ITF Taekwon-do

leprosy:
http://www.taekwondo-web.com/ je meni super stranica.

I evo jedan veoma diskutabilan...Ne zna se koga podrzavaju(koji od ITF-a), prodaju WTF doboke...
Kao podrzavaju ITF i Kim-a a na levoj strani gde je znak ITF-a imaju neki svoj...a znaka ni od korova.
Ajd pregledajte ga i malo prodiskutujte jer me bas zanima...

ovi su naši tu ti je bila i slika od generala a master Ri Ki Ha je držao seminar kod njih tako da to je to ITF original

leprosy:
Evo ovako dragi taekwondo -isti.Treba mi, ako neko ima,delovi (ili celi) pojasa a da mu ne treba. Znate ono kad skracujete pojas pa vam ostane deo...ili imate neki ceo a da vam ne treba...Sve boje su u opticaju!

Jedno pitanje za nekog ko je strucan:
Ne secam se da sam povredi zglob na ruci ali on ipak boli! Boli na primer kad guram nesto,ali kad skupim u pesnicu i radim sklekove ne boli! Tako je vec nedeljama pa ne znam sta da radim...
Unapred hvala!

Ajde pomozite malo za te pojaseve, Leprosy ima jako lepu ideju kako da priblizimo ovu nasu vestinu nasim najmladjim pocetnicima, petogodisnjacima, pa nam treba malo pomoci i sa vase strane, da bi napravili pravu salu, uredjenu kao profi tkd sala.
Taekwon

I evo jedan veoma diskutabilan...Ne zna se koga podrzavaju(koji od ITF-a), prodaju WTF doboke...
Kao podrzavaju ITF i Kim-a a na levoj strani gde je znak ITF-a imaju neki svoj...a znaka ni od korova.
Ajd pregledajte ga i malo prodiskutujte jer me bas zanima...

Dopuna predhodnog posta,u isto vreme se izvinjamav jer sam zaboravio da ostavim link.
A link je
http://taekwon-do.nl/eng_index.php

Tema o komentarisanju tkd sajtova moze da bude zanimljiva. Recite sta vam se svidja, a sta ne...

ej ! i ja i ja!!! isto tako to sve tu potpuno sasvim isto sve kao ITF_Tetka! ! !

Veliki pozdravza moje drugare na ovom forumu!

Prepoznaće se! I ostalim taekwondo-istima :) želim sretne praznike ! ! !

Iako je prazik treba trenirati :)))

Sta je ?Niko nije zainteresovan za komentarisanje sajtova?I onda kazete da vam je dosadno...A pojedinci znaju da prebacuju za sitnice...U redu.

Jos jedna pohvala za trening TKD_Mare-ta. Kao i obicno moj dolazak se obelezava kondicionim treningom! :) Bilo je dobro! Samo da nisam pojeo onih 200gr njamba...mislio sam da cu se ispovracati.Sad definitivno ne jedem pre treninga.TKD_Mare ide na pripreme znaci bice zestoko.Momci i devojke spremite se za dril! Bice pripreme kao da se spremate za prijem u specijalne jedinice! :)
p0zdrav svim tkd-ovcima i nastavite da trenirate :D

General_Red:
Jeli vam iko rekao sta rade po Prnjavoru?!?!?! Strasno.. TKD_Mare, mogao bi mi poslati snimak da okacim na site, pa da vide ljudi sta se radi..!!!!

Sta se tako spektakularno desilo?Podelite to s nama.Dajte da malo komentarisemo,zato sluzi forum!
Ja sam dao temu za raspravu al se niko nije udostojio, sem dvojice trenera,da prokomentarise.Gde je sada darkdream?

imam zuti i crveni pojas, ne secam se ko je trazio od vas, a mrzi me da citam sve, dacu maretu posle raspusta. pozdrav.
pogledala sam sajtove koje si naznacio ... i? meni su vise nego odlicni, na njima mozes naci sve sto te zanima.

SRETNI PRAZNICI SVIMA

darkdream:
imam zuti i crveni pojas, ne secam se ko je trazio od vas, a mrzi me da citam sve, dacu maretu posle raspusta. pozdrav.
pogledala sam sajtove koje si naznacio ... i? meni su vise nego odlicni, na njima mozes naci sve sto te zanima.

SRETNI PRAZNICI SVIMA

Bolje daj dvarucnapadolio. Ona ce mi to pre dostaviti nego Mare!
Dakle ovako stojimo:
TheFalcon: beli pojas
darkderam:zuti i crveni
leprosy: plavi

Dakle fali nam zeleni i...crni! Mislim da ce to biti najteze nabaviti.No ako smo nasli maltene sve nacicemo negde i taj crni! :)
Puno vam hvala svima sto ste se potrudili oko pojaseva.Oduzicu se nekako!

SRETNI PRAZNICI!!!

