz to još i sitan krimos i problematičan....Ajd i sve to i nekako,a što se jadnica snima i slika.Šta može da očekuje od krimogenog balavandera?Dok se snimala zar nije pomislila na svoja dva sina kod kuće.
Ja razumem samo amoralnu horizontalu.Meni je jako žao,ali sam primetio da ovde ne poseduju moralnu vertikalu,koja je neophodna da bi se razumelo

Treba da se seli,mada je i to pokušala,pa joj nije pošloza rukom,pre ovig mog rodjaka..Prestrogo sudis.
Preterujes.
Sta sad treba, na stub srama, doveka da se kaje, da ne izlazi iz kuce, da se seli...
Bilo bi pozeljno da trazi oprostaj od moralnih seljana koji su znatizeljno piljili u snimak bez ikakve ideje da to mozda bas i nije u skladu sa moralom na koji se tako autoritativno pozivaju.
Malo mesto, zeljni spektakla, pa daj sta das.
Ja razumem samo amoralnu horizontalu.![]()
Bolje selo da se odseli...Treba da se seli,mada je i to pokušala,pa joj nije pošloza rukom,pre ovig mog rodjaka..
A on cestitI njega bi ona na tanak led navukla
Covek je na svom mestu,apsolutno...Baš mi ga je žaoBolje selo da se odseli...
A on cestit
![]()
TAko nekako,da je na mene naletelaImam utisak da bi je bukvalno spalio na lomaci da moze. Vec je pominjao Zabelu.
U njihovom iskrivljenom svetu je i ubistvo moralno.
Onda si ti mnogo nemoralniji nego ona.TAko nekako,da je na mene naletela
Taman posla da propagiram nasilje.....A to što spominem Zabelu,koliko znam u Požarevcu ima i ženski zatvor,doduše nije u Zabeli....Prikrivanje činjenica i dovodjenja lica u zabludu pri ulasku u brak može da potapdne i pod Član 208. stav 2 KZOnda si ti mnogo nemoralniji nego ona.
I to sto je ona uradila nije kaznjivo zakonom, to tvoje jeste.
Vec sam primetila da se dičiš Zabelom, jer si to par puta spomenuo, a propagiranje nasilja je na forumu zabranjeno.