leprosy
Aktivan član
- Poruka
- 1.899
dvarucnapadolio:navijaj za TKD Bajsa! Mi smo najbolji klub u Srbiji!!!
i nemam ja nikakve dusevne bolove!
Nije mislila bukvalno i shvati nekad nesto kao salu!
DARKDREAM:PA DA I SAM SVETI PETAR OVOLIKO BLEBECE PO FORUMU DOPI***O BI VISE. Devojke, mislim da je bilo dosta ovih za***ancija, pa vas lepo molim da skratite jezike, a vise se angazujete u samom sportu. Trac i ovakav nacin komunikacije ostavite za grad, posle treninga.
Pitam se samo gde je naprasno nestao TKD_Mare, da OBJASNI da ovo nije mesto za chat, nego za TKD.
Posto vidim da se ovde neki bave vise analizom tudjih postova nego necim pametnijim...Izvinjavam se uvredjenim clanovima na nasem "cetu".Ti postovi ce biti obrisani, da se niko ne bi ljutio i da nikome ne bi smetali.
Nema sta TKD_Mare da objasnjava.On i ja i samo ja imaju dovoljno posla da na treningu objasnjavaju kome sta nije jasno,da opominju i td. Ovo nije trebalo ovako da ispadne ali...Ovde sam ja glavni! Ja sam zapoceo temu, ja komuniciram sa administratorima!I niko ne moze da utice na mene, kao sto niko ne moze na TKD_Mare i ja i samo ja. U par tvojih zadnjih postova primetio sam da si na sve njih odgovorila krajnje drcno. Iako ti se ne svidja mogla si na normalan nacin da nekog ubedis u suprotno! Mogla bi da pokupis neku foru od TKD_Mare i ja i samo ja...
Nema potrebe da ikome pretis!darkdream:khm, khm, poznavajuci dvarucnapadolio mislim da ovakav komentar drugi put bolje da zadrzis za sebe.
iIskuliraj! Ne hvataj svaku kosku koju ti bace!TF_Tetkina_drugarica:i imaš još jedan problem. mene ne poznaješ.
onda bi i ti zadržao svoje komentare za sebe.
opusti se malo.