Hladan ili zagrejan?

• Začetnik teme Začetnik teme Paula
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Dobar si primer izabrala...
jeste dobar. jer se ne radi o nekome ko je paćenik niti ko želi da se uda, niti ko nema nikoga, niti kome treba potvrda i slično... već neko topao pored sebe, barem neko vreme. Neko pored koga će se osećati lepo i dobro. Barem neko vreme. To sigurno nije neko hladan i distanciran. I to nema veze sa tim u kakvoj je poziciji žena, već želi da se sa nekim voli. A ne da juri za nekim.

To je slučaj i kod slobodnih osoba, i kod zauzetih, kod svih. Verujem.

jeste dobar. jer se ne radi o nekome ko je paćenik niti ko želi da se uda, niti ko nema nikoga, niti kome treba potvrda i slično... već neko topao pored sebe, barem neko vreme. Neko pored koga će se osećati lepo i dobro. Barem neko vreme. To sigurno nije neko hladan i distanciran. I to nema veze sa tim u kakvoj je poziciji žena, već želi da se sa nekim voli. A ne da juri za nekim.

To je slučaj i kod slobodnih osoba, i kod zauzetih, kod svih. Verujem.
I dalje ne vidim kako to sto je kombinacija menja situaciju? I dalje je izabrala treceg jer su je prva dvojica ispalila.

već neko topao pored sebe, barem neko vreme. Neko pored koga će se osećati lepo i dobro. Barem neko vreme.

Za to bi trebao da je muž zadužen.

Ali vec si otkrila previse, tako da se ja odjavljujem.

Stize @Ната Ли da me zameni.

I to nema veze sa tim u kakvoj je poziciji žena, već želi da se sa nekim voli. A ne da juri za nekim.

Ja ne bih trazio kombinacije za to.

Takođe. Mene je privuklo neodlučnost/nezainteresovanost , ekspresija dopadanja i slučaj prve lopte.
Nema to veze sa tim koja je vrsta odnosa.

U svakom muško ženskom odnosu da li je veza, brak, kombinacija, svako želi da bude željen. Slični su mehanizmi. Pitanje je samo koliko se duboko ide u nečiju ličnost, jer za brak je potrebno da nam se neko sasvim dopadne kao ličnost, a za kombinaciju to nije baš toliko važno jer nećete ulaziti u pravne odnose i imati decu, pa je lakše. Ali želja da se bude željen, da bude lepo, da se voli je ista /slična.

Mataruška banja... nisam nikad bila. Ali mrka kapa :)

Ајде да занемарим пример удате која тражи нежност, љубав преко ограде..

Могу за себе да кажем да ме никада неће привући мушкарац који не покаже да му се допадам и не преузме иницијативу.
Може да ми буде симпатичан, да га смазрам згодним али ништа преко тога ако се ја њему не допадам.

Никада нисам патила нити јурила неког ко ме није желео.
Било је пар случајева где су глумили хладноћу, незаинтересованост а ипак били у близини и ја сам их сврстала у незаинересоване. Тако се завршило.

Да се разумемо, ја увек пишем о реалном животу. И људима које упознаш лично, па се виђате, упознајете.. то онлајн просто не признајем.
Могу некоме да дам прилику да ме упозна ли нема никаквог дописивања, еротике и таквих авансних емоција.

Да се разумемо, ја увек пишем о реалном животу. И људима које упознаш лично, па се виђате, упознајете.. то онлајн просто не признајем.
Могу некоме да дам прилику да ме упозна ли нема никаквог дописивања, еротике и таквих авансних емоција.
Pa vidi Nato. Ljudi se i upoznaju lično.

Ali se danas i u realnim vezama ako ljudi ne žive zajedno, ljudi najviše iskomuniciraju jedni sa drugim putem vajbera ili votsapa. Kaži da nije tako.

Znači, i kada sam bila u realnoj vezi čujemo se telefonom ili se kuckamo. Ako si sa nekim a a viđate se jednom nedeljno, šta se radi drugim danima?

Pa vidi Nato. Ljudi se i upoznaju lično.

Ali se danas i u realnim vezama ako ljudi ne žive zajedno, ljudi najviše iskomuniciraju jedni sa drugim putem vajbera ili votsapa. Kaži da nije tako.

Znači, i kada sam bila u realnoj vezi čujemo se telefonom ili se kuckamo. Ako si sa nekim a a viđate se jednom nedeljno, šta se radi drugim danima?
Али га прво упознаш па се куцкаш, ако је обрнуто, не ваља. Све је то претпоставка док пишеш, све је другачије када се упознате.
Зато је погрешно ( за мене) то куцкање, напаљивање без опипљивог доказа 😆 да ћете бити компатибилни.

Али га прво упознаш па се куцкаш, ако је обрнуто, не ваља. Све је то претпоставка док пишеш, све је другачије када се упознате.
Зато је погрешно ( за мене) то куцкање, напаљивање без опипљивог доказа 😆 да ћете бити компатибилни.
A kako si zaključila da je u mom primeru bilo drugačije? Naravno da su se prvo upoznali, ko je lud da bira između osoba sa kojima se nije upoznao realno?

Back