Imate li poverenje u srpsku policiju?

Imate li poverenja u srpsku policiju?

• Da

glasova: 7 16,3%
  • Ne

glasova: 36 83,7%

• Ukupno glasova
    43
U Srbiji za sada je izbilo 620 požara,u koliko možete pomozite komšijama.
Daleko bilo, normalno da ćemo pomoći komšijama, kakve to veze ima sa odlaskom na proteste
Policija radi svoj posao,to nisu kursađije,to su ljudi koji su završili srednju policijsku školu i ljudi koji su završili visoke škole.
U pravu si, to nisu kursađije. Nego kursadžije

I ne rade svoj posao nego ispunjavaju protivzakonite naredbe svojih komandira koji sprovode protivzakonite radnje svojih šefova koji izvršavaju protivzakonite i protivustavne zadatke...pa, znaš već čije

Da su Policajci odbili bi. Rekli bi -Ne, ja neću da hapsim mirne protestante, neću da bijem sugrađane koji se bore protiv zla, neću da okrećem glavu na prave kriminalce, neću da se maskiram jer ti građani nisu mafijaši, neću uopšte da radim za ineres vlasti koja pljačka i ubija, a protiv svojih sugrađana, svoje dece i sebe na kraju krajeva.
Rekli bi - sramota je primiti tako zarađenu platu.

Daleko bilo, normalno da ćemo pomoći komšijama, kakve to veze ima sa odlaskom na proteste

U pravu si, to nisu kursađije. Nego kursadžije

I ne rade svoj posao nego ispunjavaju protivzakonite naredbe svojih komandira koji sprovode protivzakonite radnje svojih šefova koji izvršavaju protivzakonite i protivustavne zadatke...pa, znaš već čije

Da su Policajci odbili bi. Rekli bi -Ne, ja neću da hapsim mirne protestante, neću da bijem sugrađane koji se bore protiv zla, neću da okrećem glavu na prave kriminalce, neću da se maskiram jer ti građani nisu mafijaši, neću uopšte da radim za ineres vlasti koja pljačka i ubija, a protiv svojih sugrađana, svoje dece i sebe na kraju krajeva.
Rekli bi - sramota je primiti tako zarađenu platu.
🤣

Samo se smej. Policajci (i sns-ovi uopšte) se druže samo međusobno, i u toj izolaciji, potpunoj odvojenosti od realnaost se razumeju i podržavaju u svojim pogrešnim izborima.

Kad sns sekta bude obezglavljena ići će pognute glave od sramote. Lupiće ih istina pa će se vaditi "mi sMo sAmO RaDiLi sVoJ PoSo". Ali neće biti oprosta. Čekaće ih pranje sudova u motelu i branje trešanja kad sledeće godina budu dobro rodile. Umesto vozikanja službenog auta i izigravanja čuvara zakona

Samo se smej. Policajci (i sns-ovi uopšte) se druže samo međusobno, i u toj izolaciji, potpunoj odvojenosti od realnaost se razumeju i podržavaju u svojim pogrešnim izborima.

Kad sns sekta bude obezglavljena ići će pognute glave od sramote. Lupiće ih istina pa će se vaditi "mi sMo sAmO RaDiLi sVoJ PoSo". Ali neće biti oprosta. Čekaće ih pranje sudova u motelu i branje trešanja kad sledeće godina budu dobro rodile. Umesto vozikanja službenog auta i izigravanja čuvara zakona
A ti misliš da će doći nova policija.

kod serifa wayne-a to ovako prolazi

Gospodin šerif je iz Brevard County. A znaš šta vlada tamo? Nacizam, ono, najcrnji. To ti je predgrađe Orlando-a , dakle Disney Co., opet najcrnji nacizam, kombinovan sa pedofiliju.
Pazi, meni se sviđa šta Tramp radi, pravi ludilo po svet i to, naročito ono kad mu dođe neko nepozvan na žuraju. Nema tu, ovo-ono, zna se, padobranci - raus. I razumem ja zašto je tamo taki nacizam, ono, aligatori, pitoni, velika vlaga i velika temperatura, koks i qurawelle, kubanske bande... ma svašta, ne mož drugačije red da održavaš neg da budeš naci đubre

Dakle imate li ili ne posle batinanja studenata, dece i građana na mirnim protestima? Posle otmica dece i pretnji preko televizija i tabloida kako će ljudi ostajati bez dece? Ima li kraja radikalskom čedomorstvu i zločinima? Paravojne formacije kidnapuju decu i odvode u mrak.

Pre par godina sam bio sa jednom ukrajinkom. Tamo niko nije zvao policiju zbog užasne korumpiranosti iste. Rešavaju sami oko za oko zub za zub. Ne ideš ni u bolnicu jer je ista situacija vreba dr smrt.

Jel i kod nas došlo takvo vreme da zaziremo od korumpiranih i nefunkcionalnih institucija.

Odeš u katastar traže mito, odeš u bolnicu mitke, policija mitke. Završiš u zatvoru gde te tuku i ubiju ako nemaš 2000€ da te prebace u "bolju" sobu.

I na sve to još plaćaš 20% pdv državi u kojoj su ugrožena osnovna prava na život.
Autorska tema.

Pogledajte prilog 1752554
u biu svakako ne. ta udbaska titoisticka anti srpska tvorevina mora biti rasturena i sastavljena od pocetka na zdravim temeljima

sto se ostatka policije tice, u vrh i one koji im komanduju narvano da nemam, jer su to slugeranje rezima

nedavno videsmo da oko ove situacije i barikada za stolom se nalaze direktor policije njegovo pomocnik i jos neki general policije sa vucicev i dacicem u sredini

dakle nemaju poverenje nikakvo ...

Nemam ni u vojsku
pa zato sto vise nije ona narodna

sad je placenicka

nema vise vonika na redovnom sluzenju vojnog roka a to nije slucajnost. upravo zato su je irasformirali jer je uvjek bila institucija koja bi prevagnula na stranu naroda sto je bilo i logicno...

sada su tamo samo oni koj izavrse tu akademiju i slusaju staresine koje rezim psotavlja po svom izboru...

onaj nizi kadar u toj vojsci je takodje placenicki jer su to ugovorci ....

tako da tu narodnog skoro i da nema vise vec je maltene ustrojena kao i policija, da se zna ko njome komanduje

a kada bi tu bilo vojnika na redovnom dolsuzenju vojnog roka to bi bila druga prica...

narvano cast izuzetcima oficirima, al itakvi su uglavnom skamknuti iz sluzbe prevremeno penzionisani , odstranjeni ili u zapecku...
a nekmoli u ove udbaške polićake
tacno

Back