- Poruka
- 7.476
Batice ajd fino priznaj lupio sam za plagiranje i idemo dalje. Nemoj te robivekovske fore pomjeranja stativa.
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: Za ovu funkciju potrebno je da sajtu pristupite pomoću ugrađenog pregledača "Safari".
nazivas lazovom pravoslavnog svestenika, a onamo hvalis rimokatolickoe licemere lazne proroke kojima je bog luciferBatice ajd fino priznaj lupio sam za plagiranje i idemo dalje. Nemoj te robivekovske fore pomjeranja stativa.
ovo pise, The V. Rev. Dr. Stephen De Young is Pastor of Archangel Gabriel Orthodox Church in Lafayette, Louisiana. He holds a PhD in Biblical Studies from Amridge University: NJEGA CITIRAH, a ti branis rimokatolke, a napadas nas pravoslavne, jer si JUDA, zato i drizs onog epifanija i ipolita i sve njihove gadove
https://blogs.ancientfaith.com/whol...-revelation-canonical-in-the-orthodox-church/
St. Jerome heavily edited Victorinus’ commentary, removing any whiff of chiliasm, and reissued it under his own name. Importantly, this took place during the period when the Latin liturgical tradition was coalescing, allowing the book of Revelation to enter fully into Western liturgical life.
but Lucifer instead of going to Alexandria where a Council was to be held under the presidency of AthanasiusBatice ajd fino priznaj lupio sam za plagiranje i idemo dalje. Nemoj te robivekovske fore pomjeranja stativa.
ovo pise, The V. Rev. Dr. Stephen De Young is Pastor of Archangel Gabriel Orthodox Church in Lafayette, Louisiana. He holds a PhD in Biblical Studies from Amridge University: NJEGA CITIRAH, a ti branis rimokatolke, a napadas nas pravoslavne, jer si JUDA, zato i drizs onog epifanija i ipolita i sve njihove gadove
St. Jerome heavily edited Victorinus’ commentary, removing any whiff of chiliasm, and reissued it under his own name. Importantly, this took place during the period when the Latin liturgical tradition was coalescing, allowing the book of Revelation to enter fully into Western liturgical life.
Prosto je neverovatno koliko jadno i ujedno komicno deluje ovo kad dolazi iz usta jednog dokazanog prevaranta i lazova ...![]()
nije ti on batica diplomac...čovek je dvaput stariji od tebe...malo poštovanja ne bi bilo naodmet...
crkvu cine popovi a kad popovi nesto zgrese onda se kaze * i oni su samo ljudi , isto grese*Kako možeš vjerovati Bogu a ne Njegovoj Crkvi?
Netačno... Pravoslavna crkva nije ni postojala kada je sastavljeno Sveto pismo.Историјска чињеница је да је Православна Црква саставила Свето Писмо.
ma jel vidis da se pozivaju na atanasija koga je zastitio lucifer?crkvu cine popovi a kad popovi nesto zgrese onda se kaze * i oni su samo ljudi , isto grese*
ajd odlucite se kako i sta , ne od slucaja do slucaja
to znaci da je Rim vec slavio Lucifera [popularno ime kod njih, kao Hriste kod Grka]]. a tek kasnije je Smrad Kesarijski pokusao i nas da ubedi da se i Hristos moze nazivati Luciferom, da u tome nema nicega cudnog... jes mi smo ludi kao oni! nece da moze, satanisti rimski, luciferijanci, antihrist koji je napisao lazno otkrivenje je ubijen duhom usta Gospodnjih, a kada dodje zatrce ga komplet da se vise ne pominje ni on ni njegova Apokalipsa.The emperor granted a Council, which met at Milan in a.d. 354. Lucifer distinguished himself by resisting a proposition to condemn Athanasius
Crkvi se ne veruje Maki nego se postaje njen clan pa tako svi zajedno verujemo Bogu i sluzimo Mu onako kako On to zaista trazi !!!Maki!:
Kako možeš vjerovati Bogu a ne Njegovoj Crkvi?
