Imate li poverenje u srpsku policiju?

Imate li poverenja u srpsku policiju?

• Da

glasova: 7 16,3%
  • Ne

glasova: 36 83,7%

• Ukupno glasova
    43
Pokretač teme napada na Srpku policiju i njegovi istomišljenici, ruku pod ruku sa islamističkom Al ždazirom.

a "gradjani Srbije" - komentari:

-Pa ako hoćete u EU onda i policija mora da se ponaša po njihovim standardima a to je pendrek u ruke i rasturaj blokadere,dako se to radi u demokratskoj Evropi!
-Процесуирати по закону Пицулине плаћенике.
-Al dzazira isto laže ko i n jedan izgleda da mi ništa nevidimo prave nas ludim
-Da,nasilje policije ??!! Pa,kako vas nije sram ??!!
-SRBIJO UDRI da ne bidesh druga Sirija .
-Preko tuku ubijaju od batina a ovde..

- Pa kako da budu privedeni, ne kontam, milom?! Pa zna se kako se privodi...
- JESTE SVEDOCILI NASILJE NAD POLICIJOM I ZENAMA
-PA VIDELI OD FRANCUSKE NEMAČKE HOLANDSKE AMERIČKE POLICIJE OVI SU JOŠ BLAGi
-Mars strani plaćenici živela i živeće Srbija čukam za vas
-Još je policija jako blaga jedva čekam da vidimo policiju kao u svim evropskim zemljama da štiti svoju državu od terorista.
-mora da se zna da postoji država i zakon
-KONACNOO!!! ZIVELAA POLICIJA!!!!
-UDRI POLICIJO SRPSKA! NEMA MAJDANA U SRBIJI!!!

Dakle imate li ili ne posle batinanja studenata, dece i građana na mirnim protestima? Posle otmica dece i pretnji preko televizija i tabloida kako će ljudi ostajati bez dece? Ima li kraja radikalskom čedomorstvu i zločinima? Paravojne formacije kidnapuju decu i odvode u mrak.

Pre par godina sam bio sa jednom ukrajinkom. Tamo niko nije zvao policiju zbog užasne korumpiranosti iste. Rešavaju sami oko za oko zub za zub. Ne ideš ni u bolnicu jer je ista situacija vreba dr smrt.

Jel i kod nas došlo takvo vreme da zaziremo od korumpiranih i nefunkcionalnih institucija.

Odeš u katastar traže mito, odeš u bolnicu mitke, policija mitke. Završiš u zatvoru gde te tuku i ubiju ako nemaš 2000€ da te prebace u "bolju" sobu.

I na sve to još plaćaš 20% pdv državi u kojoj su ugrožena osnovna prava na život.
Autorska tema.

Pogledajte prilog 1752554
od kad su poceli da mlate ove teroriste po ulicama, povratio sam poverenje u njih.

Pokretač teme napada na Srpku policiju i njegovi istomišljenici, ruku pod ruku sa islamističkom Al ždazirom.

a "gradjani Srbije" - komentari:

-Pa ako hoćete u EU onda i policija mora da se ponaša po njihovim standardima a to je pendrek u ruke i rasturaj blokadere,dako se to radi u demokratskoj Evropi!
-Процесуирати по закону Пицулине плаћенике.
-Al dzazira isto laže ko i n jedan izgleda da mi ništa nevidimo prave nas ludim
-Da,nasilje policije ??!! Pa,kako vas nije sram ??!!
-SRBIJO UDRI da ne bidesh druga Sirija .
-Preko tuku ubijaju od batina a ovde..

- Pa kako da budu privedeni, ne kontam, milom?! Pa zna se kako se privodi...
- JESTE SVEDOCILI NASILJE NAD POLICIJOM I ZENAMA
-PA VIDELI OD FRANCUSKE NEMAČKE HOLANDSKE AMERIČKE POLICIJE OVI SU JOŠ BLAGi
-Mars strani plaćenici živela i živeće Srbija čukam za vas
-Još je policija jako blaga jedva čekam da vidimo policiju kao u svim evropskim zemljama da štiti svoju državu od terorista.
-mora da se zna da postoji država i zakon
-KONACNOO!!! ZIVELAA POLICIJA!!!!
-UDRI POLICIJO SRPSKA! NEMA MAJDANA U SRBIJI!!!
IDITE NA KOSOVO!

Ne i to traje od '94 i nikada im neću verovati. Policajac i civil po prirodi ne mogu imati prijateljski odnos, oni su lovci mi smo divljač.
Pala sam kod prijateljice i uništila koleno desne noge. Otišla u bolnicu Bežanijska kosa, tamo me previli i nisu smeli da punktiraju jer je pre mene bio čovek sa gangrenom i nisu imali dezificijent da operu krevet u sali. Prošla ponoć, nema prevoza, nemam para za taksi, sedim na stanici na klupi i čekam prvi bus u 4 ujutru. Nailaze panduri, zaustavim ih i zamolim da me prevezu do Fontane koja je najbliža kući. Jedan je hteo da me prebace, drugi odbije i odu. Ostave me samu u šumi, ćopavu, u bolovima. Od tada oni za mene ne postoje kao ljudi. Ni čašu vode im ne bih dala a od toga većeg greha nema.

Dakle imate li ili ne posle batinanja studenata, dece i građana na mirnim protestima? Posle otmica dece i pretnji preko televizija i tabloida kako će ljudi ostajati bez dece? Ima li kraja radikalskom čedomorstvu i zločinima? Paravojne formacije kidnapuju decu i odvode u mrak.

Pre par godina sam bio sa jednom ukrajinkom. Tamo niko nije zvao policiju zbog užasne korumpiranosti iste. Rešavaju sami oko za oko zub za zub. Ne ideš ni u bolnicu jer je ista situacija vreba dr smrt.

Jel i kod nas došlo takvo vreme da zaziremo od korumpiranih i nefunkcionalnih institucija.

Odeš u katastar traže mito, odeš u bolnicu mitke, policija mitke. Završiš u zatvoru gde te tuku i ubiju ako nemaš 2000€ da te prebace u "bolju" sobu.

I na sve to još plaćaš 20% pdv državi u kojoj su ugrožena osnovna prava na život.
Autorska tema.

Pogledajte prilog 1752554
1751827467342.png

Ova scena mi je strašna.

aljek veleizdajnik zainat gura srbiju u eu, a u stvari poklanja litijum da bi ga eu podrzala kojoj je to strateski interes

a pendreci imaju dve strane, cekaj da ih vi dobijete pa u zabelu

mozda vas europol zatrazi pa cete vi u eu da idete kada joj toliko naginjetekao brat vam zelenski koga ilegalno naoruzavate, imaju i oni zatvore za sns kriminalce koji su oprali milijarde po egzoticnim zemljama, a sada ih se odricu, npr. sinisa mali, kao pare su od prijatelja koji im skoluje decu

Poslednja izmena:

Back