SilverStar
Poznat
- Poruka
- 9.755
nego sam pisala kako žene reaguju i sa kim će pre izabrati da budu. Sa nekim ko je pokazao da ih želi.
Dobar si primer izabrala...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
nego sam pisala kako žene reaguju i sa kim će pre izabrati da budu. Sa nekim ko je pokazao da ih želi.
prati sada radnju koju Paula piše , kombinacija je , dakle ništa od pretpostavke , epa onda je sve to površnoNe znam, ali slutim da:
ona je njemu druga opcija.
Ispalila ga prva opcija, kao i on nju što je, a bio joj je prva opcija
jeste dobar. jer se ne radi o nekome ko je paćenik niti ko želi da se uda, niti ko nema nikoga, niti kome treba potvrda i slično... već neko topao pored sebe, barem neko vreme. Neko pored koga će se osećati lepo i dobro. Barem neko vreme. To sigurno nije neko hladan i distanciran. I to nema veze sa tim u kakvoj je poziciji žena, već želi da se sa nekim voli. A ne da juri za nekim.Dobar si primer izabrala...
Takođe. Mene je privuklo neodlučnost/nezainteresovanost , ekspresija dopadanja i slučaj prve lopte.Ja ne bih ni pisala ništa na temu da sam znala da ta drugarica traži kres šemu.
Ja to ne radim, pa iz neznanja o razmišljanju takvih ljudi, ne bih o tome.
I dalje ne vidim kako to sto je kombinacija menja situaciju? I dalje je izabrala treceg jer su je prva dvojica ispalila.jeste dobar. jer se ne radi o nekome ko je paćenik niti ko želi da se uda, niti ko nema nikoga, niti kome treba potvrda i slično... već neko topao pored sebe, barem neko vreme. Neko pored koga će se osećati lepo i dobro. Barem neko vreme. To sigurno nije neko hladan i distanciran. I to nema veze sa tim u kakvoj je poziciji žena, već želi da se sa nekim voli. A ne da juri za nekim.
To je slučaj i kod slobodnih osoba, i kod zauzetih, kod svih. Verujem.
sad već ne pratim koju situaciju?I dalje ne vidim kako to sto je kombinacija menja situaciju?

već neko topao pored sebe, barem neko vreme. Neko pored koga će se osećati lepo i dobro. Barem neko vreme.
I to nema veze sa tim u kakvoj je poziciji žena, već želi da se sa nekim voli. A ne da juri za nekim.
Nema to veze sa tim koja je vrsta odnosa.Takođe. Mene je privuklo neodlučnost/nezainteresovanost , ekspresija dopadanja i slučaj prve lopte.

Zašto misliš da je paćenik što nije opdustao nakon jednog ne?

А зашто уопште дајеш примере?Au bre, pa vama ni jedan primer ne valja![]()
ahahahahahА зашто уопште дајеш примере?
Питање је било довољно, онда чујеш различите личне ставове.
Pa vidi Nato. Ljudi se i upoznaju lično.Да се разумемо, ја увек пишем о реалном животу. И људима које упознаш лично, па се виђате, упознајете.. то онлајн просто не признајем.
Могу некоме да дам прилику да ме упозна ли нема никаквог дописивања, еротике и таквих авансних емоција.
ahahahahah
jaoj ljis.. pa vole ljudi da pišu o nekom primeru. inače par strana i gotovo.
Niko više ne piše o sebi. Vole da pišu o drugima.

Али га прво упознаш па се куцкаш, ако је обрнуто, не ваља. Све је то претпоставка док пишеш, све је другачије када се упознате.Pa vidi Nato. Ljudi se i upoznaju lično.
Ali se danas i u realnim vezama ako ljudi ne žive zajedno, ljudi najviše iskomuniciraju jedni sa drugim putem vajbera ili votsapa. Kaži da nije tako.
Znači, i kada sam bila u realnoj vezi čujemo se telefonom ili se kuckamo. Ako si sa nekim a a viđate se jednom nedeljno, šta se radi drugim danima?
A kako si zaključila da je u mom primeru bilo drugačije? Naravno da su se prvo upoznali, ko je lud da bira između osoba sa kojima se nije upoznao realno?Али га прво упознаш па се куцкаш, ако је обрнуто, не ваља. Све је то претпоставка док пишеш, све је другачије када се упознате.
Зато је погрешно ( за мене) то куцкање, напаљивање без опипљивог доказада ћете бити компатибилни.