Mstislav
Legenda
- Poruka
- 74.162
Imam poverenje kao u kozu da nece obrstiti zelenilo.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ili u zeca da nece unistiti kupusnjakImam poverenje kao u kozu da nece obrstiti zelenilo.
Ovo je lijekić al za mrzitelje srpske policije..Popij neki lekić strefiće te šlogić jbt![]()
od kad su poceli da mlate ove teroriste po ulicama, povratio sam poverenje u njih.Dakle imate li ili ne posle batinanja studenata, dece i građana na mirnim protestima? Posle otmica dece i pretnji preko televizija i tabloida kako će ljudi ostajati bez dece? Ima li kraja radikalskom čedomorstvu i zločinima? Paravojne formacije kidnapuju decu i odvode u mrak.
Pre par godina sam bio sa jednom ukrajinkom. Tamo niko nije zvao policiju zbog užasne korumpiranosti iste. Rešavaju sami oko za oko zub za zub. Ne ideš ni u bolnicu jer je ista situacija vreba dr smrt.
Jel i kod nas došlo takvo vreme da zaziremo od korumpiranih i nefunkcionalnih institucija.
Odeš u katastar traže mito, odeš u bolnicu mitke, policija mitke. Završiš u zatvoru gde te tuku i ubiju ako nemaš 2000€ da te prebace u "bolju" sobu.
I na sve to još plaćaš 20% pdv državi u kojoj su ugrožena osnovna prava na život.
Autorska tema.
Pogledajte prilog 1752554
IDITE NA KOSOVO!Pokretač teme napada na Srpku policiju i njegovi istomišljenici, ruku pod ruku sa islamističkom Al ždazirom.
a "gradjani Srbije" - komentari:
-Pa ako hoćete u EU onda i policija mora da se ponaša po njihovim standardima a to je pendrek u ruke i rasturaj blokadere,dako se to radi u demokratskoj Evropi!
-Процесуирати по закону Пицулине плаћенике.
-Al dzazira isto laže ko i n jedan izgleda da mi ništa nevidimo prave nas ludim
-Da,nasilje policije ??!! Pa,kako vas nije sram ??!!
-SRBIJO UDRI da ne bidesh druga Sirija .
-Preko tuku ubijaju od batina a ovde..
- Pa kako da budu privedeni, ne kontam, milom?! Pa zna se kako se privodi...
- JESTE SVEDOCILI NASILJE NAD POLICIJOM I ZENAMA
-PA VIDELI OD FRANCUSKE NEMAČKE HOLANDSKE AMERIČKE POLICIJE OVI SU JOŠ BLAGi
-Mars strani plaćenici živela i živeće Srbija čukam za vas
-Još je policija jako blaga jedva čekam da vidimo policiju kao u svim evropskim zemljama da štiti svoju državu od terorista.
-mora da se zna da postoji država i zakon
-KONACNOO!!! ZIVELAA POLICIJA!!!!
-UDRI POLICIJO SRPSKA! NEMA MAJDANA U SRBIJI!!!
A onaj ko se pobuni dobije suspenziju ili prevremenu penziju a znali su i da likvidiraju kao u slucaju inspektora Jovica.Prvostepeni kriminalci,a i ako ima neki posteniji,on mora da radi kako mu se kaze,a ne kako misli da treba.
Dakle imate li ili ne posle batinanja studenata, dece i građana na mirnim protestima? Posle otmica dece i pretnji preko televizija i tabloida kako će ljudi ostajati bez dece? Ima li kraja radikalskom čedomorstvu i zločinima? Paravojne formacije kidnapuju decu i odvode u mrak.
Pre par godina sam bio sa jednom ukrajinkom. Tamo niko nije zvao policiju zbog užasne korumpiranosti iste. Rešavaju sami oko za oko zub za zub. Ne ideš ni u bolnicu jer je ista situacija vreba dr smrt.
Jel i kod nas došlo takvo vreme da zaziremo od korumpiranih i nefunkcionalnih institucija.
Odeš u katastar traže mito, odeš u bolnicu mitke, policija mitke. Završiš u zatvoru gde te tuku i ubiju ako nemaš 2000€ da te prebace u "bolju" sobu.
I na sve to još plaćaš 20% pdv državi u kojoj su ugrožena osnovna prava na život.
Autorska tema.
Pogledajte prilog 1752554
Teroristi ti u gaćama, klovnuod kad su poceli da mlate ove teroriste po ulicama, povratio sam poverenje u njih.
odlicno, sedi, 100 dolara.Teroristi ti u gaćama, klovnu
aljek veleizdajnik zainat gura srbiju u eu, a u stvari poklanja litijum da bi ga eu podrzala kojoj je to strateski interes-Pa ako hoćete u EU onda i policija mora da se ponaša po njihovim standardima a to je pendrek u ruke i rasturaj blokadere,dako se to radi u demokratskoj Evropi!
ako se ne okrenu proriv zlocinackog sns-a i i veleizdajnika av-a, sami ce robijati kada rezim padne, prvi na listi za robiju je ivica koferce dacic kome je neko ukrao zvucni topNemam poverenje zato sto i dalje preblago reaguju