zato i nemam poverenja i nadam se da ce "proraditi" pa da ce osetiti ovi teroristi pendrek spasa koji toliko prizeljkujuDa ali na žalost naša policija je 7 meseci bila nemi posmatrač terora.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
zato i nemam poverenja i nadam se da ce "proraditi" pa da ce osetiti ovi teroristi pendrek spasa koji toliko prizeljkujuDa ali na žalost naša policija je 7 meseci bila nemi posmatrač terora.
a najlepse se smiruje sa vodenim smrkom, suzavcem i pedrekom spasaKao što sam rekao ja sam za smirivanje tenzije.
Tako se musolini i hitler nadali pred krajzato i nemam poverenja i nadam se da ce "proraditi" pa da ce osetiti ovi teroristi pendrek spasa koji toliko prizeljkuju
SNS nema nikakve veze sa Sektorom za vanredne situacije.Sta rade SNS-ovci, gase li, ili sede po kancelarijama?
Daleko bilo, normalno da ćemo pomoći komšijama, kakve to veze ima sa odlaskom na protesteU Srbiji za sada je izbilo 620 požara,u koliko možete pomozite komšijama.
U pravu si, to nisu kursađije. Nego kursadžijePolicija radi svoj posao,to nisu kursađije,to su ljudi koji su završili srednju policijsku školu i ljudi koji su završili visoke škole.
Daleko bilo, normalno da ćemo pomoći komšijama, kakve to veze ima sa odlaskom na proteste
U pravu si, to nisu kursađije. Nego kursadžije
I ne rade svoj posao nego ispunjavaju protivzakonite naredbe svojih komandira koji sprovode protivzakonite radnje svojih šefova koji izvršavaju protivzakonite i protivustavne zadatke...pa, znaš već čije
Da su Policajci odbili bi. Rekli bi -Ne, ja neću da hapsim mirne protestante, neću da bijem sugrađane koji se bore protiv zla, neću da okrećem glavu na prave kriminalce, neću da se maskiram jer ti građani nisu mafijaši, neću uopšte da radim za ineres vlasti koja pljačka i ubija, a protiv svojih sugrađana, svoje dece i sebe na kraju krajeva.
Rekli bi - sramota je primiti tako zarađenu platu.
SNS ima veze i sa odabirom cistacica u lokalnom vrticu.SNS nema nikakve veze sa Sektorom za vanredne situacije.
Samo se smej. Policajci (i sns-ovi uopšte) se druže samo međusobno, i u toj izolaciji, potpunoj odvojenosti od realnaost se razumeju i podržavaju u svojim pogrešnim izborima.
A ti misliš da će doći nova policija.Samo se smej. Policajci (i sns-ovi uopšte) se druže samo međusobno, i u toj izolaciji, potpunoj odvojenosti od realnaost se razumeju i podržavaju u svojim pogrešnim izborima.
Kad sns sekta bude obezglavljena ići će pognute glave od sramote. Lupiće ih istina pa će se vaditi "mi sMo sAmO RaDiLi sVoJ PoSo". Ali neće biti oprosta. Čekaće ih pranje sudova u motelu i branje trešanja kad sledeće godina budu dobro rodile. Umesto vozikanja službenog auta i izigravanja čuvara zakona
Odrasti, balavcu nedozreli.a da, inflacija...........dobro, 120 dolara.
kod serifa wayne-a to ovako prolazi
Kako nema? Pa oni su sami po sebi vanredna situacija.SNS nema nikakve veze sa Sektorom za vanredne situacije.
Nema nikakve veze, da bi postao profi vatrogasac ne važi nikakva stranka.Kako nema? Pa oni su sami po sebi vanredna situacija.
sram te bilo, tako da govoris starijem coveku...........mogu deda da ti budem.Odrasti, balavcu nedozreli.
Da ponovim, pošto, izgleda, nisam bio shvaćenNema nikakve veze, da bi postao profi vatrogasac ne važi nikakva stranka.
Sram tebe treba da bude što se kao matora drtina ponašaš kao nevaspitani srednjoškolac.sram te bilo, tako da govoris starijem coveku...........mogu deda da ti budem.
u biu svakako ne. ta udbaska titoisticka anti srpska tvorevina mora biti rasturena i sastavljena od pocetka na zdravim temeljimaDakle imate li ili ne posle batinanja studenata, dece i građana na mirnim protestima? Posle otmica dece i pretnji preko televizija i tabloida kako će ljudi ostajati bez dece? Ima li kraja radikalskom čedomorstvu i zločinima? Paravojne formacije kidnapuju decu i odvode u mrak.
Pre par godina sam bio sa jednom ukrajinkom. Tamo niko nije zvao policiju zbog užasne korumpiranosti iste. Rešavaju sami oko za oko zub za zub. Ne ideš ni u bolnicu jer je ista situacija vreba dr smrt.
Jel i kod nas došlo takvo vreme da zaziremo od korumpiranih i nefunkcionalnih institucija.
Odeš u katastar traže mito, odeš u bolnicu mitke, policija mitke. Završiš u zatvoru gde te tuku i ubiju ako nemaš 2000€ da te prebace u "bolju" sobu.
I na sve to još plaćaš 20% pdv državi u kojoj su ugrožena osnovna prava na život.
Autorska tema.
Pogledajte prilog 1752554
pa zato sto vise nije ona narodnaNemam ni u vojsku
tacnoa nekmoli u ove udbaške polićake