ITF Taekwon-do

Društvo, hoćemo li na Fruškogorski maraton? Dugo sam se dvoumio da li da idem sa sambekjosipotvimiodolio na ultra ali mislim da ipak neću. Idem na onaj od 30 i koji km. Vidimo se onda ujutro na Popivici na startu?

Puno pozdrava svim instruktorima, bio jako dobar trening juče!

Ja se izvinjavam sto kasnim sa postom...obaveze! :D
Poslednji trening pred ovu pauzu je bio stvarno super!Pohvala za sve trenere, a posebno za gosta TKD_Mare-ta koji je drzao zadnjih 30-45 minuta treninga. Svaka cast! Bilo bi dobro da nam svaki trening bude takav!Stvarno smo prosli kroz sve od tehnika do kondicije.
TKD_Mare dodji nam opet!!! :D

sambekjosipotvimiodolio:
Danas pocinju treninzi u Ns-u
Danas je sreda!Hteo si da kazes Petrovaradinu?

leprosy:
Ja se izvinjavam sto kasnim sa postom...obaveze! :D
Poslednji trening pred ovu pauzu je bio stvarno super!Pohvala za sve trenere, a posebno za gosta TKD_Mare-ta koji je drzao zadnjih 30-45 minuta treninga. Svaka cast! Bilo bi dobro da nam svaki trening bude takav!Stvarno smo prosli kroz sve od tehnika do kondicije.
TKD_Mare dodji nam opet!!! :D

He he he takvi su nasi treneinzi svaki put... He he he i onda nam kazu dodjite u NS.... H ehe he

Borislav Vitkov – tel: 0898/637237
- email: taek_kionbg@abv.bg

evo za sve koji idu u Bugarsku pozz od mareta

The weighing of the player and the check of the necessary documents is going to happen on 11th May 2007 (Friday) between 16:00 and 19:30 on the 2nd floor of “Obshtinski detski kompleks in Botevgrad.

bugarska bez vas? tj. nas? ha, ha.....garant ce se zdravo-jako nasekirati.........
ne mora da bude bug. bez tebe......m o r e-npr......ma samo opusteno..........
a SHOW mozes da napravis bilo gde.............
toliko od mene( da ne napravim neki belaj),
pozdrav za sve drugare-i drugarice, naravno.

ITF_Tetka:
zar mora biti???????? baŠ čanj???
da niste emotivno vezani?
Pa ne idem u Canj da trazim zenu!Ko jos drzi pripreme u Budvi?

Bela_Andjelka:
trebalo bi napraviti neki pravi kamp, šatori ovo ono, uveče vatrica, marshmallow.. itd itd
i tu negde ubaciti treninge

Sto se mem tice...ja sam za! :D
Oduvek sam se pitao sta je to marshmallow?Nikad nisam kontao kako onaj Jafin marshmallow mogu peci na vatri!hehehhe :D

Andjelka dolazis sutra da nas gledas?

Back