Cynic
Aktivan član
- Poruka
- 1.592
Ko može imati poverenja u esenes ss trupe.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ovi nasrudini izbosneKo može imati poverenja u esenes ss trupe.
nista niste iz istorije naucili, bojim se da vam se ne ponovi ova lekcija, caci, sta bi od gasenje snsekte i zamene sa pokretom:-UDRI POLICIJO SRPSKA! NEMA MAJDANA U SRBIJI!!!
A najbolja je bila za vreme Slobe?Ako ćemo iskreno bolja je sada nego u vreme Đinđića.
Bila je najbolja Milicija SFRJ.A najbolja je bila za vreme Slobe?
Кад их видим као да гледам усташе.Ko može imati poverenja u esenes ss trupe.
Projektuj, projektuj.odlicno, sedi, 100 dolara.
Ja kao neko ko jako simpatiše američku libertarijansku stranku (čiji je član nekada bio i Tramp), apsolutno podržavam legalizaciju posedovanja i nošenja oružja za šta se i ta stranka zalaže.Da se pitam, ja bi ukinuo policiju i svakom čoveku dao po jedan hekler da može da ga nosi svuda sa sobom (naravno, onom koji nema kriminalni dosije). Pa da vidim, da li će onda smeti kriminalci da zezaju običan svet. Žvakala bi im bulja i od one babe što prodaje krompir na pijaci.
Jes da bi smo se izrokali prve dve-tri godine, al bi smo se i pročistili od govanaa. Pa ko ostane živ, neka uživa.
Balkanski DetroitDa se pitam, ja bi ukinuo policiju i svakom čoveku dao po jedan hekler da može da ga nosi svuda sa sobom (naravno, onom koji nema kriminalni dosije). Pa da vidim, da li će onda smeti kriminalci da zezaju običan svet. Žvakala bi im bulja i od one babe što prodaje krompir na pijaci.
Jes da bi smo se izrokali prve dve-tri godine, al bi smo se i pročistili od govanaa. Pa ko ostane živ, neka uživa.
Банда предузима службене радње.
Tako nekako i muvaju devojke, nikada mi neće biti jasno kako policija uspeva da se razmnožavaБанда предузима службене радње.
Durpan priča sa N1 ?
opet si pio babin lek? mojne mario, stara barem dobija po receptu a ti uzimas na svoju ruku.Dakle imate li ili ne posle batinanja studenata, dece i građana na mirnim protestima?
Još kol'ko puta ćete da kačite ovaj snimak uz koji se evidentno samozadovoljate?kod serifa wayne-a to ovako prolazi
I?Da se pitam, ja bi ukinuo policiju i svakom čoveku dao po jedan hekler da može da ga nosi svuda sa sobom (naravno, onom koji nema kriminalni dosije). Pa da vidim, da li će onda smeti kriminalci da zezaju običan svet. Žvakala bi im bulja i od one babe što prodaje krompir na pijaci.
Šta "I"? Ne razumem pitanje?
Da ali na žalost naša policija je 7 meseci bila nemi posmatrač terora.kod serifa wayne-a to ovako prolazi