Vanesa Me svira u Novom Sadu
Autor: A. Novaković | 07.04.2007 - 11:00
Popularna britanska violinistkinja Vanesa Me, koja je poznata po kombinovanju klasične i pop muzike, kako saznajemo, nastupiće u 20. maja, na Trgu slobode u Novom Sadu gde će održati besplatan koncert!
Britanska zvezda će održati besplatan koncert za Novosađane na Trgu slobode, a očekuje nas pravi spektakl jer će Vanesu na koncertu pratiti orkestar od 15 ljudi.
Vanesa Me Vanakorn je rođena 1978. godine u Singapuru, majka joj je Kineskinja, a otac Tajlanđanin. Kada je imala četiri godine, preselila se sa porodicom u London, a zanimljivo je da je klavir počela da svira u trećoj, a violinu u petoj godini. Vanesa je svojevrsni muzički fenomen, već kao devojčica je postala zvezda u Engleskoj, do svoje trinaeste godine je objavila čak tri albuma klasične muzike, a prema podacima Ginisove knjige rekorda, sjajna violinistkinja je najmlađa osoba koja je snimila koncerte za violinu Betovena i Čajkovskog.
Uverena da klasična muzika pruža mnogo mogućnosti za eksperimentisanje, Vanesa je 1995. objavila fenomenalni album „The Violin Player“ na kojem je u novom aranžmanu, uz elemente pop muzike, odsvirala Bahovo delo „Toccata and Fogue in D Minor“ i obradila numeru „Classical Gas“ Mejsona Vilijamsa. Album je prodat u tiražu od osam miliona primeraka, Vanesa je postala zvezda, ali i jedan od rodonačelnika novog muzičkog stila nazvanog krosover, fuzije klasične i pop muzike. Sa narednim albumima „The Alternative Record from Vanessa Mae“ i „Classical album 1 i 2“ mlada violinistkinja je potvrdila svoj status zvezde, a sarađivala je sa Dženet Džekson i Princom, svirala je Bahova dela za englesku kraljevsku porodicu... Ipak, Vanesa je najpoznatija po sjajnim koncertima, nastupala je na brojnim rok festivalima, a još se prepričava njen koncert sa Majklom Džeksonom, posle kojeg je dobila nezapamćene ovacije publike. Takođe, magazini „People“ i FHM su Vanesu uvrstili na svoje liste najlepših žena na svetu, a prošle godine ona je zauzela prvo mesto na listi najbogatijih zvezda mlađih od trideset godina koju je sastavio „Sandej tajms“ - njeno bogatstvo se procenjuje na 46 miliona evra.

UZ RIZIK DA DOBIJEM KRITIKU DA PISEM NESTO STO NEMA VEZE SA TKD-OM, OSTAVLJAM VAM OVO PA POGLEDAJTE. NAMA IZ PROVINCIJE SU OVAKVE STVARI VISE NEGO ZANIMLJIVE, JER SE KOD NAS DOGADJA .... NISTA.
Pozdrav svima, a novosadjani bi mogli nekada da nam ostave u komentarima sta se dogadja po NS, izlozbe, koncerti, .. ako nam je Beograd daleko, NS nije sigurno. :)

ja neznam dali je iko slikao tamo iz bajse ili iz topole ili iz lipara?!trebas trenere pitati i oni nek pitaju decu.
ja sam samo slikara videla,koji je slikao nase.on je bio jedini koga smo interesovali??!!!heheh i on jadan je slikao samo zato sto je morao.sto puta me je pitao kad ce kraj....heheh

e ako smo vec pricali ili samo smo trebali pricati o web sajtovima.
dali znate da na sajtu TKD Bajsa,tamo gde je rec o ITF stoji ovo: www.tkd-itf.org kao sajt ITF-a,(ALI ovo je Trainova federacija i sajt,znaci nije nasa)

ali ako kliknem na znak ITF-a onda dodjem na sajt nase federacije(www.itftkd.org)Chang Ung

www.internationaltaekwon-dofederation.com(ovo je na sajtu SOKO kao sajt ITF-a)i isto sam dosla na sajt nase federacije ali opet nesto.....sad na sajtu SOKO:
All Europe Taekwon-do Federation:www.itfeurope.org <---ovo pise ali ovo je opet ta druga federacija Trainova...
i onosto nigde ne pise,ovo je pravi A.E.T.F sajt :http://www.aetf-tkd.com/
pa sad eto vama webmasteri gledajte nase....hehehe

Serbia & Montenegro

Taekwon-Do Union of Serbia & Montenegro I.T.F.
Official Contact: President Mr. Nenad Vrekic
Postal address: Nikola Tesla 13, 24300 Backa Topola, SERBIA
Tel: + 381 24 711 716
Fax: + 381 24 715 329
Email: itfsoko@hotmail.com
Website:

hehehehehehehe pa mislim sramota za soko na pravi sajt su jos i ovo stavili....a vi stavjate drugu federaciju.... jao sto ste vi nezahvalni... :)

dvarucnapadolio:
e ako smo vec pricali ili samo smo trebali pricati o web sajtovima.
dali znate da na sajtu TKD Bajsa,tamo gde je rec o ITF stoji ovo: www.tkd-itf.org kao sajt ITF-a,(ALI ovo je Trainova federacija i sajt,znaci nije nasa)

ali ako kliknem na znak ITF-a onda dodjem na sajt nase federacije(www.itftkd.org)Chang Ung

www.internationaltaekwon-dofederation.com(ovo je na sajtu SOKO kao sajt ITF-a)i isto sam dosla na sajt nase federacije ali opet nesto.....sad na sajtu SOKO:
All Europe Taekwon-do Federation:www.itfeurope.org <---ovo pise ali ovo je opet ta druga federacija Trainova...
i onosto nigde ne pise,ovo je pravi A.E.T.F sajt :http://www.aetf-tkd.com/
pa sad eto vama webmasteri gledajte nase....hehehe
Web master primio k znanju. A šta kaže "ja i samo ja"?

Back