Imate li poverenje u srpsku policiju?

Imate li poverenja u srpsku policiju?

• Da

glasova: 7 16,3%
  • Ne

glasova: 36 83,7%

• Ukupno glasova
    43
A oni što sede u skupštini...to nisu teroristi?
Za mene su teroristi oni koji koriste silu da bi ostvarili svoje političke ciljeve.Konkretno to su oni koji onemogućavaju stanovnicima Beograda uključujući i moju malenkost da se koriste pravom na slobodno kretanje po saobraćajnicima i drugim javnim površinama.
Ne vidim kakve veze s tim imaju oni koji sede u skupštini.Njihova krivica ako postoji jeste u tome što ne čine ništa da se teror suzbije.

Za mene su teroristi oni koji koriste silu da bi ostvarili svoje političke ciljeve.Konkretno to su oni koji onemogućavaju stanovnicima Beograda uključujući i moju malenkost da se koriste pravom na slobodno kretanje po saobraćajnicima i drugim javnim površinama.
Ne vidim kakve veze s tim imaju oni koji sede u skupštini.Njihova krivica ako postoji jeste u tome što ne čine ništa da se teror suzbije.
Za mene su moji roditelji teroristi. Svaki dan, iz susedne sobe, kad ga čujem kako im se obraća, za mene je silovanje uma.
Počeo sam da ih mrzim zbog toga. Želim im da pocrkaju, jer ga vole. Svako ko voli tog dželata, ne treba da živi.

Back