Imate li poverenje u srpsku policiju?

Imate li poverenja u srpsku policiju?

• Da

glasova: 7 16,3%
  • Ne

glasova: 36 83,7%

• Ukupno glasova
    43
Da se pitam, ja bi ukinuo policiju i svakom čoveku dao po jedan hekler da može da ga nosi svuda sa sobom (naravno, onom koji nema kriminalni dosije). Pa da vidim, da li će onda smeti kriminalci da zezaju običan svet. Žvakala bi im bulja i od one babe što prodaje krompir na pijaci.
Jes da bi smo se izrokali prve dve-tri godine, al bi smo se i pročistili od govanaa. Pa ko ostane živ, neka uživa.

Da se pitam, ja bi ukinuo policiju i svakom čoveku dao po jedan hekler da može da ga nosi svuda sa sobom (naravno, onom koji nema kriminalni dosije). Pa da vidim, da li će onda smeti kriminalci da zezaju običan svet. Žvakala bi im bulja i od one babe što prodaje krompir na pijaci.
Jes da bi smo se izrokali prve dve-tri godine, al bi smo se i pročistili od govanaa. Pa ko ostane živ, neka uživa.
Ja kao neko ko jako simpatiše američku libertarijansku stranku (čiji je član nekada bio i Tramp), apsolutno podržavam legalizaciju posedovanja i nošenja oružja za šta se i ta stranka zalaže.
Kad u državi imaš samo jedan mali krug ljudi kojima je legalno dozvoljeno nošenje oružja i jedan malo veći krug ljudi kojima to nije legalno dozvoljeno, e, onda si stvorio elitu. Mi, građani koji žele da poštuju zakon, i koji smo, su u stalnoj opasnosti od strane ove 2 prethodno navedene grupacije, moramo se, između ostalog, boriti i za ovakvu vrstu slobode.

Balkanski Detroit

Dakle imate li ili ne posle batinanja studenata, dece i građana na mirnim protestima?
opet si pio babin lek? mojne mario, stara barem dobija po receptu a ti uzimas na svoju ruku.

koje prebijanje nikad nesposobnija policija. saka jada ih omalozava, sutira, pljuje gadja sa koje cime a oni stoje kao glineni golubovi.

sramota me je nase policije jer ne radi svoj posao

policija koja dozvoli ovakve perverzije nad sabom nije policija.

"protestanata" je bilo u manjem broju nego policije a vidi sta im uradise

20250224_112130_a-1024x577.jpg

I?

Никад нисам имао неког великог поверења у њих, али факат је то тежак посао, који мора неко да ради.

Међутим, данас су више од пола полиције криминалци.

Ту више ни минимуму поверења нема места.

Back