Ima li republika i dalje poverenje većine svojih građana

Dali biste srbiju zeleli da u buducnosti vidite kao

• Monarhiju

glasova: 7 38,9%
  • Republiku

glasova: 11 61,1%

• Ukupno glasova
    18
Ево шта је Британски краљ(ица) урадио( ла )

https://n1info.rs/magazin/lifestyle...ija-postala-najveci-narko-diler-svih-vremena/

Ти замишљаш и представљаш краља онаквога кога нема није било и неће бити

Монахисти користе криминал да владају онима које сматрају потрошнима

Jesi li ozbiljan? Ovo je kamilica naspram onoga što su Srbiji i Srbima uradili Tito, Sloba, Tadić, Vučić itd... Nikolić....

I predsednik je smenjiv pa ne mozemo da ga smenimo...
I to je razlog da uvodimo monarhiju hahaha to bi trebalo da nas motivise da unormalimo republiku a ne da se vracamo nazad u proslost i sta ako monarhizam ne bude dobqr mi cemo se vratiti u feudalizam pa ako ni to ne bude dobro obnovicemo robovlasnistvo hahahahaha
moracu na ignore da te stavim,
Neee nemoj molim te jako me zasmejavas uzasno si smesan sa svojim stavovima ako ne bacis na ignore tvoje zasmejavanje ce mi nedostajati

Re

Naprotiv. Da Srbija ima kralja ne bi bilo Vučića. Savremeni monarh nema neku ulogu u politici. Vi komunisti kralja zamišljate kao vašeg druga Titu.
A kako bi to nesposobni jugoslovenski princ da je kralj bez vlasti i bez ovlastenja sprecio da bude vucica sta narod izabere nekog vucica i onda kralj bez vlasti sa protokolarnim ovlastenjima kaze ne meni se taj vucic ne svidja i on sagne glavu i podnese ostavku hahaha mi da smo sada monarhista radikal na vlasti bi vaseg kralja proglasio za terosristu stranog placenika i domaceg izdajnika obrisao bi patos sa jugoslovenskim princem a ovaj ne bi imao ni pravo da mu odgovori preko tv . Jer urednika postavlja vucic!! I sam nemas predstavu kako bi nesposobni jug. Princ sprecio vucica da je krqlj bez vlast

Ево шта је Британски краљ(ица) урадио( ла )

https://n1info.rs/magazin/lifestyle...ija-postala-najveci-narko-diler-svih-vremena/

Ти замишљаш и представљаш краља онаквога кога нема није било и неће бити

Монахисти користе криминал да владају онима које сматрају потрошнима
Cuvena porodica sa genocidnim precima unistili su citave narpde cele kontinente zavili u crno

Prosvetio te je drug Tita u mladosti i za čitav život. Čekaj da se povampire i on i Yuga vaša, nikad prežaljena.
Dakle vratimo se na pitanje kako bi to kralj bez vlasti sa protokolarnim ovlastenjima sprecio da nam se ponovi neki vucic ? Sta kao jugoslovenski princ bi mu pricao na svom srpskom sve dok ovaj ne podnese ostavku i ne izvrsi samoubitstvo?
Vi verujete da bi mu jugoslovenski princ pricao srpski sve dok ovaj ne umre od smejanja ??? I tako spreci da nam se ponovi vucic

Poslednja izmena:
Prosvetio te je drug Tita u mladosti i za čitav život. Čekaj da se povampire i on i Yuga vaša, nikad prežaljena.
Dakle , posto kralj ne bi imao vlast , vlast bi i dalje imao onaj ko osvoji vecinu na izborima bas kao sto je to slucaj i danas , znaci raspisu se izbori u kraljevini srbiji narod kao i sada sto radi izglasa nekog vucica i dacica i on dobije vlast , sta bi tog vucica motivisalo da odgovornije vodi drzavu nego sada sto to radi sada kad nema kralja u zemlji sta je to sto bi vucica motivisalo da na drugaciji nacin vodi drzavu da ima kralja koji nema vlast nego ima protokolarnu ulogu .

I na kraju krajeva u cemu bi bila razlika da imamo jugoslovenskog princa kao kralja bez vlasti u odnosu na sadasnje stanje u kojem jugoslovenski princ takodje nema vlast ? Sta bi se to promenilo nabolje da je on kralj bez vlasti u odnosu na sada kad je on princ bez vlasti
Pa ako kralj predstavlja naciju simbolički, onda ne može predsednik kao političar da zloupotrebljava nacionalnu simboliku u svoju korist.

Pa ako kralj predstavlja naciju simbolički,
Simbolicki ! Ali stvarnu vlast bi imao premijer , on bi u svojim rukama imao stvarne poluge vlasti ne simbolicne nego stvarne i dalje bi mogao da manipulise jer bi bio u mogucnosti da nekom pinku izda nacionalnu frekvenciju ili je oduzeti medijima koji ga ne podrzavaju u manipulisanju . On koji ima stvarne poluge vlasti moze vrsiti snazan prtisak na inferiornog jugoslovenskog princa ispod stola ne javno moze gade fakto ucenjivati smanjivanjem ili povecavanjem kraljevske apanaze . Da ne spominjemo toplog zeca kroz kojeg bi ga provlacio u medijima koje on kontrolise a ne kralj bez vlasti . I na kraju krajeva kralja u srbiji pidrzava svega nekoliko procenata ljudi a premijera preko 50% iz svega jasno je da bi kralj koji ina svojoj strani ima simbole bio prisilhen da slusa vladu koja ima sve poluge vlasti ako ne slusa jasno je ko dan da bi ga naterali da abdicira "IZ ZDRAVSTVENIH RAZLOGA" Jer je jug princ covek u godinama

Back