DJ 5ak
Domaćin
- Poruka
- 4.629
Recimo ja se sećam kad sam se jednom da tako kažem takmičio sa Peđom Stojakovićem u šutiranju trojku, sećam se negde pre možda 10-12 godina (mislim da je on tad još uvek igrao u Dalasu ili se možda taze penzionisao, nisam siguran no nije ni mnogo bitno) tamo na Trgu je bila neka Reebok promocija čije je on bio zaštitno lice i sad tamo postavili neki teren, igrali smo neki basket 2 na 2 ili 3 na 3 ovo ono i posle kao ajd takmičenje u šutiranju trojki, isto kao na Ol Staru ono 5 pozicija po 5 lopti (nema šarene koja važi 2) ali samo nema sata već ono možeš da šutiraš tempom koji ti odgovara i ja se sećam baš sam se kao potrudio da ostavi utisak, lepo namestim ruku i ubacim ja mislim nekih 18 komada (s tim da su bar još jedno 2,3 onako se zavrtele i izašle iz cilindra) i ono kao ajd super, niko nije toliko ubacio, bilo još nekoliko likova šutirali posle mene ono možda 7,8 ubacili , znači niko ni blizu, jedan dečko mislim da je ubacio negde 12,13 možda , no nebitno, i na kraju dolazi Peđa , onako pridiže se kao ajd i on malo da se ispuca, a pritom onako bio u nekim farmerkama, nekim kao Air Max patikama i nekoj izgužvanoj majici na V izraz koja izgleda kao da je 10 dana spavao u njoj, pritom onako uze bez zagrevanja, bez skok šuta, bez ičega ja reko ma nema šanse da me stigne tako nezagrejan, polu-popsan, u farmerkama, još i oni neki likovi tamo kao eee brate imaš ga haha , kad ono on uzme i kad je krenuo da ih ređa (još kako ima onako malko čudan šut i ne baš najlepši za oko, kao onako više iza glave da ih baca) ono 24/25 , ja ono zinuo kao brateeee jel ovo moguće, tako u farmerkama, bez ikakvog zagrejavanja, bez skok-šuta, bez ičega onako sa zemlje ono pobacao ih je sve unutra kao u olimpijski bazen da ih je bacao, e sad mene nije šokiralo i impresioniralo to što ih je on ubacio 24 (jer zna i meni da se desi da kad uđem u ritam pa mi se lepo "raširi" obruč da ubacim ne znam 20-ak od 25 ili već koliko) nego ta neverovatna lakoća sa kojim je to uradio, onako čovek dođe iz čista mira i bez po muke i imalo truda pobaca ih sve ko u olimpijski bazen, onako u farmerkama, bez ikakvog zagrevanja, nameštanja, bez skok šuta i ičega, ono baš kao od šale i kao da je to najlakša moguća stvar na svetu, e to je ono stvar rutine i ponavljanja, znači samo vežba i vežba i to je to.