leprosy
Aktivan član
- Poruka
- 1.899
Ljudi dajte rezultate od vikenda...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
leprosy:Ljudi dajte rezultate od vikenda...
leprosy:http://www.taekwondo-web.com/ je meni super stranica.
I evo jedan veoma diskutabilan...Ne zna se koga podrzavaju(koji od ITF-a), prodaju WTF doboke...
Kao podrzavaju ITF i Kim-a a na levoj strani gde je znak ITF-a imaju neki svoj...a znaka ni od korova.
Ajd pregledajte ga i malo prodiskutujte jer me bas zanima...
leprosy:Evo ovako dragi taekwondo -isti.Treba mi, ako neko ima,delovi (ili celi) pojasa a da mu ne treba. Znate ono kad skracujete pojas pa vam ostane deo...ili imate neki ceo a da vam ne treba...Sve boje su u opticaju!
Jedno pitanje za nekog ko je strucan:
Ne secam se da sam povredi zglob na ruci ali on ipak boli! Boli na primer kad guram nesto,ali kad skupim u pesnicu i radim sklekove ne boli! Tako je vec nedeljama pa ne znam sta da radim...
Unapred hvala!
I evo jedan veoma diskutabilan...Ne zna se koga podrzavaju(koji od ITF-a), prodaju WTF doboke...
Kao podrzavaju ITF i Kim-a a na levoj strani gde je znak ITF-a imaju neki svoj...a znaka ni od korova.
Ajd pregledajte ga i malo prodiskutujte jer me bas zanima...
General_Red:Jeli vam iko rekao sta rade po Prnjavoru?!?!?! Strasno.. TKD_Mare, mogao bi mi poslati snimak da okacim na site, pa da vide ljudi sta se radi..!!!!
claude:Pozdrav svim tkd drugarima, i jel se odrzavaju treninzi od nedelje u ns-u?
darkdream:imam zuti i crveni pojas, ne secam se ko je trazio od vas, a mrzi me da citam sve, dacu maretu posle raspusta. pozdrav.
pogledala sam sajtove koje si naznacio ... i? meni su vise nego odlicni, na njima mozes naci sve sto te zanima.
SRETNI PRAZNICI SVIMA
claude:Pozdrav svim tkd drugarima, i jel se odrzavaju treninzi od nedelje u ns-u?
dvarucnapadolio:leprosy crni neces dobiti,to je 100%,bolje da kupis to.dacu ja zeleni,ali taj ti je sugavi...jedva lici na pojas...pa ti vidi dali ti valja ili ne.a zuti i crveni cu pokupiti od darkdream pa za vikend bice kod tebe.
General_Red:Ma strasno. Ostetise me.. povredili i pokrali... Ma videcete kada dobijem, ako ih dobijem, snimke od TKD_Mare-ta. Znaci sigurnu zlatnu su mi ukrali... No nema veze, sledeci put, ce biti bolje..
Web master primio k znanju. A šta kaže "ja i samo ja"?dvarucnapadolio:e ako smo vec pricali ili samo smo trebali pricati o web sajtovima.
dali znate da na sajtu TKD Bajsa,tamo gde je rec o ITF stoji ovo: www.tkd-itf.org kao sajt ITF-a,(ALI ovo je Trainova federacija i sajt,znaci nije nasa)
ali ako kliknem na znak ITF-a onda dodjem na sajt nase federacije(www.itftkd.org)Chang Ung
www.internationaltaekwon-dofederation.com(ovo je na sajtu SOKO kao sajt ITF-a)i isto sam dosla na sajt nase federacije ali opet nesto.....sad na sajtu SOKO:
All Europe Taekwon-do Federation:www.itfeurope.org <---ovo pise ali ovo je opet ta druga federacija Trainova...
i onosto nigde ne pise,ovo je pravi A.E.T.F sajt :http://www.aetf-tkd.com/
pa sad eto vama webmasteri gledajte nase....hehehe