Pogledajte prilog 1419371
Историјска чињеница је да је Православна Црква саставила Свето Писмо. Њени Оци су провјеравали списе и процјењивали који су аутентични а који нису. Они су ово наравно чинили под утицајем Духа Светог који је радио само кроз Православну Цркву а не кроз било које друге хришћанске вјерске заједнице. Први који је навео канон НЗ који имамо данас је био св. Атанасије Александријски у својој Васкрcној посланици 363. године. Oко неких других књига су се водили спорови који су трајали вијековима. Протестанти о овоме немају појма. Они као да вјерују да је Св. Писмо пало са неба у овој форми. Нема никаквог разматрања настанка ове свете књиге. То је потпуно неодржива неисторијска позиција. Одбацити Православну Цркву а прихватати Св. Писмо значи ићи против било каквог разума, било какве логике, било каквог смисла. Без Православне Цркве не би било Светог Писма. Свето Писмо је једнако православни производ као и било која икона у храмовима. Како се одбацује произвођач а не и производ?
Посљедице овог приступа видимо на примјерима тзв. сола скриптура група. То су мртве групе, стерилна вјера, нема ту никакве духовности, никаквог дубљег смисла. Нема чуда, нема Божијег присуства, само бескрајно наклапање. Нема доказа хришћанске вјере. Нема мученика, нема исповједника, нема свјетилника истине. Мртво, пропало, осуђено на пропаст. То се дешава свим "хришћанима" који напусте окриље Мајке Цркве. Православна Црква је Истина, и више од Истине. Она је Свеистина јер је у њој Богочовјек Исус Христос. Свето Писмо, са свом својом ванвременском вриједношћу, је произашло из ове Свеистине. Из Свеистине Исуса Христа и Његове Цркве.
tako jeNetačno... Pravoslavna crkva nije ni postojala kada je sastavljeno Sveto pismo.
sta ce takav jeCrkvi se ne veruje Maki nego se postaje njen clan pa tako svi zajedno verujemo Bogu i sluzimo Mu onako kako On to zaista trazi !!!
Ponavljam - ne veruje se crkvi vec Bogu i to je tvoj kljucni problem ,pomesao si loncici pa nazalost tako hulis na Boga.
nijema verovatno je spc sastavio sveto pismo
kad lupa on mogu i ja
ma kom bogu vi verujete ako je rasel bio opcinjen piramidom u gizi, preko nje laznoprorokovao?sta ce takav je
nek veruje on crkvi a mi Bogu
ne znam nisam ja u tvom fazonu pa da verujem u ljudema kom bogu vi verujete
nemoj se izjednacavati sa njimkad lupa on mogu i ja
Znamo da nije.Ja mislim da mi ne možemo znati da li je zaista troičan ili je to tako predstavljeno nama koji to ne možemo bolje razumeti, zbog svih naših ograničenja. To je čista metafizika.
putuj onda na orion kod tvog boga, u kosmicku najkrajnju tamu:ne znam nisam ja u tvom fazonu pa da verujem u ljude
verujem u Boga
a Bog je jedan jedini JHVH Jehova Bog
Jesi li provjerio što si stavljao ili si samo stavio da staviš? Ipak je ovo drugo. Počeo si porediti pravoslavne svetitelje sa Elenom u plagiranju pa onda kad sam devastirao taj tvoj argument onda si okrenuo na drugu priču. Dakle batice kad ćemo vidjeti izvinjenje za tvoju neosnovanu optužbu upućenu svetiteljima? To što je nešto napisao pravoslavni sveštenik ne znači da je to nešto automatski tačno već se mora provjeriti.nazivas lazovom pravoslavnog svestenika, a onamo hvalis rimokatolickoe licemere lazne proroke kojima je bog lucifer
jeronim je bio erudita, prevodilac, ali i teska varalica, kao i svi njihovi zapadni "oci", nije smeo irineja da kritikuje, pa kao onda ovog needukovanog mucenika viktorina
nisam ja lupio, vec citirao:
Da batice pozivam se i pozivaću se na sv. Atanasija. Izvoli odgovoriti na pitanje na koje ovi "sola scripturaši" nemaju odgovor. Zašto vjeruješ u Sv. Pismo ako napadaš ljude koji su ga sastavljali?ma jel vidis da se pozivaju na atanasija koga je zastitio lucifer?
