leprosy

Poruke na profilima Najnovije aktivnosti Poruke O članu Blog

  • Pozdrav. Znam da ti treniras teakwondo i citao sam neke tvoje poruke. Kad si pocinjao sa nekih 18 godina koliko cu uskoro imati i ja i kako si napredovao. Pitao sam neke o ovim stvarima ali ignorisali moje poruke. Naime razmisljam se da upise fakultet bezbednosti a na njihovom forumu ima dosta informacija o krav magi i treninzima studenata fakulteta bezbednosti u krav magi.

    Uskoro punim 18 godina. Trenirao sam krace vreme karate i prisustvovao sam treningu realnog aikida koji mi se nije svideo. Razmisljam se da krenem na neku vestinu koja je prilicno realna na ulici ali nemoj me pogresno shvatiti ja se necu tuci niti sam se ikada tukao. Nego cisto zbog sebe da imam malo vise sigurnosti i da znam da posedujem odredjeno znanje u kriticnim situacijama.
    Razmisljao sam da treniram ili krav magu ili ruski sistem ali danas mi je drug rekao da borilacke vestine donose brojne povrede i da se cesto kasnije odrazava na zdravlje. Udarci po bubrezima,glavi i da cak moze posle odredjenog vremena od tih udaraca da se dobije rak? Da li je to tacno. Znam da su u svakom sportu prisutne povrede ali da li te povrede u krav magi i ruskom sistemu ugrozavaju zdravlje na krace i duze staze? Srdacan pozdrav.
  • Učitavanje...
  • Učitavanje...
  • Učitavanje...
  • Učitavanje...
Back
Top