Baby Kate
Aktivan član
- Poruka
- 1.848
baby kate....pa ako si ti navikla da ti prilaze....sa pričom koja ide na takvim oglasima...u redu je.......mislim na start...
Smešan si.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
baby kate....pa ako si ti navikla da ti prilaze....sa pričom koja ide na takvim oglasima...u redu je.......mislim na start...

OMG! Ako si ti na avataru, bolje potrazi neku strumfetuZa slobodne dame 069/ 69 69 69...pozurite, razgrabice me![]()

Ne javljam se, jer mi nije potrebno.
Inace, nemam predrasude o tome i mozda bih se i javljala kad bi bilo potrebe. ALI, sve vise primecujem malo cudnih ljudi ovde, tako da... bolje je bilo ono vreme kad su roditelji ugovarali brakove..hahaha
Raspitaju se lepo za porodicu, za sve trraceve, pa onda daju blagoslov.
I nije bilo toliko samih ljudi.
Ovo sad je uzas. Svi nekog traze, samuju, tuguju... pricaju o sexu samo, kao da je to nesto (ha!), a posle se zale da im nije dovoljan samo taj aspekt... naravno.
Pokusavala sam par puta da provodadzisem, jer nisam mogla da gledam kako mi dragi ljudi tuguju sami, ali sam se jako prevarila.
Зависи каква је порука, наравно.
Свако бира према својим афинитетима.
Моја другарица се јавила на поруку типа - студенту медицине треба колегиница да би учили анатомију.
Она је стварно мислила да ће да уче анатомију...
Ја сам и на чету упознао људи који једно пишу, а на крају буде нешто друго.
Упознаш некога преко другарице, друга који има лепо мишљење о љему, а на крају се покаже другачије.
Поента је у томе да човек увек ризикује кад се отвара према другом човеку.
Све ово су само средства, а ја се питам да ли их треба сматрати ненормалима зато што их користи мање људи.
Potpuno se slazem. Od poruke zavisi i reakcija. Kako na tv-u, tako i na netu, a i uzivo. Retko ce neko da reaguje na eksplicitni poziv na seks, ali kad je rech o druzenju, a znamo da ima dosta usamljenih, to vec daje prostor i za neke druge aktivnosti, pre svega upoznavanje, izlazak, a posle kako bude. Inicijalni kontakt je vazan da bi uopste postojala neka pricha, a gde ce se dogoditi, na ulici, u avionu, u kaficu, u Maxiju, preko neta, sms-a .. pa to je sporedna stvar.
Mislila sam pod tim da sam zauzeta, ne trazim momka. Mozda nisam pazljivo procitala uvodni post, pa omanula temuШа мислиш под тим не јављам се јер ми није потребно?

Mislim, ne mozemo da ocekujemo da ce nam partner pasti sa neba i da nishta ne uchinimo .. a sigurno nije dovoljno da samo izlazimo na odredjena mesta u istom drushtvu .. i tako iz dana u dan .. treba se rashiriti po svim mogucim i dostupnim mestima gde cemo biti primeceni, bilo stasom ili glasom, pa se i shanse uvecavaju.A šta je to toliko fuj? Mislim... šta? Taj čovek?fujjjj..da sam poslednja zena na planeti i taj neko poslednji..fujjj jojj stvarno fujj brrr..
To mi je glupo... lepshe je napasti forumasha![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
A taj chat... ma, nije mi zanimljivo... posle nekog kratkog vremema sve se svede na jedno isto... "hocesh vrutj chat" i slichne gluposti... "shta nosish" ... "povredjen sam i treba mi uteha, hocesh da se vidimo?"... "upravo me dechko ostavio, pomozi mi" itd...

"Imash neke pare za pivo?"![]()

pa drugarica bi onda trebalo da preispita sebe malo :|Моја другарица се јавила на поруку типа - студенту медицине треба колегиница да би учили анатомију.
Она је стварно мислила да ће да уче анатомију...![]()
ja ne volim na chatujem osim sa ljudima koje znamЈа сам и на чету упознао људи који једно пишу, а на крају буде нешто друго.
pa drugarica bi onda trebalo da preispita sebe malo :|
ja ne volim na chatujem osim sa ljudima koje znam
mislim koji moj cu ja da pricam sa tamo nekim ko se pride lazno i predstavlja....jos i znam dosta ljudi koji to rade.
forumi su mi mnogo kulji,uglavnom iza istih nickova stoje isti ljudi,citas ih godinama i tako...a chatovi su za dileje...mislim mozda ne svi,ali npr ovi masovni tipa krstarica,sc i sta ti ja znam koji sve postoje...ne bi mi palo na pamet da upoznajem nekoga odatle :?