Batice ne kažem ja da smo bili jedno. Kaže Pravoslavna Crkva. Ako su branici pravoslavlja protiv latinske jeresi poput sv. Marka Efeskog priznavali latinske Oce poput Avgustina, Jeronima, Amvrozija i Grigorija Dvojeslova kao svetitelje i učitelje ko si ti da mantraš kako oni to nisu. Misliš da znaš bolje od sv. Marka?dobar je maki, samo me cudi da vise veruje rimokatolicima nego pravoslavnima, po njemu smo tada bili jedno, ... naivan, mlad, zelen, sta ces mu, izvarala ga rimska bludnica?
Za razliku od tebe vrlog poštenjačine koji se šizofreno čas poziva na pravoslavnu liturgiku a čas pljuje svetitelje i govori kako je Crkvi podmetnuta lažna knjiga u Pismu.ej, ali da brani rimokatolicke lazne proroke, a napada za isto vajtovku? jes maki je licemeran bas, a ja se ponavljam bezveze
Molim te pojasni koja je postojala. Ali dokaži tu svoju tvrdnju.Netačno... Pravoslavna crkva nije ni postojala kada je sastavljeno Sveto pismo.
stavio sam doktora teologije, pravoslavnog svestenika, sta je problem?Jesi li provjerio što si stavljao ili si samo stavio da staviš? Ipak je ovo drugo. Počeo si porediti pravoslavne svetitelje sa Elenom
Hipolit je također prvi pao u zabludu postavivši određen datum za Kristov drugi dolazak. Po njegovom
računu Krist bi trebao da dođe 500. godin
evo su tvoji svetitelji, lukavi latini:Da batice pozivam se i pozivaću se na sv. Atanasija.
Ja ih poturam? Jesi siguran da to radim baš ja?stavio sam doktora teologije, pravoslavnog svestenika, sta je problem?
ti si problem koji rimske, lionske, sardinijske nazovi oce poturas za pravoslavne.
Samo za Makija je li?i na zapadu to znaju, samo je ipolit rimski za makija pravoslavni svetitelj:
Ime Lucifer ima više značenja kako sam ti obiasnio.evo su tvoji svetitelji, lukavi latini:
pazi, lucifer je njima bio uzor, oni to i ne kriju, a ovaj lucifer je cak bio zastitnik atanasija, i vatreni neprijatelj arijanizma https://en.wikipedia.org/wiki/Lucifer_of_Cagliari
kako je ime lucifer postalo tako popularno kod njih upravo kada im je lazno otkrivenje uslo u liturgiju?
zasto si se bunio kada sam navodio da su preko kesarijskog i nama hteli da podvale da Hrista nazivamo Luciferom, u nasem prevodu Luconosom?
MOžda zato jer je to latinski izraz? Ne spori se proročanstvo o đavolu iz Isaije.zasto kidaju sve veze lucifera sa djavolom? zasto se brise iz biblija termin lucifer da sne dovede u vezu sa djavolom?
upravo zato da se hriscani preobrate u luciferijance kao sto su rimoklatpolici
https://en.wikipedia.org/wiki/Lucifer#:~:text=According to the King James,already in the Wycliffe Bible.
However, the translation of הֵילֵל as "Lucifer" has been abandoned in modern English translations of Isaiah 14:12. Present-day translations render הֵילֵל as "morning star" (New International Version, New Century Version, New American Standard Bible, Good News Translation, Holman Christian Standard Bible, Contemporary English Version, Common English Bible, Complete Jewish Bible), "daystar" (New Jerusalem Bible, The Message), "Day Star" (New Revised Standard Version, English Standard Version), "shining one" (New Life Version, New World Translation, JPS Tanakh), or "shining star" (New Living Translation).
sveto pismo je biblija, tj. biblioteka gde ja biram sta cu da verujem i to debelo obrazlazem:Izvoli odgovoriti na pitanje na koje ovi "sola scripturaši" nemaju odgovor. Zašto vjeruješ u Sv. Pismo ako napadaš ljude koji su ga sastavljali?
prevara lukavih latina da se hriscanima podvali da postanu luciferijanci, sva znacenja koja se vezuju za djavola se brisu IZ BIBLIJA, ostace samo da je Hristos LUCIFERIme Lucifer ima više značenja kako sam ti obiasnio.
pa zasto se brise onda? nisam ga ja u startu vezao za djavola, nego oni, njihova latinska rec, pa zasto se sada brise?MOžda zato jer je to latinski izraz? Ne spori se proročanstvo o đavolu iz Isaije.