Iceman i Maverik
Buduća legenda
- Poruka
 - 47.255

Kao što sam rekao ja sam za smirivanje tenzije.

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
A oni što sede u skupštini...to nisu teroristi?Mislim da se građanima vraća poverenje u policiju jer je policija počela da radi svoj posao iako još uvek nedovoljno.Ako policija samo posmatra a ne hapsi huligane i teroriste postavlja se pitanje svrhe postojanja policije.
Policija nije naša. Ona je na njihovoj strani.Da ali na žalost naša policija je 7 meseci bila nemi posmatrač terora.
Za mene su teroristi oni koji koriste silu da bi ostvarili svoje političke ciljeve.Konkretno to su oni koji onemogućavaju stanovnicima Beograda uključujući i moju malenkost da se koriste pravom na slobodno kretanje po saobraćajnicima i drugim javnim površinama.A oni što sede u skupštini...to nisu teroristi?
Na potpuno smo suprotnim stranama.Ja sam pristalica reda i mira i ideje da se politički subjketi u borbi za vlast koriste parlamentarnim sredstvima političke borbe.Vi ste Vladimira pristalica korišćenja sile u borbi za vlast.Policija nije naša. Ona je na njihovoj strani.
Za mene su moji roditelji teroristi. Svaki dan, iz susedne sobe, kad ga čujem kako im se obraća, za mene je silovanje uma.Za mene su teroristi oni koji koriste silu da bi ostvarili svoje političke ciljeve.Konkretno to su oni koji onemogućavaju stanovnicima Beograda uključujući i moju malenkost da se koriste pravom na slobodno kretanje po saobraćajnicima i drugim javnim površinama.
Ne vidim kakve veze s tim imaju oni koji sede u skupštini.Njihova krivica ako postoji jeste u tome što ne čine ništa da se teror suzbije.
U kom parlamentarnom svetu ti živiš? Mora da si pao s Marsa.Na potpuno smo suprotnim stranama.Ja sam pristalica reda i mira i ideje da se politički subjketi u borbi za vlast koriste parlamentarnim sredstvima političke borbe.Vi ste Vladimira pristalica korišćenja sile u borbi za vlast.
UŽAS.Za mene su moji roditelji teroristi. Svaki dan, iz susedne sobe, kad ga čujem kako im se obraća, za mene je silovanje uma.
Počeo sam da ih mrzim zbog toga. Želim im da pocrkaju, jer ga vole. Svako ko voli tog dželata, ne treba da živi.
Sve si rekao o sebi.Za mene su moji roditelji teroristi. Svaki dan, iz susedne sobe, kad ga čujem kako im se obraća, za mene je silovanje uma.
Počeo sam da ih mrzim zbog toga. Želim im da pocrkaju, jer ga vole. Svako ko voli tog dželata, ne treba da živi.
Pa rekao sam i ko te šiša. Zašto ja tebi moram da polažem račune? Pa ja sam i roditelje oterao u ****** materinu zbog njega, a što ne bi druge. Ko vas yebe, crknite za njim. Ti možda i imaš neku korist, možda si se zaposlio preko stranke, a ona moja dva slepca nema za šta pas da ujede.Sve si rekao o sebi.
Ne vladaš ti ni elementarnom terminologijom političke kulture siroti Vladimire.Verovatno i sa svojih 40-tak godina još uvek živiš na grbači roditelja.U kom parlamentarnom svetu ti živiš? Mora da si pao s Marsa.
Moji roditelji ukupno nemaju penziju koliko ja imam platu. Oni zajedno imaju 80, a ja 140 hiljada. Mene moja grbača još dobro služi.Ne vladaš ti ni elementarnom terminologijom političke kulture siroti Vladimire.Verovatno i sa svojih 40-tak godina još uvek živiš na grbači roditelja.
Au, al su načitani, pa nema. Najveći glupaci i džulovi tamo rade.Policija radi svoj posao,to nisu kursađije,to su ljudi koji su završili srednju policijsku školu i ljudi koji su završili visoke škole.
Ali si verovatno još uvek u njihovom stanu.Moji roditelji ukupno nemaju penziju koliko ja imam platu. Oni zajedno imaju 80, a ja 140 hiljada. Mene moja grbača još dobro služi.
Stan je moj. Meni ga baba-tetka propisala. Cvrc!Ali si verovatno još uvek u njihovom stanu.
ahaStan je moj. Meni ga baba-tetka propisala. Cvrc!
Moji roditelji su toliko bili glupi, da u ono vreme, kada su svi dolazili do nekih stanova, nisu uradili ništa. Da nisam smarao babinu rođenu sestru, ni ovu prčevinu od stana ne bi imali. I to bi otišlo nekom drugom.
a da, inflacija...........dobro, 120 dolara.Projektuj, projektuj.
Sve ćete da uradite samo da zaustavite protesteU Srbiji za sada je izbilo 620 požara,u koliko možete pomozite komšijama.

Neće niko.Sve ćete da uradite samo da zaustavite proteste![]()
Sta rade SNS-ovci, gase li, ili sede po kancelarijama?U Srbiji za sada je izbilo 620 požara,u koliko možete pomozite komšijama.